таитянски сайтове за запознанства

Искам да кажа, защо иначе ще ги накараш да стърчат така, ако не искаш да ги забелязваме и коментираме, нали? Знам, че ако имах големи такива, щях да ги сложа там, за да ги види целият свят. „Предполагам, че току-що избрах себе си да играя сервитьорка за вас, момчета“, каза тя таитянски сайтове за запознанства.

Можеш ли да се справиш сам или имаш нужда от мен, за да доведа Кари тук, за да ти бъде притежател на бутилка?Мак се изчерви и каза: „Ъ-ъ... Ръкостискането просто не ми се струва правилно. Трябва да се срещнеш с Пола“.Ан ми хвърли бърз поглед и се усмихна.Тя понечи да каже нещо, но аз я погледнах злобно, предупреждавайки я да не го прави.Вместо това Ан ме надути, което почти ме накара да се разсмя.Точно тогава Паула излезе отзад.Тя имаше атмосфера около себе си и възбудено изражение на лицето си.Тя се разхождаше боса из семейната стая в ново облекло.Черни къси шорти и тясна ярко розова тениска.Можех да разбера, че не носеше сутиен от твърдите й зърна, които блъскаха плата.Гърдите й бяха по-малки като тези на Ан и изглеждаха много малко увиснали, но това наистина нямаше значение.Мама и Кари бяха малко изненадани от облеклото на Пола, защото тя обикновено се обличаше толкова консервативно.Кари беше тази, която беше по-привързана към модата, но това имаше много общо с циците й, както изтъкна Ан.Но аз и Ан можехме само да се усмихнем.Ан се наведе към мен и каза: "Имахте някакво влияние върху нея. Това ще бъде забавно."Кимнах и поведох Ан в къщата.Мама и Кари все още разговаряха в кухнята.Тръгнахме зад ъгъла и майка ми светна.Ан отвърна на сияеща усмивка и тръгна право към майка ми с широко отворени ръце.Сигурно е било женско нещо, защото се прегърнаха, преди изобщо да бъдат представени правилно.Когато мама най-накрая пусна Ан, казах: "Мамо, това е Ан Франклин. Ти трябва да използвате това, което имате, за да накарате мъжете да погледнат, нали... Както и да е, това трябва да ти каже какво мисля за теб. Това не е менопауза.“„Тя не е достатъчно възрастна за менопауза“, каза Ан в защита.Паула й се усмихна, но Ан последва това, като каза: „Може би някакъв друг вид мъже ти даде пауза... Изглежда, че е свършвала през последния половин час!"Може и да е била.Беше минал почти час, откакто бях тръгнал, за да отида да взема Ан.Но Ан беше права;нямаше съмнение от стъкленото изражение в очите й, че Паула е получила адски оргазъм.Странно, Пола мина точно покрай нас, в гаража, без да каже нито дума.Мама и татко държаха втори хладилник там за напитки, а Паула се върна с три бири.Тя подаде една на мен и една на Ан и каза: "Здравей, аз съм Пола.

Дай ми бързо кой кой е, за да знам какво да очаквам.""Най-големият човек, който е най-близо до нас, е Роб. Мак сигурно си е кеф да си играе с тези неща! Нийл, сигурен ли си, че моите са достатъчно добри, скъпа?“— каза Ан, докато стисна своите и избута гърдите си навън.Ан всъщност беше обявила на майка ми, че съм виждал циците й.И все пак, това изобщо не ме вълнува.„Перфектни са, Ан. Човекът до него е Мак. Нали, Пола?“Очите на Паула се разшириха.Тя се опита да запълни празнините от Ан, което я постави на място."Да... В крайна сметка ти си бащата на гаджето ми."Те се прегърнаха много по-дълго, отколкото някога бих си представял, и накрая тя се дръпна малко назад и каза: „Да, това се чувстваше правилно, не мислиш ли?“Татко кимна и каза: „Да, скъпа. но не се изправяйте първо или ще забравиш какво търсиш!"Кари се изчерви, но майка ми се изсмя одобрително.Някак си се усмихнах, когато Ан се престори, че се страхува да прегърне Кари и това накара Кари да се разведри за казаното от Ан.Ан само посочи очевидното.Кари винаги се е обличала с много ниско изрязани горнища и рокли, за да демонстрира това, което трябва да са 38DD цици, но никой никога не говореше за тях.Те бяха като слона в стаята, който всички се опитвахме да игнорираме.Но Ан беше достатъчно смела не само да го спомене, но и да го осветли.Усещах как майка ми се загрява за Ан само за това.Кари и Ан бързо се прегърнаха, а когато Ан се отдръпна и направи още по-смел ход.Тя бързо обхвана големите цици на Кари и ги накара да подскочат.„Съжалявам, г-жо Ричардсън.
Просто обявете на света, че наистина съм стара. Знам, че ставам много горещ, когато си помисля за Нийл.
Ан, това е..." "Мамо. Те са като тези, които носеше в гимназията. Е, може би са малко по-ниски. Не можах да се сдържа.
Така беше. Приятно ми е да се запознаем“, каза Ан, докато изви шапката си и се присъедини към Паула с голяма собствена глътка и избърсвайки устата си по същия начин.— Благодаря за бирата.— Нямаш нищо — каза Пола, докато ме погледна.Бях отворил бирата си и я вдигнах в мълчалив тост към Пола, която ми намигна бързо в отговор.— И така, чувстваш ли се по-добре?— попита Ан Паула, поставяйки я на място пред двама от най-старите й приятели.Ан се втурна и каза: „Нийл ми казваше, че Паула се чувстваше малко горещо по-рано. Почти съм сигурен всички сме мислили да пъхнем нещо в огромния й сандък. Това не е по-различно от Нанси. или още по-лошо, на девствена.Тя беше жена и ти или я харесваше, или не.Намерих това за невероятно освежаващо и секси.Говорихме известно време и накрая майка ми каза: „Къде е Паула. Да тръгваме!"Излязох и се изиграх като джентълмен и чух за това от Роб и Мак, когато отворих вратата за Ан.Тя излезе, размахвайки секси крака с все още кръстосани глезени, протегна ръка към мен, за да й помогна да стане.Докато стоеше, нямаше как да не забележа, че грееше от самочувствие.Изглежда, че Анн имаше сурова сексуалност, изливаща се от всяка пора на тялото й.Тя беше самата същност на жената и тя излъчваше това, докато вървеше към мъжете, зяпащи, докато стояха точно пред гаража на алеята.Държах ръката на Ан, докато вървяхме, покрай Роб и Мак и техния зашеметен поглед.„Татко, това е Ан Франклин.

г-жо Ричардсън?„Наричайте ме Кари, Ан запознанства с чуждестранни дами. Всичко ще бъде наред.