извършва работа по сватовство

Докато аз достигнете там, аз контролирам!"Дейвид целуна устните и лицето й, дразнейки врата й на местата, за които знаеше, че я възбуждат.Очите на Ан бяха затворени, когато усети как възбудата й расте.Топлината на докосването му, леката милувка, докато той докосваше гърдите й, накараха зърната й да пораснат.Устните му се целунаха надолу, докато не пое зърната й в устата си.Той засмука и издуха, преди да ги захапе и усука, леко след това по-грубо.Усети как се издига, за да срещне устните му.За нейното усещане за време Дейвид сякаш прекарва години върху гърдите й.Те говореха с нейната путка, която беше много мокра и искаше внимание.Дейвид най-накрая проговори: „Вече не виждам следите от пръстите на Стан по тях. Наслаждавах се, че ме целуваш и галиш, пенисът ти в мен извършва работа по сватовство. „Сара попита какво си се опитал да направиш по въпроса.Казах й колко нежно си се опитал да отвориш границите ми.Как в редки случаи си успявал.„Какъв беше моят отговор на секса и други части? Ти беше внимателен и се погрижи да имам много красиви оргазми. Той си казваше, бавен и нежен.
Дори сега тя казва неща, които подсилват това послание. Той поддържаше бавно движение, което й позволяваше да свикне пръста му да е там. Тя легна назад и го гледаше как слага презерватив и го смазва.

Никога не съм очаквал това. Със сигурност ще го запазим. пропуснете. Всяка моя клетка е влюбена в теб. „Знаех, че искаш да бъда по-секси, по-отворена, за да подбуждам действително към секс, угоди ни.Направих, но не можах.Аз съм добра съпруга и добрите съпруги не правят това!„Шърли ме видя и ме заведе настрана в една стая, за да можем да бъдем сами.
Избих се: „Искам да спася брака си.Дейвид е единственият мъж, когото някога ще обичам.Трябва да опитам, ако не е твърде късно." "Тази първа сесия беше за събирането ми след дупки думи.„Сара ми каза, че може да помогне само ако съм брутално честен, полуистини, лъжи няма да подредят нищо. Имам нужда от теб."Ан му отвърна на целувка: „Искам да ти дам всичко от себе си.

Членът му никога не се беше чувствал толкова твърд. Казва, бавно и лесно, все повече и повече смазка.
Толкова ме беше срам. Ако ни хареса, можем да го добавим към нашата игра. Обичам те. В книгата се споменава „точка“ като „g spot“ анекдотично, но уау, ти удряш моето.
Той усети силното ограничение. Измих ги!“Ан можеше само да стене от удоволствие, докато устните му ги гризаха още повече.Дейвид започна да целува надолу към нейната путка над корема.Чувството, идващо от голите й mos, беше завладяващо.Усещаше всеки дъх, всеки косъм по брадичката му, докато се докосваше до нея.Ръцете му се движеха бавно нагоре и надолу по краката й, вътрешната част на бедрата й, докарвайки я до разсейване.Те се дразнеха, но никога не се приближиха до нейната путка, която се нуждаеше от интензивни действия.Дейвид я накара да ахне, докато целуна срамните й устни.Тя каза: "Време е, аз съм на път да свърша, искам те в мен!"Дейвид се усмихна и духна с малина върху срамните й устни: „В момента отговарям. Не знаех, че ще ме изиграеш като виртуоз на Страдивариус.
Всичките ми ранни години майка ми беше проповядвала, внушавала ме да мисля, че трябва да се държа по начин, от който другите ще бъдат впечатлени. Той бутна напред отново, малко по-дълбоко базирана на умения.
Тя ми каза за книгата, какво включва и как може да помогне на мен и нас. Не мога да обещая гърдите си, тъй като си спомняш какво се случи, когато Стан се спъна в роклята на Карън!"Дейвид и Ан започнаха да се смеят.Техният приятел Стан се връщаше към масата им, когато кракът му хвана дългата рокля на друга приятелка Карън.Докато падаше, ръцете му се протегнаха и хванаха първото нещо, което докосна, за да се опита да го спре да падне.Ан си гледаше собствените си дела, когато ръцете на Стан сграбчиха гърдите й.За тяхна чест, те спряха инерцията му.Когато възвърна равновесието си, това, което беше направил, умори Стан, който се изчерви в наситено червено.Той се извини и се извини.Ан се засмя и целуна Стан: „Дейвид мисли, че гърдите ми са зашеметяващи, съгласен ли си със Стан?“Всички се засмяха, включително Ан, когато той отговори: "Ан, гърдите ти определено са спасители на живота!"Дейвид хвана Анн нежно и каза: „Първо трябва да те възбудя. Нямам нужда от анал. Аз ще реша кога свършваш“.Той започна да гризе долните й устни и перинеума, преди да стигне до ануса.Секретите й вече го смазваха.Той започна леко да обгражда ануса й, преди да използва по-твърди удари.Ан ахна: „Дейвид защо те спрях да правиш това преди? Чувството е невероятно.“Дейвид продължи, като бавно я изграждаше.Ръцете му варираха между леки и твърди удари по вътрешната част на бедрото й до дупката на задника.Колкото повече правеше, толкова повече тя се издигаше, за да го срещне.Ан пъшкаше от удоволствие, играейки с гърдите си, толкова различна от нея.Той премина към нейната путка и започна да пие обилните количества нектар, който тя изпускаше.Езикът на Дейвид в любовния й канал и пръстите му, дразнещи ануса й, скоро накараха Ан да се надигне от възглавницата.Тя се опитваше да го накара да влезе в себе си.Тя изпитваше удоволствие от всяка клетка в тялото си, която изглеждаше фокусирана върху нейната путка и задника.Ръцете й напуснаха гърдите й, докато го придържаше към путката си, докато идваше.Тялото й заби няколко пъти с нож, докато оргазмът й преминаваше през нея.Накрая тя се отпусна и пусна главата му.Дейвид се радваше, че може да диша.Ан го хвана за ушите и го придърпа към лицето си.Тя го целуна и го целуна.„Уау! Дейвид, ти си великолепен любовник.

Дойдох точно както ти и почти припаднах. Ан гледаше лицето на Дейвид, докато той се придвижваше до дупката й.
Повтарящите се движения сякаш я разхлабваха леко в дуети.