какво да правите

„Не се шегувам.Продължаваме с тази вечер, както е планирано, но сме внимателни - и тогава спираме.Поне за известно време.Има много други места по света.Можем да отидем в Лондон за известно време или да вземем апартамент в Ню Йорк.Някъде по-голямо - по-анонимно." Abstruse поклати глава, но нямаше желание да отхвърли предложението на приятелката си. Винаги е било така. Това е всичко, което ни е останало и отказвам да го чета, ако ще ми се подиграват така."„Съжалявам, Абс. "Поне засега." "Колко още писма имаме?" попита Вана какво да правите. Франки седна отново с неохота, но не откъсваше очи от Абс . Честно казано не го мислех така“, каза Зейд, като хвърли най-сладката усмивка на Абс и направи всичко възможно, за да очарова по-възрастната жена от нейното раздразнение.„Знам, че това не е твой избор – затова се смея на това.
"Не, сериозно говоря!Никога не сте виждали двама келти в действие, когато чиповете са паднали.Просто го оставете на нас.Ще намерим водачите на ринга и..." "Заде, стига толкова!" отсече Абструс. Казват, че си зла жена когато излизате. нейната женственост пулсираше от желание, когато видя питона, който живееше в панталоните му, и когато той го потопи в нея, тя издаде ликуващ вик...“ „Поздравления и ликувания ! Искам светът да знае, че съм щастлив, колкото е възможно!"— изпя саркастично Заде от ъгъла на стаята.Женствеността се засмя."Добре, отказвам се!"— щракна Абс."Прегледахме цялата ми колекция от лесбийска еротика, както и цялата на Вана. и освен това тя нямаше толкова време да мисли за това.Изисква цялата й сила и концентрация, за да запази любовника си неподвижен.Докато работеше с три пръста в себе си, стоновете станаха по-силни, а движенията по-нестабилни.Достатъчно беше последният тласък, за да изпрати Femininity да се разбие над ръба и когато най-накрая се разплитаха, и двамата останаха треперещи.Чу се леко щракване, когато вратата на спалнята се затвори.Женствеността погледна към празната седалка и се усмихна."Какво беше това?"— попита Зейд, а кръвта все още биеше в ушите й.„Само вятър, скъпа“, въздъхна Фем с все още зачервено лице и светещи очи.Тя се наведе и целуна бузата на Зейд – „Благодаря за миг слънчево греене насред целия безкраен шибан дъжд“.Заде върна целувката в устните на приятелката си.— Не знам как Абс и Вана го издържаха.„Трябва да си представя, че просто стоят на закрито“, отбеляза Фем.„Това би обяснило защо изглеждат толкова дяволски бледи тези дни.“„Останете на закрито? Абс и Вана? Сигурно се шегувате! Виж…“ Зейд скочи нос от ръба на леглото, за да се рови в малка чанта.Тя се появи отново с малко помощ, носейки албум със снимки."Абс и Вана - Амстердам!"обяви тя, показвайки снимка на двамата с леко стъклени очи, докато обикаляха из квартала на червените фенери.Тя обърна страницата – „Абс и Вана – Берлин: Парадът на любовта. Това е по-лошо, отколкото у дома! Спомняте ли си онази буря през осемдесетте, когато Sevenoaks беше намален до около три? Ще имаме късмет, ако има останали дървета до края на седмицата среща с по-млада жена на 30-те. „Може ли и аз да дойда?“ попита Зейд, който не беше запален от идеята да прекарва качествено време с Абс след това, което току-що мина.
От средата на следобеда нататък районът се оказа в капан на фантастична електрическа буря.Тъмното небе беше оживено от светкавици и мощни светкавици.Зейд наблюдаваше дисплея от прозореца и пушеше джойнт, докато Абс четеше от прашен том.„... Тя направи реверанс и бързо излезе от стаята, оставяйки вратата да се затвори след себе си.

