среща с мрачна

Е, пристигнах в колежа за първата си година и първата година на колежа по футбол.Изуми ме колко внимателно регулаторните органи подлагаха на финансовата коректност.Преди да пристигна, бях попълнил няколко формуляра за финансово разкриване.Откъде взех парите за моя Мустанг?Работил ли съм в гимназията?За кого и колко ми беше платено.Щях ли да работя в колежа?Ако е така, за кого.Човече, тези момчета искаха да знаят всичко, освен моя размер на джокей.Те наистина имаха пристъп, когато посочих, че ще живея извън кампуса.Те дори накараха Кити да попълни някои документи и да потвърди доходите си.За щастие, преди началото на училище, бях уредил работа чрез моя координатор на Booster Club, Лорънс Джоунс.Когато срещнах Лорънс за първи път, ми казаха само, че той е богат привърженик в училище и притежава няколко бизнеса.На първата ни обедна среща му подчертах необходимостта да бъде нагоре и нагоре, тъй като не исках да рискувам дали отговарям на условията.Каза ми да не се тревожа;част от отговорността му беше да гарантира, че отговарям на условията, но в същото време не страдам финансово.Той предложи, че може да намери работа за член на семейството, който след това може да ми осигури надбавка.Отбелязах, че имам работа, която ще финансира повечето от разходите ми;но си помислих, че може да е добра идея Кити да има работа, която да заеме времето си.Споменах, че е моята наскоро разведена майка;млада и свежа за възрастта си;страхотно отношение;и исках да продължа да работя върху подобряването на нейното самочувствие.Без да навлизам в подробности, споменах, че разводът е резултат от злоупотребяващ татко.Лорънс спомена, че може да има позиция за нея в някой от бизнесите си и ме покани да я доведа в къщата му същата събота за барбекю.Съгласих се и той ми даде указания за дома му, който беше в страната.Пристигнахме в къщата му онази събота около 2:00 часа.Беше в провинцията, без друга къща на място.Когато излязохме на алеята, забелязах липсата на други коли за гости.Но тази мисъл бързо напусна ума ми, докато обикалях колата, за да отворя вратата за Кити.Докато й помагах да слезе от колата, я предупредих да не ме смущава или да не се подчинява.Тя попита как може да бъде непокорна на своя Господар.Както се досещате, Кити е покорна и моя собственост.За тези, които са забравили, Кити е на 34 години.Висока 5'2" и около 105 паунда.

Много стегнат мускулен тонус, откакто дойде при мен и хубав дълбок тен без бръчки. Първоначално брюнетка, тя беше станала блондинка както отгоре, така и на храсталака, малкото, което имаше от него .
Татуировка на дупето чете Property of Thomas. Тя носеше лятна тежка мини рокля с панталон и сандали с токчета среща с мрачна.

Хубав грим със златна огърлица и халки за уши. Отидохме до вратата, тя беше от лявата ми страна с ръката й върху ръката ми и една крачка отзад. Тя позвъни на вратата. Вратата беше отворена от секси изглеждаща черна жена; около 40-годишна, предполагах. Тя носеше долнище на прашка и малко повече от бижута. Тя представи се като Манди и посочи, че е един от личните служители на Лорънс. Виждайки пъргавите й цици, разбрах това. Тя ни придружи през къщата и до задния двор с вътрешен двор и басейн. Лорънс беше ангажиран в разговор с 3-ма други черни пичове, всички носеха оскъдни бикини Speedo. Имаше 5 жениbg в допълнение към Манди и Кити.Подобно на Манди, всички те носеха бикини с прашки и някои бижута.Нищо не беше отгоре.Манди ни придружи до Лорънс, който се обърна и се представи на Кити с ръкостискане и целувка по устните.Както се очакваше, тя отговори.Лорънс, казах, това е моят приятел Кити.Благодаря, че ни поканихте тук.Страхотно място с много уединение.Лорънс предложи да се чувстваме удобно.Обърнах се към Кити и й казах да свали роклята си, за да не се чувстват неудобно другите.Докато го хвърляше, забелязах, че приятелите на Лорънс харесаха това, което видяха.Казах на Кити да бъде полезна, тъй като с Лорънс се оттеглихме, за да проведем личен разговор.Мога да я накарам да работи тази седмица.Той отбеляза, че тя изглежда има страхотно отношение;но беше загрижен за това как ще се държи в неговия топлес бар.Обслужваше чернокожи и тя щеше да бъде една от малкото бели танцьорки.Нека да разберем веднага, предложих аз.Пуснете музика, за да я използва.Докато минавахме, той даде знак на Манди да включи стереото;което тя направи.Обикновено не съм склонен да се съглася с анонимните критици тук, но това е един път, когато трябва да го направя.Всичко, което остава да кажа, след като прочетох това.... дори няма да се отклоня, за да го нарека история...

е: "А?"Първо не е в правилната категория.Както каза един анон, това трябва да е BDSM или може би междурасово.Никъде в историята няма намек за кръвосмешение.Няма надграждане или фон, който да даде на читателите представа за обстановката изобщо.Разказът прекъсва без намек за затваряне или обяснение какво прави, за да получи работата, освен да се съблече.Освен това има остра липса на правилна разговорна граматика.Четете тежко, за да означава, че няма такъв.Кавичките бяха измислени с причина и това беше, за да покажат разликата между това, което човек казва, спрямо това, което вижда или прави, когато е описано в печат.Това беше лошо направено и му давам само една звезда, защото нулата не е опция.Вземете курс по писане и опитайте отново.Шибани закачки!Къде е останалата част от тази история?Пълна загуба на време за четене на тези няколко параграфа.Гийзъс.