онлайн профил за запознанства самотна майка

"Знам ли, че ти липсва?" Е, може и да не съм дамски мъж, но знам какво става. Когато се събуди, кажете й, че ще бъда до нея и ще я проверя сутринта. Ако получа тази работа, за която кандидатствах, ще се върна в Солт Лейк.""Имам интервю след 2 седмици в LaTrafois. След като Кени се премести в Колорадо със семейството си, депресията замъгли живота му. Тя се превърна в разсейване, никога не съм виждал да идва. Облечи се, защото ме водиш на закуска и тогава ще те купя някои истински хранителни стоки.

„Това е Сам Травонти, главен готвач и собственик на La Trafois.Сам, това е моят приятел, Ричард Мейсън." Големият мъж стисна ръката ми. „Приятно ми е да се запознаем, сър." Лицето му сияеше от искреност. Мис бомбер яке се отдалечих на около 30 фута, преди шокът да отмине. Докато се отдръпнахме от бордюра, се чудех в кой момент, напълно ли загубих разсъдъка си. Кени изглеждаше умело умело да приготвя храна за готвачите и скоро те го научиха на трикове на занаята. Довърших последната чаша хладко кафе, когато д-р Марси Бауер се приближи до мен в чакалнята.Усмивката й ми каза всичко, което трябваше да знам, преди дори да проговори.„Всичко мина добре Ричард: учебникът перфектен. По някаква странна причина това ме убиваше да видя я боли така.
Тя не беше не съм наистина ядосан, кактодвама от тях така или иначе бяха близки.Той й отвори за чувствата си.Изглежда, че никога не се е чувствал комфортно в собствената си кожа.Той никога не е имал приятелка и й призна, че намира момчетата за привлекателни.Той не чувстваше, че е гей, но беше объркан от всичко това.Тя съчувства на това как се чувства и го въведе в банята си.Смяна на гардероба, прическа (неговата така или иначе) и малко грим по-късно, отражението на Кени в огледалото показа красива млада дама.Той – тя стоеше там със сълзи от радост, разваляйки грима си.Майка им се прибра от работа и след първоначалния шок каза на Кени, че всичко ще бъде наред.Шест месеца на консултации по-късно той е диагностициран с полова дисфория и че е момиче, хванато в капан в тялото на мъж.След известно обсъждане тримата стигнаха до заключението, че най-добрият залог на Кени, спасявайки здравия му разум, е да премине към жена.Още консултации, бавно преобразуване на гардероба и уроци от мама и Карън дадоха огромен тласък на увереността на Кени.Тъй като работата му в ресторанта беше неутрална по отношение на пола и че те обичаха работата му;той, или да кажа тя, беше напълно приет.Тя взе името Кимбърли Ан и получи разрешение от нейния съветник да продължи и да започне хормонално лечение и първата от нейните операции за трансформация.Увеличаването на бюста и лазерната епилация се справиха добре.Няколко хирургични промени на лицето й и бръснене на трахеята по-късно промениха изцяло вида й.Щатът Колорадо официално промени статута й на шофьорска книжка на жена и тя започна кулинарно училище с много добра препоръка от главния готвач, където работеше.Ким все още работеше в ресторанта през уикендите и накрая завърши училище с много високи оценки.Нейният ментор беше натъжен от новината, че иска да се върне в Солт Лейк, но той разбра и между него и Пола, нейният инструктор, беше дадена невероятна препоръка.Това я доведе до интервюто, което имаше следващата седмица.Не знам коя беше по-голямата изненада, аз приемах всичко спокойно или се държах на всяка нейна дума.Колкото повече говореше, толкова по-спокойна беше.Изглежда, че това да стане Кимбърли й даде увереността, каквато Кени никога не е имал.Но единственото нещо, което ме притесняваше, беше колко лесно беше да се изгубя в очите й.— Ричард, там ли си?— попита тя с невероятна усмивка.„Съжалявам, Ким. Понеделник след обяда й зададох въпрос, който се чудих от години „Когато майка ти се прехвърли в Колорадо;защо беше толкова внезапно?" Ким се сгуши на дивана, подпря коленете си под брадичката и измести очи.
