компании за бързи запознанства в лондон

Но ще намеря друг.Изправям се, а моята рамка от шест фута и две лесно се извисява над нея.Бих си представял, че е някъде около пет фута и шест.Посягам и издърпвам стола до себе си, като накланям глава към него.— Моля ви. Не мога да спра да мисля за теб, откакто се срещнахме.

Искам. Защо не седнете тук, библиотеката е доста пълна, така че ще ви е трудно да намерите място."Благодаря."— казва тя смутено и сяда.Отново сядам в моя и подновявам обучението си.Очите ми се фокусират върху работата ми, но умът ми все още мисли за прекрасната непозната със секси акцент до мен.С крайчеца на окото си забелязвам, че тя е донесла учебните си материали.Книги по финанси и счетоводство заливат площта на бюрото до моето.Въздъхвам и оставям книгите си."Съжалявам."- казвам аз, навеждайки глава към нея.„Не бих искал да те притеснявам, но аз се казвам Джейсън. Нещо, което наистина знаят само родителите ми. Харесвам те много и се притеснявах, че наистина няма да искаш да бъдеш с мен заради пениса ми."Погледнах гениталиите й.И двете бяха перфектни екземпляри.Путката й всъщност се стичаше.Изглеждаше така, сякаш беше възбудена.Членът й от друга страна беше мъничък и сбръчкан."Нека те попитам това. Това ме кара да се чувствам по-нормален.
Мога ли да те почерпя с чаша кафе?“Опитвам се да бъда изтънчен, но ми е трудно.въздишам.Не мога да я оставя да избяга от мен.Връщам се към работата си и след това започвам да планирам.С течение на времето започвам да разпитвам из кампуса и да събирам информация за обекта на моите привързаности.Катя е от Беларус.Тя се премести в САЩ само тази година, за да посети Станфорд.Очевидно от това, което ми казаха, тя е дъщеря на бивш ядрен учен и мис Беларус.Това обяснява мозъците и красотата.Но трябва да я имам.Прекарвам месеци в търсене на нея, но всеки път, когато я зърна, тя бяга.Опитвам се да не дебна, но не мога да се сдържа.Прекалено съм обсебена от извитата кестенява красавица.Така че създавам план.Успях да убедя една нейна приятелка да ни уреди среща на „сляпо“.Отне ми много убеждаване и подкупи, но най-накрая го настроих.Нарочно закъснях за ресторанта.От месеци на преследване на Катя знаех, че тя ще избяга, ако ме види първа.Така че изчаках, докато тя седне, след което се появих.Тъмнокафявата ми коса беше добре поддържана, лицето ми обръснато и пронизващите ми сини очи се фокусираха върху наградата ми.Приближих се отзад, за да не ме види първа, и бързо се плъзнах на стола срещу нея и грабнах менюто.— И какво хубаво има тук?Питам небрежно, като гледам колко красива изглежда Катя в прилепналата си черна рокля.Това напълно подчерта прекрасното й тяло.Тя не беше дребната фигура на съвременните жени.Но по-скоро класическа красота.Широки бедра, пълен корем, голям гръден кош.Нямаше начин да е по-малка от размер 8, но това просто я направи по-красива."Вие?!!"— обвини тя, грабвайки чантата си."Ти нагласи това, нали. Обещавам, че ако ме мразиш напълно след тази вечер, ще те оставя на мира. Виждате, че съм нещо различно компании за бързи запознанства в лондон. Което е време да научиш. Това ли си?Питам, опитвайки се да бъда обективен.Тя въздъхна и легна на леглото до мен, роклята й все още беше вдигната.„Не точно. И да. Исках те от първия път, когато ме преследвахте. Време е да разбереш в какво се забъркваш."Вдигнах рамене и станах.Тя ме последва до колата ми и ме остави да й отворя вратата.В колата тя зададе още въпроси за мен, тема, която бяхме покрили много малко.Тя беше изненадана да научи, че съм най-малката от осем деца.аз свих рамене."Аз съм от Канзас. Просто дай имам шанс."Тя въздъхна.Като остави чантата си обратно, тя ме погледна и лицето й омекна.„Една среща, но ти плащаш за каквото си поискам и след това се връщаме при мен.

След като разбереш какво е, не можеш да кажеш на никого.