християнски сайтове за запознанства в Онтарио

Опитах се да те видя в болницата, но тъй като не бях семейство, не ми позволиха.""Мислех за последния ни разговор.
Обичам те, Виктория Ан Морган. Думите ти ме нарязаха като нож, не можах да обясня това на теб и на брат ти, че баща ти е починал, защото ми трябваха години, за да се разбера...

Моето земно тяло изпитваше много болка и с удоволствие бих чувствал тази болка, за да бъда с теб всеки ден в същото тяло, но аз съм с теб всеки ден в духа. Виктория, не искам да съм ти приятел, искам да бъда твой съпруг. съжалявам за начина, по който се случиха нещата, но бих... Дълго време исках той да се върне, докато един ден Разбрах, че никога няма да го направи. все пак искал да сме приятели."„Приятели? Излизахме пет години! Обичах те от първия ден, когато се срещнахме в колежа. Трябва да тръгвам... Боли ме, че не ме обичаш."Виктория започва да плаче.„И аз те обичам, Джон. Защо не беше достатъчно жена, за да ме седнеш и да ми кажеш той не се връщаше; разделих се с единствения човек, за когото можех да се омъжа, защото..." "Знам... Чаках шестнадесет години баща ми да се върне при мен.
Кажи на момчето истината и Виктория, че не си майка ти Скъпа, рискувай с любовта. Кръвта ми тече във вените ти. Никога не съм те оставял..." "Добре нищо! Виктория, помисли за това, което току-що казах. Отхвърлих те, защото те обичам твърде много християнски сайтове за запознанства в Онтарио.