"Добре, Ким, там има кафене и имаме цялото време на света.Аз съм страхотен слушател, а ти все още си ми приятел.Какво ще кажете?" Извадих чиста носна кърпа от задния си джоб и й я подадох. Това не се изчисли! Моят най-добър приятел някак си се беше превърнал в красива жена. Може би е по-добре да си взема хотел.Още една пауза.— Промених се малко.„Променени малко? Какво, порасна ли още една глава?“Станах сериозен."Слушай, приятелю, няма да ме обидиш, като се измъкнеш.
"До мола!", повторих аз. Оставаш с мен и това е окончателно!"Е, най-накрая той се съгласи и ми даде информацията си за полета.Снимахме още малко и аз затворих, знаейки, че 'Dynamic Duo' скоро ще бъдат отново заедно.Бях на облак девет.Планирах да го взема от летището след 13 часа в петък и интервюто му беше във вторник, което ни дава целия уикенд, за да наваксаме.Никога не осъзнавах колко много "наваксване" ще трябва да направим.Чували ли сте някога за фразата "внимавайте какво си пожелавате?"Полетът на Кени пристигна с час закъснение поради сняг над Скалистите планини, но накрая самолетът му кацна и пътниците влязоха в залата.Гледах за моя приятел, но той така и не се появи.Когато екипажът на полета пристигна, разбрах, че нещо не е наред.Приближих се до кабината за компанията на самолета и попитах дали Кени Майърс е направил полета.Служителят погледна екрана на компютъра си, докато аз отново погледнах пътниците, които се въртят наоколо.Забелязах много оформена брюнетка с коса до раменете, която гледаше по моя начин.Тя обърна глава, след като забеляза, че я проверявам.Еха!Тя беше гореща с главно H. Нейното кожено яке, подплатено с кожа, подчертаваше идеално дупето й.И мога да кажа, че беше страхотно дупе.Очите й отново срещнаха моите и почти забравих за Кени.Гласът на служителя развали магията.„Не виждам „Кени Майърс“ в полета, но имам К. През следващите момент-два направих прилично впечатление на човек, чийто зъболекар току-що му беше напълнил устата с новокаин.Кени?" Най-накрая заекнах. Един много едър мъж се усмихна, когато се приближихме до него. Аз съм хип.
Случвам се. Изтичах след нея и нежно, но здраво хванах лакътя й. Беше странно и естествено в същото време. „Моля, кажи ми, че имаш костюм или спортно яке.“ Ким се шушука: „Само това, в което бях погребан.“ Отвърнах саркастично.

Тя приличаше на Мини Драйвър, само че по-горещо. Когато си тръгвахме, Сам извика онлайн профил за запознанства самотна майка.

Той завърши последната си година с по-малко от впечатляващи оценки. Меките й кафяви очи бяха също толкова красиви, колкото и останалите "Здравей Ричард." Господи! Гласът й беше дори секси! Усмихнах се и се зачудих какво направих, за да заслужа този вид късмет.
Уикендът препускаше и ние изпадахме в ритъм. „Няма начин, Ким!Вижте, имам хубав костюм.Имаш обувки и рокля.Дори си купи ново палто.Но аз теглим черта във Victoria Secrets!". Сигурен съм, че ако можеше, тя самата би ти благодарила.“Станах от стола и за кратко прегърнах високия доктор в знак на признателност."Удоволствието е мое."Очите й леко проблеснаха.„Обикновено тук казвам на семейството или приятелите си да се отнасят по-леко с пациентите ми. „Казах ти, че се промених малко." „По дяволите!, ще кажа!" Надявах се да не изглеждам така.