голф запознанства Великобритания

"Това е всичко, което можем да поискаме, Дона.Моля, не се чувствайте принудени да бързате с решение.Не бързайте." Ерин почти притича и ме прегърна силно. "Просто... „И така, какво мога да направя за вас, двете дами?“ попитах отново. „Никога не бих си помислил подобно нещо!“ („Лъжец!“ помислих си аз) Ерин наклони глава. „Не му се сърди, Дона.Той не го каза по подъл начин.Всъщност, сигурен съм, че ако го попитате за този коментар, той вероятно дори няма да си го спомни.Успяхме да се шегуваме за него за много неща.Единственото нещо, което той винаги прави напълно ясно обаче, е любовта му към теб и фактът, че никога не би направил нещо, което да те нарани." "Все пак това не е нещото, което точно ме прави щастлив." Валери пристъпи обратно. „Сключете сделка.Ако позволите на мен и Ерин да направим това с Пол, ще се съгласим да ви позволим да влезете там, докато се случва, за да можете да спрете всичко, което не ви харесва." "Изобщо не ми харесва идеята!" помислих си защитно. „Той се съгласи ли с това?" Изплюх. да организирам парти на Tupperware тук, в къщата, и те помолих да ми помогнеш, имаш ли нещо против?"Той ме гледаше няколко секунди.Знаех, че въпросът е глупав и виждах, че едната му вежда се повдига объркано.„Защо, по дяволите, искаш да направиш парти на Tupperware? Съществуват ли вече тези неща?“Исках да му кажа толкова лошо, но се спрях в последната секунда."Нищо. „Значи ти си...?“ „Лесбийки, да.Или по-точно, аз съм лесбийка;Валери тук е по-скоро бисексуална." Ерин хвърли поглед към партньора си.

Ерин веднага разбра настроението ми. "Как СЕ СМЕЕ да обсъжда нещо за личния ни живот!" Аз кипеше вътрешно. „Е, да бъда напълно честен, имало е моменти...“ Валери кимна. "Повярвай ми, не съм много голям в идеята да бъда интимна с друг мъж, точно както ти не би била с друга жена.Но ако тук има шанс да задоволим фантазията на съпруга си и фантазията на МОЯ любовник в същото време, може ли някой от нас наистина да си позволи да бъде толкова егоист?" ще позволи и на Пол, и на Валери да направят нещо, което може да се случва веднъж в живота. "Е, никой на работа не знае за нас и бихме искали да остане така.Някои хора не реагират добре на нашия избор на начин на живот." Кимнах. От една страна, цялото предложение беше против всичко, в което вярвах сексуално. "Ако това я направи щастлива, разбира се!Бих направил всичко възможно, за да направя Валери щастлива." Валери продължи. "Ето защо и ДВАМАТА дойдохме тук да те попитаме дали Валери и аз ще се оправим, вместо ти и тя." Тя погледна към Валери.

Погледнах двамата и въздъхнах. "Но останалата част от мен оценявам факта, че дойде и дори ми предложи шанса да дам моята "благословия", така да се каже, вместо просто да го направя и да ме нарани ." Затворих очи.

"Това винаги е било и моя фантазия.Никога преди не съм правил секс с повече от един човек и мисълта за двама непознати, които работят върху мен, ме възбужда като ад!" Не можех да повярвам на това, което чух. "Бихте ли се съгласили с това?Да накараш приятелката си да спи с друга двойка?" Тя кимна. „Виж, няма да ходим да ви притиска във всичко, срещу което сте ТОЛКВА.Не искам да си мислиш, че сме чудовища!Ако кажеш „не“, тогава всичко ще бъде изключено и Пол никога няма да бъде по-мъдър.“ „Да.И не е като да ви задържим.Искам да кажа, имам чувството, че бихме могли да бъдем наистина добри приятели, ако имаме шанс." Погледът на Ерин се впи в мен, почти умолителен блясък в очите й. енергия да стоя под душа, горкият! След това вечеряхме малко от пилето, което бях приготвил голф запознанства Великобритания. "Моля!За разлика от „бронзовата кралица“ тук, аз не съм голям фен на топлината и влажността.Дайте ми зима и хубава топла камина и аз съм щастлив турист." След като влязох, отделих няколко минути, за да почистя и дадох на всички слънчев чай ​​да пият.
Времето сякаш минаваше бързо и децата бавно стигнаха до горе, за да се приготвят за лягане. "Въпреки това, от реакцията му на моменти виждам, че идеята е била Вниманието му." Изсумтя аз. "Искаш ли да влезеш вътре и да си вземеш нещо студено за пиене?" Ерин кимна. За пореден път голото им чувство за честност победи. "Пол каза, че нямате проблем по този начин.Ето защо трябваше да дойдем по-рано и да ви уведомим, че никога дори не бихме помислили да предприемем ход срещу него." Тя погледна настрани приятеля си. "Е, тайната ви е в безопасност с мен.Макар че не е моето нещо, стига вие двамата да сте щастливи, това е всичко, което има значение." Валери се усмихна. "Не чукай освен ако не си го пробвал, скъпа.Има какво да се каже и за двата пола в чувала." Махнах с ръка, без да искам да навлизам в ТАЗИ ТЕМА. "Част от мен иска да хвърля и двамата сте на задниците си." Тя въздъхна. „Колко ти каза Пол за нас?“ Отпуснах се и се намръщих 40-годишен мъж се среща с 22-годишна жена. "Искаме да му предложим шанса да бъде с две жени.Нещо като „Благодаря“ за цялата работа, която е свършил." „Какво?" Бях шокиран и ядосан едновременно. „Той дори не знае, че сме тук, Дона!Това е само работата.Ерин и аз говорехме за това една вечер и двамата се съгласихме първо да дойдем при теб.Преди дори да помислим да му направим предложение." Ерин кимна категорично. Нека да помисля, ОК?Искам да кажа, че е адски много да ме удариш наведнъж." Валери се усмихна. Искам да кажа, Имаше моменти, когато Пол се шегуваше, предлагаше тройка за рождените си дни през годините, но той знаеше, че няма нищо в другите жени, което да намирам за привлекателно или привлекателно, поне на сексуално ниво. Валери въздъхна. Валери се опита да ме успокои малко.
"И така, ти ми казваш, че искаш да бъди с мен и съпруга ми?" Поклатих глава. Знаех, че чакат решение, но просто не бях готов да се ангажирам по един или друг начин за НИЩО в този момент.