Enugu сайтове за запознанства

здравей Джонатан, аз съм Джаки.“Тя се обърна и се усмихна.Имах моментално трудно!Тя носеше чифт разкроени сини дънки, които подчертаваха красиво дългите й оформени крака.Отрежете толкова късо, че можете да видите долната част на задниците й.Изрязана тениска едва покриваше гърдите й, които не бяха ограничени до сутиен.Зърната бяха твърди и притиснати към памучната материя.Зърната на Линда са по-големи от гумичка за молив, но на Джаки трябваше да са наполовина по-големи!„Здравей“, усмихнах се и се опитах да не зяпам, но членът ми изобщо не се опитваше да бъде учтив и се притисна към късите ми панталони.— Стаята ти е точно в коридора, настани се удобно и тогава ще хапнем.Той махна надолу по коридора.Говорихме за всичко по време на обяда, с изключение на това, което наистина ни беше наум.Сексуалното напрежение се усещаше навсякъде около масата.Джаки беше приготвила малко закуски и поднос със сирене и бисквити.Лари беше отворил бутилка домашно вино от къпини.Макар и малко сладко, без ограниченията на магазина, беше „мощен“ и след няколко чаши се отпуснахме донякъде.— Видяха по-голямата част от къщата. Ohmygawd-dd......ДА..... enugu сайтове за запознанства. ..."И..." аз се усмихнах, "той не е обрязан, но препуциума се изтегля назад над главата, за да можете да видите хубаво лилаво копче." "О...ОХХ!..." Линда стисна бедрата си един към друг. "Той не е толкова космат като мен, но прави същото с косата около члена си, поддържа я подстригана и бръсне вала, така че членът да е хубав и гладък." Това я накара да спре и да погледне в моята посока. "ahhhggguuhhHHHH ,“ Оргазмът на Линда удари, тя също се взря в нас, пръста й зарови в путката си.
"OhhhhgawdddDDDD. оргазмът им разтърсва телата им.Линда беше свалила горнището си и тежките й гърди подскочиха към гърдите й, докато бедрата й притискаха котката й към пръстите на Джаки...... разперени бедра...
"О, не, не прави това .Ще бъде дълъг уикенд!" Тя се засмя: "Приключете с обличането." Линда извади стар суичър с голям размер и го наметна през главата си. Те продължиха да ни гледат. Очите й се изцъклиха от похот. , и знаех, че соковете й са започнали да текат. Линда и аз ще почистим тук и ще се срещнем с теб.Джаки започна да прибира масата и Линда се присъедини към нея.Лари и аз седяхме няколко минути и ги гледахме и мислите ни трябва да са били едни и същи, защото когато се изправихме, не се обърках повече от очертанията на члена на Лари срещу късите му панталони.Бях изненадан, когато стигнахме до дъното на стълбите.Беше завършено добре.Отзад под стълбите имаше баня и перално помещение, а на около двадесет фута по-надолу имаше стена, която го отделяше от останалата част от мазето.Едната на пода беше плътно подплатен килим;ламперия в тъмни тонове;телевизор с голям екран в единия ъгъл;две големи дивани с пълнеж до другите стени;компютърна настройка и обичайните крайни и маси за кафе."Това е наистина страхотно."Възхищавах се на околността.„Зимен проект...Благодаря......но това е най-добрата част.“Лари посочи към тавана.„Обичам да играя с електрониката, затова сложих тези камери. „ДАЕ...ноуууууу.....“ Не можех да повярвам, че гледам как двамата достигат кулминацията си заедно. Защо не заведеш Джонатан долу и не му покажеш какво си направил с мазето. по дяволите, беше добре...“ Ръцете му бяха опряни в страните му, докато гледаше през изхабения ми член, лежащ полуотпуснат срещу корема ми към момичетата на другия диван, чукайки се с пръст един на друг.Неговият член се вкопчи в корема, препуциума се опъна здраво върху дръжката, главата на петела е наситено лилава каква е разликата между разговор и среща. YES-SS-Sssss..." Бедрата на Джаки се вдигнаха от дивана. Това е нашата стая за игра.“На тавана имаше камери."Имаме доста голям избор от домашни филми, които съм монтирал."Той седна на дивана и натисна бутона на дистанционното.Когато седнах, телевизорът оживя и там на екрана бяха той и Джаки.„Току-що приключих с редактирането на това снощи. ръце, заети да търкат клиторите си.Не можех да откъсна очи от това как ги гледам как мастурбират, собствената ми ръка се движеше по-бързо и усещах как топките ми се пълнят.Момичетата преминаха от гледане на видеото към гледане на Лари и аз.

„...и...и ....ти си играеше с него!...о, браво, Джон...“ „Със сигурност го направих...“ подкачих я със зла усмивка, „...и ще го направя отново, преди денят да свърши.” Грабнахме нашата нощувкачанти слязох долу и извиках през рамо.„Сега свършете подготовката, за да можем да тръгваме.“Не й отне много време, за да завърши и ние бяхме на път към дома на нашия новооткрит приятел.Беше се стоплило до прекрасен ден, когато спряхме на алеята им, а Лари стоеше на вратата на гаража и махаше, докато влизахме. по дяволите!!!""Става по-добре."Лари се изправи, съблече дрехите си и седна отново гол до мен.Като взе члена си в ръка, той дръпна препуциума надолу и започна да търка главата.Нямах нужда от повече покана и се съблякох бързо.Членът ми беше неудобен в панталоните и свободата се чувствах добре.Държах го здраво и го галих, докато гледах разгръщащата се сцена.Джаки се бе отпуснала и между краката й имаше малка каишка за вибратор.Беше два, може би три инча наоколо и около шест инча дълго.Блестящ от масло, тя го задържа и притисна напред.Когато влезе в тясната дупка на Лари, тя държеше гащичките здраво около шахтата и започна да го дразни.Усещах как диванът се движи, докато Лари гали по-бързо члена си.Собствената ми ръка се движеше по-бързо.Вибраторът изчезна и Джаки започна да чука задника на Лари, докато ръката й се движеше по-бързо нагоре и надолу по него."Ооо, браво мое!!!"Не бях чул момичетата да слизат долу и ме изненада, когато чух Линда да ахне.— Той обича да го правя така.Джаки обясни.Те седяха на другия диван.Бикините им бяха около глезените... „ОХХХХХХХХХ... ....преглъщам товара си.
Несъзнателно се пресегнах и започнах да търка главата.