най-добрите приложения за любовни запознанства

„Да, ела тук за малко.Вижте календара ми", отвърна Бети.

Тя не беше против секса и всъщност беше доста възбудена през повечето време. Няколко минути по-късно вратата на малкия им офис се отвори и Триша вдигна очи и видя, че същият доставчик лениво се люлее в стаята. До скоро, Бети.

Той го направи незабавно и Бети се премести към него, падайки в прегръдките му и двамата си размениха дълбока целувка, докато Триша гледаше най-добрите приложения за любовни запознанства. "Добре.Джейсън е на двадесет и една, живее сам и работи като охрана в центъра на града, в офиса на кмета.Той обича да го връзват и дразнят и обикновено може да свършва поне три пъти.Той е прекрасен", обясни Бети. "Триш, ела обратно в спалнята след пет минути", каза й Бети и Триша кимна. Дразни го, карай го да усеща всяко движение. В бизнес облеклото си тя изглеждаше перфектен служител. Триша беше поканена, разбира се, но тя отхвърли и трите предложения. Моето момче Джейсън почти се държи твърдо през цялата нощ!""Това е цялата идея, Триш.
„Е, тогава мога да ти помогна.Мисля, Триша, това ще бъде началото на нещо специално, ако искаш.Мога да използвам млада жена като теб, за да ми помогне да се грижа за мъжете си.Интересувате ли се?„Добре. „Е, не знам дали трябва да ти кажа, освен ако наистина не искаш да знаеш“, каза Бети. Зърната й се опънаха в тъканта на тениската й и путката й виждаmed да плува в бикините си.— Сега, за последния щрих — каза Бети високо.Триша гледаше очаровано как Бети пъха черна топка в устата на Джейсън и закопча ремъците зад главата му.— Виждаш ли, Триш, Джейсън е най-покорният от любовниците ми.— Виждаш ли колко е труден вече?Бети разтри дългия дебел мускул, все още скрит от бельото на Джейсън.— Ела и го усети.Триша се приближи до Джейсън и положи ръка по дължината на члена му, извеждайки стон от техния пленник.Очите й се извърнаха леко назад и тя започна да масажира скритата ерекция.„Боже Бети, мога да го чукам точно сега“, изцърка тя.— Не толкова бързо, момиче — каза й Бети.След това Бети им обърна гръб, отвори едно чекмедже и извади ножица.„Нека го проверим“, каза тя на Триша.С няколко бързи отрязвания тя издърпа тъканта от тялото на Джейсън и твърдият му член се освободи.„Ооооооооооооууууууууууууууууууууууууууууууу“, изпъшка Триша.Тя просто се взираше в члена му.Беше й красиво, шомполът прав, дебел, жилен, короната — симетрично копче, капка течност, намокряща върха.Малка подложка от пубисни косми красеше чатала на младия мъж, но топките му бяха обръснати.Членът му сочеше нагоре и навън от тялото му.Бети отстъпи назад и започна да прави бавен стриптийз, пускайки циците си от сутиена и след това плъзгайки бикините по тялото си.Беше гола, с изключение на токчетата.Следвайки нейния пример, Триша направи всичко възможно да преодолее възбудата си и тя бавно се съблече пред Джейсън, който сега беше извън себе си от похот.Той се взираше с широко отворени очи в жените, които стояха пред него.Бети и Триша стояха една до друга, прегърнали ръце и го гледаха похотливо.„Добре, скъпа, да се захващаме за работа. „Бети, какво правиш с всички тези цветя?— попита Дан.Той й подаде картичката и остави розите на ъгъла на бюрото й."Е, обикновено ги водя в дома за възрастни хора. Вземи колкото можеш повече от него.“Триша забави и Бети пусна косата си.Тя започна бавно да движи устата си нагоре-надолу по члена му, предизвиквайки още звуци от Джейсън.— Много по-добре, Триш работа в компания за сватовство. Триша се отпусна в стола си и допи чашата си с вино, като погледна часовника. Челюстта на Триша сякаш се сви от грубостта на Бети. Гледай това."Триша наблюдаваше очаровано как Бети коленичи пред Джейсън и умело щракна кожената каишка около основата на члена и топките на Джейсън.Триша не можа да устои да разтрие гърдите си, да прокара пръсти по зърната си и усети погледа на Джейсън върху себе си.Когато приключи, Бети игриво удари няколко пъти по члена на Джейсън и тя бавно облиза устните си в очакване."Давай, Триш, играй с него, пляскай го.
Той го обича."Триша пристъпи напред и постави дясната си ръка върху ерекцията на Джейсън, като я избута надолу, след което се усмихна, докато полетя обратно нагоре.Тя стана по-смела, по-агресивна, пляскайки члена му напред-назад, слушайки приглушените стенания на Джейсън.Накрая тя хлабаво хвана вала и започна да го разглежда по-отблизо.„По дяволите Бети, той е още по-твърд от преди“, отбеляза Триша."Това прави ремъкът. Тя беше приела честа мастурбация като облекчение на желанията си, но сега дори това ставаше скучно. "Е, за да отговоря на въпроса ти, аз ще трябва да ви кажа някои много сексуални неща.Добре ли си с това?" Триша обмисли въпроса. Тя се ухили от ухо до ухо. Трябва да ти покажа Джейсън. „Е, тогава ще те пусна във всичко.Готови ли сте?", попита Бети.

