ужасни шеги за срещи

След това, което изглеждаше като години на тази закачка, Джейми най-накрая се пресегна и смъкна панталоните на Аврил. и съм повече от щастлив да ви задължа."Червенокосата беше на колене пред Меган;ръцете й, посегнали към колана, стегнати около талията на момичето.След като коланът беше разкопчан, Линдзи дръпна най-малкото облекло на Меган.Материалът падна, когато членът й се издигна на чист въздух.Поклати се щастливо сега, след като се освободи от затвора от плат.Ръцете на Линдзи обвиха члена, деликатно го сондирайки."Мой мой, готов си да се пръснеш."Меган изпъшка, докато Линдзи облиза дебелия й вал.Слюнка след езика й.Когато тя остана доволна, червенокосата се върна към главата на петела и започна да насочва вниманието към него.Ръцете й бяха готови да пробват;вместо това те увиха члена и започнаха да изпомпват.Линдзи извади главата от устата си.— Помогни ми с това.Меган се подчини, докато Линдзи засмука ствола си.Ръцете й се плъзгаха чувствено надолу по тялото й, докато се присъединиха към ръцете на Линдзи върху дебелия й ствол.С известно усилие двойката започна да изпомпва.Отначало беше трудно;всеки човек реши да тръгне в различна посока.Тогава Линдзи пое управлението."В-навън, вътре-навън. Последното нещо, което искаше да направи, беше да се преобърне. при цепката на Аврил се образува прекум. Преди няколко месеца Меган сънува някакъв вид блян. „Да“, отговори Аврил, като напълно пропусна клишираната отварачка, „и тя вече се пристрастява към нещо.Искам да я спра, в неин интерес е да я спра, но не знам какво ще направи, ако се изправя срещу нея.Сигурен съм, че тя ще отрече и всичко това.И просто не искам да наруша приятелството ни." Джейми се вслуша в нервното бърборене на Аврил, докато напомпваше тежестите. Дясната й ръка дърпаше чувала й, леко стискайки ядките на Аврил, правейки коленете й слаби. отивам...
Вече бяха монтирани няколко тежести, докато по-възрастната актриса се плъзгаше на пейката. Той каза, че Curvoma-D е готов за тестване."Меган се изправи от мястото си."D? Какво се случи с C?"— Не знам. Джейми не получи голяма доза, но беше очевидно, че е получила малко свършване на Curvoma. "Сега долу." Аврил се сведе и веднага беше възнаградена ужасни шеги за срещи. „Но ти не си тук за това.Искахте съвет." По лицето на Аврил се изписа изненада.

Да, ела при мен."Аврил спря да се бори и се наведе по-близо.Тялото й се облегна на лентата за тежести;оставяйки нейния изправен член да виси право в лицето на Джейми.Джейми от своя страна остави хватката й да се отпусне.Ръцете й се плъзгаха около покрития с плат петел, сякаш правеше умствени измервания.„Чух тътен за това, Джейми мърка, „Трябваше да го видя сам.“ Аврил промърмори нещо, докато по-възрастната актриса продължаваше да я опипва. Джейми не коментира Меган, но тя лицето леко се промени черно и поли запознанства.