най-добрите въпроси за задаване в приложения за запознанства

Отправихте заплахата си. Можеш да ме чукаш. Ще направя всичко. Ако знам колко пари имаш, просто ще си вдигна цената и ще ти дам минимума и ще взема всичките ти пари.

Винаги търся клиенти."Джеси носи питието.Той се усмихва.Сигурно сте чували нещо от това.Поглеждам го мръсно, но той се смее и намига.Тя си взема питието.Отпива го.— И между другото, ние нямаме сделка, както вие го наричате."Не. Не искам много разговори, просто искам устата ти върху члена ми, докато шофираме. Гърлото ми е пресъхнало. Кой бих могъл да бъда."„Мога да бъда всеки. "Много извън линията.Аз не съм ти шибана приятелка." "Е, просто, просто сложи капак на това, докато не решим това.И не си казал нищо за целуването ми." "Знам, че съм прав.Не е нужно да ми казваш, че съм прав.". Тя се обляга назад. Прекомерно, нелепо, безсъзнателно скъпо."— Значи трябва да ми кажеш какво искаш и аз ще ти кажа дали можеш да си го позволиш.— Какво ще кажеш да ти кажа колко имам и ти да ми кажеш какво мога да получа за това.„Няма да работи.

Може да увия ръката си около гърлото ти, за да усетя колко дълбоко е членът ми и да мога почувствай как се дръпваш и се задавяш малко, ако е твърде дълбоко. Мръсна малка баровска курва. Искам да извадиш члена ми в задната част на таксито и да ме смучеш, докато караме до дома ми най-добрите въпроси за задаване в приложения за запознанства.
Не помръднах. Можеш да ме накараш да правя всичко, което искаш. Барът е много тъмен, червени и сини крушки около прозорците с изглед към Роял Стрийт, но само приглушени светлини над бара и две червени знаци за излизане. Ти шибан задник-клоун."Той се взира в мен.Помисли за това само за минута.Не може да се накара да го направи.Изважда портфейла си.Поставя петдесет на лентата.Чака."Дейв може да задържи рестото. Нямаш представа кой съм аз. Вече казахте позицията си. Ъъъъ. Изглежда вкусно.

„Значи, сега съм коленичил на кожената ти тахта, и коленича пред голямото ти огледало, което е подпряно на стената, и съм с лице към огледалото?" "Да.С лице към огледалото и аз стоя зад теб.И ти коленичиш на отомана и си гол с изключение на" "Освен бикините ми долу около бедрата." "Добре, и ти си зад мен, а аз коленича на твоята тахта, а бикините ми са надолу около бедрата ми, и после какво?" "След това вземам два пръста, протягам се между краката ти, и те отварям отново, отварям путката ти, и поставям члена си на куката ти отново, и дърпам хълбока ти, и забий ми члена обратно в куката си и сега мога да гледам лицето ти." "Да, казах го вече, предполагам.Да, искам все пак, искам да увия косата ти в юмрука си и да издърпам главата ти нагоре, но този път мога да гледам лицето ти, да те гледам в огледалото и да изтегля бедрата ти назад към мен, за да мога да вляза в ти с моя петел и гледай лицето си.О!“ „Искам да ти ударя дупето с ръка.Трудно.Докато те чукам.И гледай лицето си.Протегнете назад и ви дам силен, бодещ, остър удар с дланта ми точно в долната част на задника ви, в горната част на бедрото ви." "Да, МНОГО допълнително.Не съм сигурен, че можеш да си го позволиш." "Е.Сега съм някак на ролка, някак си идва при мен, докато си тръгвам." Усмихвам й се, а тя се усмихва в отговор, после си спомня и се опитва да гледа настрана и отпива от питието си. Джубоксът пуска La Jolie Blonde, стара песен на френски с каджунски акцент.
Не можех ли, Дейв?“Пич изглежда объркан.Виждам как се опитва да го обхване;дънките ми, ботушите, обикновената черна тениска, незакопчана.„Виждаш ли? Това е моята гледна точка. Можеш да ме нараниш. Мога да бъда лейтенант Джеймс Ви, командир на NOPD Watch за този участък. "Опитвам се да говоря, но устата ми изведнъж пресъхна.Светът изведнъж стана само ние двамата.Отпивам бирата си и се прочиствам.Гърдите ми се стягат.Чувам как сърцето ми бие.прочиствам гърлото си.Подредете дънките ми, за да посрещнат частичното втвърдяване.„Така че трябва да ви кажа какво точно искам, за да можете да ми кажете колко, а имате нужда от много подробности, за да можете точно да зададете тарифата си?“„Ъъъъъ. Нямам нищо против да те наричам мръсно малко баровче. Онзи по-възрастен човек там изглежда сякаш е натоварен.“Навеждам се към нея.Тя прибира косата си зад перфектното малко ухо, за да мога да ръмжа лично на нея.„Добре. Можеш да ме хванеш в гърлото си, нали? Да си професионалист и всичко останало? Няма да имам нищо против, ако те задави малко. Тръгваме ли или не? Бъбриш ли, както вече имаме сделка.“— Наистина не трябва да си толкова труден."Не би трябвало да е? Свали ли сте тази част, а? Наемате много момичета в барове?"— Виж, трябва да дойдеш с мен без никакви проблеми, това е смисълът."Смисълът? Смисълът? Какъв е смисълът? Кажи ми какъв е смисълът."Въздъхвам отново.Сигнал не Дейв за друг.Отпийте го.„Професионалист? Дори не можеш да го кажеш? Курва.
И си тръгвай. Искам да се прибереш с мен в такси и да правиш секс с мен за пари."Вероятно не. Сега се връщате, чуваш ли?"Обръщам му гръб.Погледни назад към нея.Тя все още не ме поглежда.Пич избухва.Кратък изблик на външни звуци и топъл въздух, и странно;ясната миризма на палачинки или може би на вафли.Барманът ми носи свежа чаша, пяна се разлива.Плъзвам го към мен.В началото тя не разбира, че говоря с нея.Трябва да се наведа по-близо и да повиша тон над музиката.Тя се преструва, че мисли за това.— Зависи какво искаш.— Достатъчно справедливо. Искам да си допиеш питието, да дойдеш с мен и да се качиш в таксито, както казах преди.

Това не е това, което искаш. Или уличница.“Тя ме поглежда подозрително, но аз я хвърлям празен поглед.Отпийте бирата ми.Гледаме се един друг.Тя се обляга назад на бара;явно не е готов за движение.Гледам я объркано, но тя просто изглежда безгрижна."Аз съм курва.

„Уау, „самата и отчаянието й я подлудиха?“ „Така.Луд.Луд от отчаяние.Или може би луд от самота." "Благодаря.И така, за да се върна на пистата, коленича на кожената ти пуфка, гол", "Да, покрихме това, бикините ми се смъкнаха до бедрата ми, а ти гледаш лицето ми, докато ме чукаш" " Трудно, Исусе, ти и твоят труд, и тогава какво?" "Е, вече не можете да си позволите всичко това, така че можете да сложите всичко на масата и може би можете да изберете няколко първокласни артикула и" " Няколко, хм, елемента с висок приоритет.Ще трябва да дадете приоритет.Трябва да си разумен." Тя се усмихва.