20-годишен мъж се среща с 24-годишна жена

За шанс да бъда с теб, бих си отпуснал седмица, ако трябва.“"А-ха. Кажи каквото имаш нужда да кажа и няма да те съдя - обещавам."Джесика въздъхна, много ГОЛЯМА въздишка и го пусна.„Ти и семейството ти винаги бяхте до мен, благодаря за това. Няколко. Може да е предизвикано от алкохол, но не беше фалшиво. някак...“ Джесика изглежда имаше проблеми с обясняването, така че Джаслин хвана и двете рамена и й каза направо, че каквото и да е, тя може да се справи.„Така си изкарвам хляба, Джаз“, усмихна се тя слабо на приятеля си, използвайки отдавна неизползвания си прякор.Още преди Джесика да го каже, Джаслин го беше разбрала.— Проститутка ли си?Тя полузаяви, наполовина попита.Джесика кимна утвърдително.— О, уау, щяхте да работите тази вечер?Джесика отново кимна.— Отнех цялото ти време, о, мамка му, не знаех.„Взех свободната нощ“, изкиска се леко Джесика.„Мога да си го позволя от време на време.
Искам да сте сигурни – веднъж това е направено, не може да бъде отменено."„Спри да се опитваш да ме разубеждаваш от това“, каза Джаслин, с ръце на бедрата.„Никога не съм правил нищо дори приключенско. Или ако искате, можем да извикаме такси.“„Не, не, разходката звучи добре“, усмихна се Джаслин."Нося постоянно токчета, добре съм."Те тръгнаха към мястото на Джесика и тя за първи път забеляза, че роклята на приятелката й е дори по-къса от нейната, а токчетата й са няколко сантиметра по-високи.Това, което се забелязваше, беше колко добре Джесика вървеше в тях, без дори най-малкото залитане.Джаслин също забеляза, че нейната добра приятелка има много секси, момичешки походка.Разходката не беше лоша, само около 15 минути, докато стигнаха до много хубавия апартамент на Джесика.„Вашето семейство ще бъде изумени от това място“, каза Джаслин, докато обикаляше много голямото пространство.„Това място е прекрасно, а обзавеждането, не е евтино – знам. Това всъщност не е нещо, за което говоря, нали...?"— Не, не можем — прекъсна я Джаслин.„Разпръснах ти смелите си голяма част от нощта и се чувствах страхотно. Останалите от семейството спряха да говорят с мен, но това беше сигнал за събуждане за майка ми 20-годишен мъж се среща с 24-годишна жена. “ каза тя, като облизна пълните си червени устни.„О, Боже, мисля, че бикините ми са подгизнали“, изпъшка Джаслин, докато новите и блудствени мисли изпълваха главата й.„Никога преди не съм правил нещо подобно и се чувствам толкова злобно!“Джаслин кимна и си позволи да се наслади на леките ласки на Джесика.— Бил ли си с жени преди?Джесика се усмихна.„Някои. Кой е по-добър от теб? Ти си ми близък приятел и имаш това тяло и...“ Почти импулсивно Джесика грабна яслин ръка и я дръпна в спалнята.Беше огромен и лесно можеше да побере повече хора.— Знам какво си мислиш — каза Джесика, наполовина дразнеща се, докато размахваше пръст към Джаслин.— Тук не водя клиенти, а само любовници.

и тренирам, почти всеки ден. о, по дяволите, слушай ме, бърборя“, изпъшка Джаслин."Джесика - това, което искам да кажа, е, че ако искаш да спиш с мен, аз искам да спя с теб - въпреки че няма да спим."„Гарантирам го“, каза Джесика, докато докосваше лицето на приятелката си с дългите си, перфектно маникюрирани пръсти.„Ако те заведа в тази спалня, няма начин да те пусна от там, докато не изживея няколко от фантазиите си. но можеше да продължиш да постигнеш нещо приказно."„Това не е най-лошата част, добре, някак... Почти трябва, в моята работа."Тя погледна яростно бармана, който само подсвирна и предложи последна порция напитки, която беше приета.Джесика каза на бармана да го сложи "на нейния раздел".Той повдигна вежда, но гневният поглед на Джесика сякаш го постави на мястото му.„Не мога да повярвам, че останах навън до почти 2 часа сутринта, като ме чукнаха“, засмя се Джаслин, когато излязоха навън.„Толкова съм объркан, наистина ще ме прочетат акта за бунтовете, когато се прибера вкъщи.“„И така? Не се прибирайте вкъщи, аз живея наблизо, елате да прекарате нощта с мен и можем да продължим да бърборим и може би да изтрезнеем“, предложи Джесика.„Живея достатъчно близо, че вероятно можем да се клатушкаме там, дори в петите си.