Джош Харис Целувах се среща за сбогом документален филм

Може би имаше нещо за изневярата на Мелиса, може би не, но Тина със сигурност смяташе, че ако Мелиса подаде за развод, тогава е било възможно собственото й участие в сексуалните партита да излезе наяве и това да навреди на собствения й брак."„Знаеш ли“, каза Синди, „като виждам, че си щастливо женен, но баща на децата на сестра ми, а жена ти изглежда е „наблюдател на съпругите“, аз се опитвам да запазя отворено мнение за ситуациите...
Съгласен съм също, че Таня ще се бори да върши честна работа, особено с Харолд Бенет като регионален директор и още повече, ако Джак Луис спечели губернаторския пост.""Бог да ни е на помощ, ако това се случи."— каза Синди."SBI вече е толкова корумпиран, че се опитаха да убият шеф Гризуолд и се опитаха да убият вас. но това е мястото, където телефонът беше намерен.

Тя не може да бъде полеви агент, но би била адски предимство за ги като анализатор Джош Харис Целувах се среща за сбогом документален филм. И нещо друго, което мисля, че го елиминира: сериозно се съмнявам, че би изхвърлил телефона на Мелиса някъде близо до неговия бизнес...
Няма да търпя глупости от беззаконни главорези в този окръг."— И в това командирът ще има пълната подкрепа на своя полицейски началник и шерифа.— каза началникът Мойнахан, като влезе в стаята и си наля кафе.„И вие, детективи, също ще получите специализирано обучение за защита...“ Кафеният клатч беше доста потиснат след словесната ми ярост, така че се върнах към офиса си, чувствайки се много напрегнат отвътре.Когато влязох през вратата, бях зашеметен да видя красива аранжировка от цветя на бюрото си.Рози, карамфили и други цветя в червен, розов и бял дисплей.На картичката пишеше само „Благодарим ви, че се грижите за нас“.— Добро утро, командире.— каза капитан Синди Рос, когато влезе. И не бих бил твърде зашеметен да науча, че треньорът ще нямах нищо против да се освободи с развод... Грижиш се за хората си и си достатъчно мъж, за да позволиш на някой друг да има светлината на прожекторите. Не мога да си представя какво би било, ако Луис беше губернатор.""Този бронепробиваем пояс може да бъде тестван, това е сигурно."- казах, имайки предвид на шега.Синди не го прие по този начин и лицето й го показваше, така че аз казах: „И как разбра, че се въздържам от този случай?“— Няма да позволиш на престъпник да се измъкне, без други съображения.— каза Синди.„Имахте Тина Саскинд в монитор на глезена от Minute One, почти незаконно.

И г-н директор, колкото по-скоро наемете тази жена като консултант на ФБР, толкова по-добре ще бъде ФБР и нашата нация“."Ако съм имал съмнения преди", каза заместник-директорът, "сигурно нямам такива сега. Това ми каза „неприятности в рая“ по отношение на домакинството на Кеш.“„И така, Мелиса подаде молба за развод. Мисля, че убиецът, който направи всичко това, също донесе лошата писалка за епилация с кураре вътре в нея. Те смятат, че технологиите са смущение за конференцията и нямат изкупителна стойност за конференцията. И така, какво знаехте и кога го разбрахте ?"Аз кимнах.„Е, ще кажа, че Таня видя нещото с гривната на сцената по-добре от мен и усети миризмата на фъстъците в шоколадовите бонбони. Ник!"— Благодаря ти, Бетина!— каза Ник със стадион „Университет Мемориал“ зад гърба си.Разбрах, че е на път за The Cabin, за да направи този кадър.Тогава го чух да нарече Дивата котка, която бяга назад, която беше ранена предишния уикенд.„... Позволихте й да разреши случая, може би дори помогна зад кулисите. И служителят по условно освобождаване не можеше да претърси колата на Мелиса без заповед“.„Има сериозни съдебни дела по този въпрос, работещи през съда.“Казах.— Но в по-голямата си част служителят по условно освобождаване няма да се занимава с нещата на Мелиса... Тогава ще имаме връзка между Тина и Клайсън и обратно към връзките му в Южна Америка. но тази Съпругът на Тина трябваше да знае, че му изневерява, но не изглеждаше притеснен от това...
Ако е така, треньорът Саскинд ще бъде арестуван като заговорник в убийството на Мелиса Кеш."— Съпругът ми нямаше нищо общо с това!— изкрещя Тина.Адвокатът й се опита усилено да я накара да мълчи, но тя не успя."Мъжът ми е невинен! Отправят празни заплахи, за да сплашат мен и него!"— О, няма сплашване.каза Таня Пърлман.„Просто истината за това, което ще се случи. Може да е слаб, но с идването на повече неща навън, все повече се убеждавах, че той не иска да нарани жена си."Добавих: „И добавете към това, че той не знаеше, че жена му се развежда с него. Командирът ми даде улика в тази посока онзи ден. И разбрах, че Таня Пърлман, макар да е много добра, не е видяла нищо, което не сте видели вие. Може би дори я смени с такава, предписана от Мелиса, и или Мелиса, или убиецът използва тази лоша писалка и инжектира кураре в крака на Мелиса.""Аааа, а това означава, че има процес на елиминиране."каза Джак Мъскоун.„Само няколко души наистина биха могли да сменят тези епи-писалки: Тина Саскинд и съпругът на Мелиса, Арнолд Кеш."Вярно."каза Таня.„Но можем да отидем по-далеч от там... Но ако те правят това, което направиха на поддръжниците на Джаред на тези митинги, аз ще сваля не само лоста върху тях, но и цялата мощ и сила на тази полиция върху тях без абсолютно никакво задържане.
Когато Джена живееше с мен, ядяхме предимно навън; нито една от нас не се държеше много добре в готвенето...“ В 10:00 сутринта Синди и аз бяхме извикани в офиса на шеф Мойнахан.След като седнахме, той ни изненада, като свали значката си и я сложи на бюрото си.— Сложете ги на бюрото, хора.той каза.„Ще имаме тук среща „Ела при Исус“ и тя ще бъде безплатна за всички.“Изненадани, сложихме значките си на бюрото."Добре."- каза Главният.„Направих някои свои наблюдения и разговарях с няколко души, нито един от които сега не е в тази стая. Подозирам, че е чукала един от треньорите на футболния отбор и е използвала това, за да получи достъп до инжектор за епи-писалка."— Имаше и друго нещо, което забелязах.Казах.„Арнолд Кеш е строен, но треньорът Саскинд напълнява по лош начин. Без въпроси. Но някой друг можеше да го хвърли там, докато бяхме на път за Сити... Предположих, че добрата готвачка Тина приготвя добра храна за съпруга си, но Мелиса, която се предполага, че е добър готвач, не се стараеше да нахрани съпруга си. Отговарящ специален агент на ФБР Джак Мъскоун също издаде изявление, в което похвали работата на лейтенант Пърлман. Мелиса вероятно е държала пистолет в чантата си, особено когато се среща със странни мъже в хотели. А ти?“"Моли винаги беше най-добрият готвач сред нас."— каза Синди.„Майка ми е доста добра, но вярвате или не, баща ми, д-р Екхарт, е изключително добър готвач; мисля, че би могъл да бъде професионален готвач, ако иска.
и както казахте, Мелиса не би искала Арнолд да има достъп до пистолет.— Вярно, сър.каза Таня.„Така че почти елиминира Арнолд. Може да е обичал жена си, но тя определено го обичаше много повече.