среща с ветеринарен лекар Reddit

Разделихме се. Не изглежда зле, тъмна коса, облечена в дънки и блуза. Аз съм с едно и също момче от гимназията, три години. Имаш страхотен член. Може би трябва да добавя, че с Джим нямаме много общо.

Не познавам Мари много добре, работим заедно. Работният ден свърши, уикендът беше готов да започне. Сега, когато съм изправен пред това, не знам дали мога да направя това."Тогава тя ме поглежда.Трябва да отговоря на това.Всичко, което мога да направя, е да бъда правдив.За съжаление това съм аз.„Джоана“, казвам й, „ти си красива. Първоначално исках тя да я удря по-силно, но това не постигна много, защото тя не искаше ударих я в правилната посока. Тя каза това, от което наистина имам нужда беше да се сваля и да осъзная, че предишният ми човек не беше единственият, който можеше да ми достави удоволствие. Хубава си, имаш страхотно тяло. Може да ми хареса всичко това най-добре от всичко.“Казах й за съседското момиче и аз и казах, че никога не сме преминали към чукане, тя просто не го позволява."Ако бях по-умен, никога не бих ни позволил да продължим напред. Бих искал да правя секс с теб“.Какво, по дяволите, аз съм в продажбите.Планирайте да си изкарвам прехраната по този начин.Опитайте малко продавач тук.„Искам да бъда гола с теб, да галя тези прекрасни гърди, да смуча зърната ти, да вкуся това, което знам, че ще бъде вкусно путка и да ти дам повече оргазми, които някога си имала. Но аз съм твърде възбудена. В крайна сметка трябва да изкарвам повече от в крайна сметка, защото той вероятно никога няма да направи повече, отколкото прави сега, с изключение на увеличението на разходите за живот среща с ветеринарен лекар reddit. Следвам, затваряйки вратата след себе си.Тя стои там, разкопчава и започва да сваля дрехите си.Така че и аз правя същото.Тя е гола.прекрасна.Най-големите цици, с които съм бил, малка талия, почти плосък корем, страхотни крака и перфектно дупе, пълно и закръглено и високо нагоре.Хубаво лице, сини очи, малък нос, добра брадичка.Казвам й: "Можеш да бъдеш централна гънка. И така, в крайна сметка правя секс с мръсници, лесни момичета, с които всъщност не искам да прекарвам време, след като се чукахме. Е, нещо като тъмно руса, но изглеждаща естествено, не боядисана. Тъй като никога няма да те принуждавам към нищо, всичко трябва да бъде с твоето сътрудничество, ти също го искаш."Мисля, че се получи, защото тя завърта ключа и пали колата.„Кажи ми как да стигна до твоето място“, казва тя.Влизаме през вратата на нашия апартамент и Джим се отдръпва от Мари.Очевидно са се целували.Джоан минава покрай тях към коридора и пита: „Коя е вашата спалня?“Казвам й и тя влиза.

Затова застанах зад нея, протегнах я и се опитах да й помогна да насочи топката и да я удари, като ядръж бухалката, а аз държа над ръцете й.Това работи, но всеки път членът ми е срещу задника й и докато тя се люлее и се движи, тя трие дупето си в мен и започвам да ставам твърд.Започвам да осъзнавам, че има страхотно дупе.Страхотно тяло като цяло.И с течение на времето всъщност изглежда се разбираме по-добре и тя изглежда малко по-приятелска.Също така я хващам да гледа ерекцията ми, докато Мари и Джим и аз се редуваме и съм почти сигурен, че тя нарочно се трие в мен, докато започва да очаква от мен да й помогна при всеки един изстрел.Мари дори го споменава и моли Джим да й помогне по същия начин.Е, ако някога сте играли миниатюрен голф на претъпкано игрище, знаете, че отнема време и винаги има някой отпред, който е бавен.Така че имахме много време да поговорим и да се запознаем.Джим пръв изведе идеята, че може би четиримата можем да отидем някъде след голф.Това изглеждаше приятно навсякъде.Резултатът е, че никога не завършваме осемнадесет дупки.Мисля, че е десета дупка, която беше близо до щанда за освежителни напитки, когато всички решаваме да се върнем в клубовете си и да направим нещо друго.Очевидно Джим вече беше предложил на Мари четиримата да се върнем у нас и да пием бира и тя се съгласи.Така се оказва, че Джим ще кара Мари и тъй като Джоан караше, аз щях да карам с нея.Отправяме се към паркинга.Джоан има шестгодишен Мустанг.Хубава малка кола.Влизаме. Той е автомонтьор, прави повече пари от мен в момента. И двамата се чудим какво да правим тази вечер и той предлагаts, че планира да отиде на игрището за миниатюрен голф не толкова далече.Твърди, че там винаги има момичета.Това не ми се струва логично, предполагам, че ще са семейства с деца.Но той твърди, че момичетата винаги са там, може би понякога малко млади, но това е добро място да ги вземете.Нямах нищо по-добро за правене, затова отидох с него.Караме до там с неговата кола.Това е оживено място.Два отделни курса с хора, наредени в опашка, чакащи да започнат.Има семейства с деца.Има и много гимназисти, момчета и момичета.Но поне тази вечер имаше две доста добре изглеждащи момичета, които изглеждаха достатъчно големи, може би на около двайсет.Така че се наредихме зад тях на един от курсовете и се опитахме да започнем малко разговор.Единият от тях е по-дружелюбен от другия.Приятелката е висока, може би около 5'9" и стройна. Аз и другият човек започнахме да се заблуждаваме и направихме много орални разговори, преди да се чукаме.
Трябваха й осем удара, за да завърши първата дупка. Мисля, че останах с него заради секса. Бях много щастлив, когато го направи. Тя би докосва топката отново и отново.
Съседът ти те научи добре."С това тя сяда малко и се навежда до мястото, където ръката й си играеше с члена ми и започва да ме облизва, целува главата на члена ми, подтиквайки го нагоре.И тя успява.За нула време отново съм пълен червен и твърд.Тя ми се усмихва и се позиционира, застанала върху мен и сяда над члена ми, като го държи с ръка, докато започва да спуска вагината си надолу върху мен, като ме поема в себе си.Тя ме язди дълго време, докато отново изпита оргазъм, след което отново преминаваме към мисионерство и се чукаме, докато тя не свърши отново.Все още съм твърд и в нея, докато се целуваме.Целувам до гърдите й, издърпвам се от нея, докато се движа.Скоро смуча зърната й, след това целувам тялото й и тя поема инициативата да се премести над мен в 69, за да мога да я лижа, докато тя ме смуче и в крайна сметка и двамата изживяваме отново.Лежим се прегърнати един друг и се чуе леко почукване на вратата.„Джоана“ извиква гласът на Мари: „Готова ли си да тръгнеш?“"Не", отговаря Джоан, "Накарай Джим да те закара до вкъщи. Джим веднага започва да се сдвоява с Мари, което е добре за мен. Имам проблем да се сваля.

Открих, че ми харесва. Но колкото по-дълго живеем заедно, толкова повече осъзнавам, че никога няма да бъдем страхотни приятели. Няколко инча по-ниска и не толкова слаба. Носеща блуза и пола, доста пълна пола, а не някакво стегнато малко мини.

Блондинка.