Mtn сватовство Лонг Айлънд

Ще бъдеш поставен пред нея, за да можеш да я гледаш Ще си на колене, разбира се.С всяка идея и мисъл той я виждаше да се вълнува повече.— Тогава какво ще правя?— попита тя, докато се опитваше да не се гърчи.„Това, което прави всяка добра малка мръсница, ще я дразниш.
Превръзката ще бъде свалена и тя ще трябва да гледа, докато смучеш и ближеш моите топки и член. На следващия ден снегът валеше по-бързо и по-дебел.Дейв вече беше станал и донесе още дърва за огъня.Докато тропваше с крака на постелката, Лин се втурна да помогне, като му придърпа вратата отворена.Изглеждаше, че ще бъдат там поне още един-два дни.Прогнозите за времето не бяха добри.Дейв успя да се обади по мобилния си телефон и да уведоми работата си какво го забавя.След като отново запалиха огъня, Дейв и Лин седнаха да говорят за събитията от предната вечер.Искаше да види нейните реакции и да я натисне още малко.Бет все още спеше дълбоко горе, така че не се притесняваше, че ще бъде прекъснат.— Лин, просто исках да ти кажа колко прекрасна беше снощи за нас.Тя сведе поглед почти смутено и каза: „Е, трябва да кажа, че го направих“, тя изпусна нервен кикот.Дейв я погледна с лека усмивка на устните си.„О, не е нужно да се срамуваш, беше страхотно! Всъщност се радвам, че наистина сме сами. Тя няма да може да те докосне и знам, Бет, тя ще се напряга, за да те хване . Ще ми подадете кубче лед, след което ще преместите това путка пред нея, като й кажете да изяде тази мръсница. Дупето й по-близо до ръба на седалката. Сигурен съм, че с Лин ще намерим нещо, с което да се заемем за известно време.
Ще се увериш, че има минимум 5 свещи, поставени из стаята. Аз Ще пипам с пръсти и вибрирам дупето й, докато ближеш и хъркаш това капещо мокро путка."„Когато ти кажа да спреш, ти да се придвижиш нагоре и да оближеш устните на Бет.

Ще посоча, за да те насоча към задника й mtn сватовство Лонг Айлънд.