свързване на приемника на денон

Можеш да сложиш малкия си чорап в задника й, тя не може да ме побере."Очите му се разшириха от изненада и вълнение.Бутнах го на леглото и той падна по гръб.„Седни на члена му“ казах на Кристин, като махнах на Тед.Тя се качи на леглото и грабна смазката от нощното шкафче.Тя смазва члена му и бавно седна, насочвайки члена му в задника си.Тя направи гримаса и трепна, когато го пое.

Тя крещеше при всеки тласък. моя .. Протегнах се назад и я дръпнах наоколо.
Кристин сложи ръце на дупето ми и ме притискаше здраво в него при всеки удар надолу, докато ме галеше по топките. но може би и нещо друго?Беше ли възбудена може би само малко.Той започна да смуче члена ми.Поклащайки глава.„Уау, Тед, ти си истински професионалист!“Хванах тила му и пъхнах члена си дълбоко в устата му.Затварям очи и се облегнах назад, установихме ритъм на поклащане и тласкане, но след това го загубихме и изпадна в синхрон.Очите ми се отвориха.Трепнах, изненадан, когато чух гласа й.„Намалете темпото и почерпете топките му.“Тя се приближи до Тед на колене до него.Тя извади члена ми от устата му.— Харесва му така.каза тя, обвивайки устни около дебелата глава на дебелия ми член и пристъпвайки към работа с главата.Тя постави ръката на Тед върху пълните ми топки и той започна да им изпраща съобщения.Тя си проправи път надолу по шахтата ми, докато попаднах напълно в устата и гърлото й.Тед се удиви на способността й да ме вкара докрай свързване на приемника на денон.

Трудно е да познаваш някого наистина.Дори някой, с когото сте прекарали много време, споделили опит.Минах през много глупости с.Дори съпругът ти.Бях доста добър в игнорирането на предупредителните знаци.Късните вечери без мен ставаха все по-чести.Постоянно изпращане на текстови съобщения.Внезапно прекратяване на телефонни разговори.Всички индикатори, че нещо не е наред, но аз се блъсках, че не исках да го призная.Всичко това спря един ден, когато се натъкнах на тях, след като го нарекох ранен ден на работа.— Какво, по дяволите!Видях голото дупе на Тед, докато Кристин го взимаше в устата си (ЗНАЕХ ГО ПО МАКАТА).Взрях се, гневът утихна за кратко.(Майната му! Сега мога просто да премина от скапана връзка.) Тя вдигна поглед, шокирана.Тед трепна и се обърна с лице към мен с доста малкия си твърд член.Той започна да мърмори извинение.Нещо за подобаваща неспособност просто да притежавам проблема започна да кипи кръвта ми.Колкото повече заекваше той, толкова повече се ядосвах.От нищото се чух да казвам „Смучи ми пица“.Бавно, гневно повторих "Смучи... Скоро той започна да се блъска и сега беше мой ред.Приближих се до малката курка, която язди курва, впечатлен от способностите й, но сега осъзнах, че това не е първият път, когато пуска Тед в задника си.„Тед колко пъти си правил анал с жена ми?“Попитах аз, докато пъхнах члена си в киселата й путка и започнах да се блъскам.— Знаеш ли какво следва, нали Тед?- казах аз, докато се блъсках в нея.Чувах и усещах как топките ми се удрят в Тед.Той кимна в знак на съгласие.„О, боже, толкова съм пълна“, възкликна Кристин, докато пробивах малката й путка.Запълвахме дупките й и тя го хареса.Усетих как оргазмът ми нараства, докато я натъпквахме двойно.Отдръпнах се, запазвайки се за по-късно.Извадих члена си и казах на Тед: „Време е. Поставям я до задника на Тед във въздуха . Ще бъде наред."Притиснах рамото му към пода.Не трябваше да натискам силно."Знам."- казах аз и притиснах пулсиращия си член в устата му.Кристин ме погледна с отвращение.. Връчиха ти... Кристин смазвай члена ми, освен ако не искаш да го нараня.“Тя се подчини, но изглеждаше...

Имам няколко тласъка между бузите й и след това притиснах члена си в задника й. Сбогом".
Започнах бавно, но започнах да му чуквам задника блъскайки се в него с всеки тласък. ревнива?Сега Тед се беше отдал напълно на ситуацията.Той приклекна на колене за мен.„Вкарай ме“, казах на Кристин.Тя хвана смазания ми член и бавно ме насочи към задника на Тед." "О, по дяволите, толкова е голям!" Монтирах го в стил с чук.

"О, по дяволите, разтягаш се от дупето." След като вътре спрях и след това продължих да я третирам с чук. „Никога не би могъл да ме побереш в този твой стегнат задник.“ Отвърнах аз. Краката извън коленете му като в порно видео. Претърколих я по гръб и рейвмъкнах се в задника й.Удряйки, казах на Тед да й оближе клитора и той го направи.Тя крещеше от наслада, когато изведнъж путката й започна да пръска като фонтан, покриващ лицето на Тед.Продължих да удрям за добра мярка.— Твой ред е Тед.Претърколих го по гръб, както направих с Кристин и го чуках по дупето дълго време, преди да видя как топките му започват да се напрягат, готови да се взривят.Хванах Кристин за косата и я бутнах към члена на Тед.— Хайде, облекчи мъжа.Тя засмука члена му за кратко, преди членът му да избухне по цялото й лице.Беше огромен впечатляващ cumshot и лицето, очите и косата й бяха покрити.Аз самият се приближавах.Извадих члена си от задника на Тед и се качих нагоре по леглото.— Ето, Тед.Откъснах масивно мощно въже, което се заби в лицето му.Още няколко огромни въжета избухнаха от пулсиращия ми член.Не можех да спра да завършвам.В крайна сметка пожарният маркуч стана струйка и аз изстисках последните няколко капки върху покритото лице на Тед.— По дяволите!каза той зашеметен от силата и силата на свършването ми.аз се изправих.Погледна ги и двамата напоени със свършване се облякоха, докато лежаха на леглото зашеметени.Отидох до вратата и пуснах папка на скрина."Прибрах се по-рано, за да ти дам тези. „Трябваше да се постараем повече.“ ревността проникна в думите й.

„Защо не ме чукаше така?“ попита тя, докато продължаваше да помага. документи за развод и и дяволите.