"И още една ухапва прах", размишляваше Абструс, докато Вана се приближи по-близо до нея. Абструс повдигна вежда: „Разбирам.Тогава приемам оставката ти.Кой съм аз, че да държа толкова привлекателна млада жена против волята й?Можете да си тръгнете, когато пожелаете." "Благодаря ви, госпожо!", изрече Мариан, видът й внезапно се промени от облекчение. Сигурно карат приятелите и роднините си да пишат вместо тях.Дай да видя...“ Тя отвори едно и изсумтя, когато видя съдържанието му.

— каза Заде.— Скарали ли сте се със съседите си или нещо подобно?Абструс дръпна завесите и четиримата се върнаха по местата си."Защо?"Женствеността сега беше също толкова любопитна, колкото и Заде.„Всички те ли са хомосексуалисти или нещо подобно?“„Нещо такова“, отвърна Абструз.„Нека просто кажем, че са малко старомодни и не се отнасяйте любезно към нашия тип в тази област.“"Това е по дяволите! Сигнал ли си за това в полицията?"— Тогава трябва!изтърси Фем.Това е откровен тормоз." Заде се намеси в разговора - "Просто ме оставете аз и Фем да слезем в селото.Ще ги оправим!" "Заде, моля те..." Нирвана ставаше все по-неудобна. Абс и Вана го изживяват в Candy Bar. „Фем, би ли слязла с мен в избата, за да помогнеш в избора на вино?“ попита плавно Вана.
Това бяха груби думи - много по-груби, отколкото тя някога си спомняше, че е получавала от Abstruse и в ъгъла на стаята Франки, шоколадовият лабрадор на Фем, се изправи и започна да ръмжи. Абс прелистваше купчината. И бих си представял, че езикът на Заде е някъде тук... Те се страхуват, нали? Те вярват на всички слухове и вие също започвате да им вярвате. писма. "Е, той сбърка това!", шушука Абс „Накарах Мариан да смени чаршафите снощи.А сега за втори кръг преминаваме от Основна интелигентност към Можете ли да си завържете връзките на обувките." Вана се усмихна, но все още беше далеч от смеха.

Можем да го превърнем в състезание, за да видим кой може да напише най-горещата история. Това е разликата между аматьорите и професионалистите.""Кучко!"— възкликна Зейд, посягайки напред, за да направи осакатяване на зърното, но Женственост беше мъдра за лудориите на приятелката си и хвана ръката й във въздуха.Под чаршафите избухна малка кавга, която скоро се превърна в прелюдия за втория сексуален контакт за сутринта.Така е било винаги.Въпреки дълбочината на чувствата, която съществуваше между двете жени, обикновено по време на безгрижни моменти като този те осъзнаваха степента на любовта си един към друг.Когато настъпи мрачното утро, дъждът беше замрял до тънък дъждец и слоеве мъгла надвиснаха над пейзажа като сватбен воал.Краят на април се виждаше, но времето имаше повече общо от най-мрачните месеци на зимата.Нито една от двойките не изплува толкова бързо.Дори Нирвана, която обикновено ставаше преди слънцето, реши да се отпусне в леглото, вместо да отиде на сутрешно тичане с Франки.Когато удари девет часа, тя беше подпряна на лакътя, разказвайки на любовта на живота си за онова, на което беше свидетел предишната нощ.— И какво точно правеха?— попита Абструз, леко задъхан.„Наслаждаваха се на телата си...“ Ръката на Вана се плъзна между краката на любимия й.Тя не прекъсваше контакта с очите.Тя познаваше всеки нюанс на изражението на Abstruse и се наслаждаваше на възторга, който винаги носеше първото й докосване.Абс изстена, когато пръстите намериха целта си и нежно я разтвориха.„Зейд беше под чаршафите. Вана погледна часовника и след това към Абс, която кимна. И всички в селото говорят. И ми казват, че съм зла, защото оставам тук като твоя слуга. „Франки!“ каза Фем строго.