"Триша, обичам мъжете и обичам това, което имат между краката си.Направо казано, обичам да смуча петел и всичките ми мъже продължават да се връщат за още.Те не могат да устоят на това", обясни Бети. Триша Смарт усилено преглеждаше всички акаунти на компютъра си, опитвайки се да открие къде е направила грешката.Беше леко изнервящо и тя беше прекарала по-голямата част от сутринта в търсене на всеки файл за месец септември, търсейки простата си грешка.На двайсет и три години тя беше заемала многобройни чиновнически длъжности — от банков касиер до асистент в медицинските досиета и беше започнала в Tyler Insurance само преди десет дни.Тя беше израснала в Уиквил, посещаваше обществен колеж и се беше преместила в по-големия град Пликсбърг в търсене на работа.Триша беше мотивирана и желаеше само да има дълга кариера в застрахователния бизнес, в крайна сметка да притежава собствена фирма.Тя знаеше, че ще бъде дълъг път, но в крайна сметка ще си струва.Триша беше привлекателно момиче, високо 5'7 инча, нейната извита фигура допълваше красивото й лице, което беше обрамчено от дълга до раменете червена коса и обикновено я носеше на опашка.
Бети Тайлър притежаваше и управляваше Tyler Insurance, а Триша нямаше никакви проблеми да работи заза нея.Двамата се разбираха добре за краткото време, през което тя беше на работа там, и Триша се радваше да работи за нея.Бети беше на четиридесет и седем и беше вдовица, умираше от сърдечен удар у дома преди близо пет години.Това злощастно събитие прехвърли целия бизнес на името на Бети и тя управляваше компанията с опитния опит на професионалист.Тя се отнасяше към Триша с вид на уважение, категорично заявявайки, че един ден наистина има нужда от някой, който да поеме нейния бизнес.Триша спря, протегна се и се изправи, отивайки към малка масичка, върху която лежеше кана за кафе.Тя си наля чаша, добави малко сметана и след това се обърна, за да погледне Бети, която все още яростно пишеше на компютъра си.Отново се чудеше за цветята.През последните десет дни й бяха изпратени три дузини рози.От малкия разговор между Бети и нея всичките ги бяха изпратили различни мъже.Триша не можеше да не се чуди на това.Тя погледна Бети от глава до пети, опитвайки се да я разбере.Бети в никакъв случай не беше грозно патенце, но и не можеш да я опишеш като „хубава“.Умерено наднормено тегло, дънките й прилепнаха плътно към краката й, плътната й задна част изпълваше задната част.Погледът на Триша дори се насочи към износените сандали, които Бети носеше, плътно прилепнали към краката й.Бети имаше хубав бюст, макар и не невероятно голям.Бялата й тениска, със снимка на Daffy Duck отпред, разкриваше шевовете на сутиена й.Гърдите й бяха нещо, което мъжете биха искали, но тя не можеше да повярва в това, с останалата част от пакета.Чертите на лицето на Бети биха могли да бъдат описани само като "сладки", в най-добрия случай.Широките й скули, леко големият нос и ушите, които стърчаха отстрани на дългата й до раменете мръсно руса коса, създаваха интересна личност, но определено не привлекателна.Като капак Бети носеше огромни, неженствени очила.Триша по някаква причина прецени ръста, теглото и мерките си наум.Цифрите от 5'6", 155 паунда и 38d-31-40 превъртаха надолу по екрана в базата данни на главата й.