приятели предимства сайт за запознанства

Големият му член се притиска към срамните й устни – тя знае, че нуждата му да се облекчи трябва да е отчаяна, тъй като той забрави всички играчки тя вижда да лежи толкова близо до главата й.
Тя осъзна, че по време на напляскването тя нарочно е блъснала дъното й до размахващия се колан, дори когато сълзите започнаха да пълнят очите й и заплашваха да се разлеят по лицето й. Той е нападнал с колана си обърнатите й бузи на дупето с онези бързи огнени удари, които поклащат и двете бузи на това Той ги наблюдаваше напрегнато, усмихвайки се, виждайки как хубавите задни части трепват, треперят и се зачервяват и започват да светят и стаята се изпълва с пръски от кънтящите удари. „Свършвай, малка мръсница.“ Нейните стенания и размърдания му казват, че наистина се е научила да свършва по негова команда! Тя стене повече, вдигайки дупето си по-високо към него, борейки се с робството, дъвчейки нейната гаврав опитите си да Му даде да разбере интензивността на нейния оргазъм.Коланът разресва задната част на путката й.Чорапогащниците там са мокри сега.Той се усмихва и я удря там - оставяйки я да усети ужилването на колана върху срамните си устни.Сега тя свършва по-трудно.„Е, виждам, че си изпитал малкия си оргазъм.“Тя Го гледа с гняв, че така се е загубила.Но в действителност тя го обичаше повече, отколкото можеше да каже, дори ако Той извади тази проклета топка.Той беше нейният онлайн Учител, но сега той беше нейният Учител във всички отношения.Той я завладя онлайн, но тя знаеше, че сега е повече от това - той притежаваше сърцето и душата й, както тя казваше толкова много пъти.Кат усеща ножа сега, докато той разрязва чорапогащника й, разкривайки путка и задника.Боже, тя мечтаеше за това толкова често това насилствено влизане от нейния Учител и само от нейния Учител.Ръцете му я изследват сега.Пръстите му намират нейната путка и влизат в нея отзад.Той зарови тези прекрасни пръсти дълбоко в копринената й гореща гладкост, карайки я да ахне и да издаде стон през устата си.Тя затваря очи и усеща как пръстите на другата му ръка проникват в нейната малка розова пъпка - за първи път от години мъж я е хванал анално под някаква форма.Тя знае скоро, че членът, който видя на камерата, ще си проправи път дълбоко в задника й.„Тя може само да стене и да скърца със зъби срещу гегата. Потта избива по кожата й от погледа на позата и робството и много истинската сексуална възбуда, която изпитва. "Все пак щях да дойда." Какво те кара да мислиш, че искам да дойдеш след тази каскада?"Лактите й са прибрани здраво и вързани.— Трето коленичи, курво.Кат незабавно притиска челото си към земята, задъхана от въздух, докато той свързва глезените й. Тя сваля глава на пода, когато коланът отново удря задника й и гори, сякаш нищо не отделя колана от кожата й.

„Добро момиче“, той се движи зад нея и завързва здраво ръцете й. Краката разперени, показвайки ръцете си зад гърба. беше я чул да вика от оргазъм по телефона и сега той щеше да изпробва инструкциите си върху нея. „Срещаме се малко по-рано от очакваното.не сме ли, малката кат?" Тя поглъща и заеква - "да, Учителю.. приятели предимства сайт за запознанства. В продължение на месеци той я жадуваше под себе си - издълба, като я взе и буквално я чука силно бързо и дълбоко. „Там е по-добре.“ Той се смее.

Той се придвижи до вратата.Той стои от едната страна на вратата, където тя не може да Го види достатъчно добре, за да знае, че това е Той със сигурност.Обучението на ченгета се отплаща, докато той проучва мястото.Звъни на вратата Той чака.Нейният див поглед на изненада, когато рамката му изпълва вратата й, докато я отваря, беше достатъчен, за да си струва това пътуване.Но тази малка лисица има толкова много да изкупи.Тя се отдръпва почти с ужас на лицето си.„Здравей, мръсница“, лае той към нея.Тя се отдръпва, за да направи тире, но той е твърде бърз и я хваща за ръката.— Коленичи сега, или наистина ще се ядосвам.Сълзи в очите й, тъй като сега знае в каква неприятност трябва да изпадне, за да го накара да кара целия по този път.Боже, защо тя избяга и се скри от Него заради нищо?Нейната глупава гордост и глупавото й желание Той да страда и да й липсва, сега Го доведоха до целия този път, за да застане там с червено лице и гняв, проблясващ през тези изумруденозелени очи.„Не ви казвам отново КЛЕКНИ СЕГА! Той пристъпва към нея.