забавни въведения за запознанства

Веднага щом путката ми се съобрази с дължината му, въпреки че го усещам до шийката си на матката, оставам долу колкото мога на члена му. Той е заедно за язди и ще го карам. Искам да ги подуша и да видя дали не си чукала някой друг днес."— Не, Ричи. Не си се свалял преди обяд с друга жена, нали?Попитах го.Вдигнахме тост и можех да кажа, че ще бъде добър следобед на кино.След няколко мартини и малко пържола, Ричи поръча чаша вино след хранене и за нас, както и чека.Погалих вяло члена му, стискайки главата с точното количество натиск.Когато разбрах, че съм издоил достатъчно главата, бавно разкопчах токата на колана му.С упражнена сръчност пуснах закопчалката на панталоните и вътрешното копче, като бутнах плата настрани, за да разкрия гневен член, покрит с плътно прилепнали слипове.Отворих ръката си, преместих се нагоре по дръжката и плъзнах палеца и показалеца си под ластика, като дръпнах слиповете надолу, за да открия дръжката.След това хванах члена му и обработих препуциума напред-назад на червеникаво-лилавата глава, натрупвайки прекум в горната част.Отново хвърлих очи с него."Готова съм за десерт.

Отново ми казаха, че дупето ми е с идеална форма на сърце, а путката ми е великолепна забавни въведения за запознанства. Това имам предвид Пърт безплатни сайтове за запознанства. Убождането му удря всяка част от вагината ми.

усещайки, че върхът влиза в куката ми, плъзгам се надолу по дължината на дръжката му и докато не ударя дъното. Благодаря на JonB1969 за редактирането на тази история.Заради него е много по-добре.Моят панамски любовник отново беше в града.И този следобед искаше да отиде на кино.Не е лоша идея за Маями през юли и ще ме изведе от офиса за следобеда.Партньорът, за когото работех, беше неприятен, вероятно защото му казах, че няма да го чукам или смуча повече.Той имаше достатъчно приятели по дяволите и нямаше нужда от мен.Следобедните матинета бяха най-добрите, що се отнася до мен.Бих могъл да се насладя на спокоен обяд с моя любовник на придворния джентълмен.И след това прекарайте известно време с него и дългия му, необрязан член, бръмчащ, в затъмнена празна стая на публично място.Да, публично.Не, не е порно театър.Обичам секса във филми за утрени.Всъщност обичам секса, но особено публичния секс, и обичам филмите.Кубинец, 5'4" и около 125, ми казаха, че моята тъмнокестенява коса и черни като въглища очи излъчват съблазнителност.