британски военни запознанства

„Първоначално идвах всеки месец или нещо повече.Бях на втората си година в колежа, когато го видях как наистина наказва един от своите „роби“.Видях как Марси, Джули или някой от другите получават малко „дисциплина“, както го нарече Евън.По дяволите, дори понякога използвах камшика или камшика.Първоначално беше истински кайф, но после видях това момиче дисциплинирано и брутално наказано.Евън не го е направил.Той накара приятеля си Джак да го направи.Евън харесва секса си малко груб и обичаше да показва доминиращата си страна, но той не обичаше изтезанията;това не беше негово нещо.След като видях Джак да се разкъса в това момиче, знаех, че и това никога няма да бъде моето нещо.„По-късно разбрах, че Джак беше нещо като под/дом. Има болтове и/или пръстени на странни места, но просто не ги забелязвате в началото, защото са скрити или добре замаскирани или са част от декора.

Едно момиче беше хоспитализирано след един инцидент британски военни запознанства. Имала ли си някога скоби за зърната, котенце? Не? Добре.“Майкъл избра чифт гумени скоби и се върна при Кит.„Не“, изкрещя тя и се бори с ограниченията си.— Не можеш; няма да ти позволя.

Бях толкова изненадан, че не можах да се съсредоточа за това, което той каза, само как тя отговаряше „да, сър“ на всеки въпрос. Няма да повярвате какъв ужас мога да нанеса с оборудването тук. След като го гледах онази нощ, знаех, че ако Евън не беше там, това момиче щеше да се озове в болницата, както бащата на момичето беше пребил толкова лошо." Тази нощ кабината се превърна в „злото място“, за което майка говореше.Само защото Евън всъщност не е наложил наказанието, а вместо това е позволил на Джак да го направи, не го освобождава от отговорност.Не се върнах около година.Страхувах се, че ще стана мой баща или Джак и кой ще ме спре, ако нещата излязат извън контрол?Когато остарях и помъдрях, знаех, че никога няма да бъда такъв и от време на време се връщах тук, но никога толкова често, колкото през първите няколко години.„Преди пет години Евън претърпя автомобилна катастрофа, която отне живота му и живота на момичето с него. Това нещо с доминацията беше вълнуващо и някак си харесах част от робството и дори малко от дисциплината.

Някои скоби са назъбени и могат да причинят много болка. Няма да се приберем вкъщи, докато не го направя. Не искам.

Евън протегна ръка напред, започна да гали гърдите на Джули и след това й обясни, че е осемнадесетият ми рожден ден и тя трябва да ми направи най-добрата свирка Никога не съм имал. Евън беше единадесет години по-голям от мен.

Ако напрежението се изтласква още повече, то ще стане твърде много.Вярвам, че тя ще му каже скоро.Добро четене!чудя се каква може да бъде тайната й?да ми напляскат путката е едновременно срамно и сексуално за мен.Със сигурност не се наслаждавам на тази история, но главите са твърде кратки и освен, че тя е изпитала оргазъм, нищо не се е случило наистина, за да може той да разбере какво се е случило, също така да накара брака му да стигне до там, където е вече е MaddieKim - Добре дошъл!Глава 3 беше поредната кука, която ни задържи. Не съм използвал умението от дълго време.
Това би обяснило, че нарича тази хижа зло място. Джули изпълзя до мен и свали ципа ми, преди дори да успея да отговоря. Защо правиш това?“Майкъл стана, отиде до шкафа и избра гребло за зърна/клитор с дълга дръжка, което купи в магазина за възрастни миналата седмица, за да замени това, което знаеше, че ще изхвърли.Трябваше да се изсмее.Всъщност той ще похарчи около $200,00 за играчки, които смяташе, че може да му трябват този уикенд.Играчки, които никога не са били използвани върху друго тяло и вероятно никога няма да бъдат използвани отново след този уикенд, но биха си стрували разходите, ако той я накара да говори с него.Докато той се върна при нея, тя отново се бореше и крещеше.Той вдигна веригата и леко я дръпна.Тя веднага спря да се движи.„Добре. Някои скоби отиват на други места.“Той се пресегна и прокара пръст по клитора й, за да изрази мнението си.„О, има и камшици в шкафа. "Ти ще помогнеш." Той извърна леко глава и каза: "Присъства." Джули, седнала в краката на Евън, веднага се изправи и се съблече. Не знам със сигурност, но мисля, че това трябва да се е случило, познавайки Евън. Тогава няма да ми се налага да искам развод. Евън беше само на тридесет -осем. Огледайте се.
Знаеше, че когато започна това последно усилие да разбере какво се е променило между тях, ще има само два възможни резултата. Мисля, че просто ще отида и ще избера едно."„Не, Майкъл. Ще разбера. „Както и да е, както казах, първият ми път тук беше, когато Евън ме доведе.Бяхме Евън, приятелят на Евън, Джак, три момичета и аз." "Джули е на тренировка, Майк, моето момче", обясни Евън. О, и има няколко вида гребла. Може би Евън е осъзнал, че е позволил на Джак да накаже и дисциплинира момичетата чрез причиняване на болка или каквото и да е било по-различно от това да го направи сам, и накрая той вече не можеше да го оправдае. Бях в такъв шок, че не можех да изпусна гнойh я далече, а след това тя беше с уста около моя полутвърд член.След около две секунди забравих за гледането на брат ми и Джак.Членът ми оживя.Майкъл се усмихна, когато спомените от първото му посещение тук се завъртяха като малки светкавици.Той се наведе, целуна челото на Катрин, обхвана гърдата й и, почти разсеяно, нежно прокара възглавничката на палеца си по зърното й.Катрин започна да дърпа задръжките си, а Майкъл я „шшш“ и продължи.„Трябва да ти кажа, Кит, наистина се всмукнах. Чух, че Джак е починал от свръхдоза преди няколко години. Надявам се следващите да са по-дълги. Моля те, пусни ме.„Ако това е трик, Коте, по-добре обмисли нещата отново. Това наистина са просто начинаещи скоби, нещо като тренировъчни колела на първата ви двуколка."Той потърка зърното й между пръста и палеца си, докато говореше и след това сложи първото.Кит ахна, но Майкъл знаеше, че въпреки че го беше затегнал достатъчно, за да не падне, скобата няма да причини истинска болка.Може би лек дискомфорт, постоянно напомняне, че са там.„Ще работим с другите, докато вървим напред“, каза той с усмивка.„Виж как се чувстваш, когато дръпна тази верига. Когато изпаднеш в безсъзнание, трябва да се тревожа."Риданията на Кит бяха трудни за пренебрегване, но той знаеше, че няма да я нарани и запази празно лице.Той не беше загубил и частица от „умението си“ и знаеше, че никога не би я наранил както Джак не само би могъл, но и само заради вълнението, което би изпитал, ако имаше момиче в същата позиция.Той леко докосна белега.Още един шамар.ридания.Още един шамар.Продължаващи ридания.Още един шамар с малко повече сила.Майкъл отново се наведе до главата на Кит.Той нежно я погали по бузата.„Предполагам, че това ще трябва да направя. Майкъл не остави погледа да го безпокои. Всички мебели са тежки като тази маса. Мисля, че е възможно татко да е практикувал върху майка си тук в ранните години на своето увлечение от този начин на живот.
Ти се учиш, Коте.