най-лошите снимки на профила за онлайн запознанства за всички времена

Парцелът на Дрю. Внимателно надникна между дъските, но вижда само парчета от две фигури от другата страна най-лошите снимки на профила за онлайн запознанства за всички времена. Искаше да види Синди, дори и да й се наложи да изтърпи да взаимодейства със съседа си точно такава, каквато енадявайки се за мимолетен момент.Точно тогава отвъд оградата се чу леко щракване, последвано от възклицанието на Дрю.Капки пот се стичаха от челото на Ейми.Тя флиртуваше с него."Да! Добре! Можете...

Съжалявам, че мислех, че ме преследваш...“ „Не, аз съм този, който трябва да съжалява... Тя не беше сигурна, че може да спре, ако иска.Бедрата й започнаха да се движат автоматично и с едновременно страх и възбуда тя започна да усеща, че оргазмът й нараства... Но точно сега Ейми искаше Синди да е някъде другаде по света .
Най-накрая тя стигна до оградата. По дяволите, имам нужда от мръсно."Тя хвана собственото си зърно и го завъртя между пръстите си, като стисна здраво, докато измъкна 3 пръста от другата си ръка вътре в себе си.През оградата тя можеше да види Синди и Дрю, които все още треперят от оргазмите си.Синди небрежно прокара пръст по пътеките на еякулата по крака си, след което потопи подгизналия пръст в устата си, като се усмихна многозначително.Ейми осъзна какво ще направи, преди да успее да се спре.Вълна от удоволствие, различна от всичко, което някога е изпитвала преди, нахлу в тялото й и силата на всичките й мускули се изпари.Ейми се почувства така, сякаш сияе отвътре - оргазмът накара кожата й да експлодира с мощен висок.Тя издаде дълъг, силен стон и тялото му се блъсна внезапно в оградата, преди тя да се свлече на колене, сърцето й биеше и гърдите й се издигаха.Не можеше да повярва колко хубаво беше.Не можеше да повярва, че го е направила.Ейми изведнъж осъзна последствията от случилото се току-що.Не можеше да има възможност Синди и Дрю да са пренебрегнали звуците, идващи от оградата;няма шанс да не са чули тялото й да трака върху него.И стонът й... Очите на Ейми се стрелнаха надясно. Много нощи тя го чуваше да се прибира вкъщи, преобличаше се и скачаше направо в басейна си с гръмка въздишка. Дрю, можеш ли да... Точно когато Ейми беше изтръгнала тревата от дома си, звукът на плъзгаща се стъклена врата от двора на съседа й привлече вниманието й.
Дрю беше любимият съсед на Ейми. Следващ време просто ще си държа носа в градината си."Ейми се замисли.Когато енергията и нервите най-накрая достигнаха максимален капацитет, Синди и Дрю избухнаха в смях.Лицето на Ейми се зачерви, но тя не можа да не се усмихне на абсолютната нелепост на ситуацията.Лицето на Ейми се зачерви още повече и тя вдигна ръце.Дрю и Синди се засмяха още по-силно.— Добре, добре, ще се махна оттук и ще спра да ти съсипвам вечерта.— умолява се Ейми.Дрю и Синди забавиха смеха си и Синди хвана Ейми за ръката.„Хей, не искам да се чувстваш зле за това. Да се ​​качиш? Запази ли кола до моята страна на блока?“Ейми хвана ръката на Дрю и й помогна да се издигне през оградата.Веднага тя огледа очите си и установи с досада на вина, че Дрю си е сложил късите панталони обратно, а Синди се е увила в кърпа и крачи напред-назад край блестящия син басейн.Тя определено беше убила тази партия.И тримата започнаха да говорят наведнъж, но Ейми в крайна сметка победи.„Много съжалявам, обещавам, че няма да кажа на никого.