матрично ръководство за запознанства

Откопчавам от педалите си и се връщам към гарата, за да взема друг банан. Изглеждаше, че е напълно простреляна.
Беше 19:00, когато най-накрая се събудих и осъзнах, че ще пропусна, ако не си тръгна скоро. Докато се взрях в красивото й тяло и сладка усмивка, не можех да повярвам, че тя иска да язди с мен матрично ръководство за запознанства.
Малко след като пристигнах, чух някой да вика името ми. Не забравяйте да проверите помощните станции тук и на миля 20, 45 и 60. „Ще започна на пътя. Беше брутално горещо, така че пихме много вода и накрая разкопчахме ципа на фланелките си. Започнахме да се движим заедно на музиката, и двамата малко пияни. "Благодаря.опитен ли си?Като ездач?" "Да, карам от известно време и правя едно от тези събития всяка година." "Наистина?Това е първият ми път." Тя направи пауза и изглеждаше уплашена. „Ще се кача под душа, ако е наред?" Либи влезе в банята и заключи вратата и чух водата да се включи. Не можех да повярвам какво се случва. „Ти беше толкова добър треньор, заслужаваш това." Тя пусна кърпата, разкривайки голото си тяло, все още блещукащо от вода от душа.

Никога преди не съм имала такъв оргазъм.„И никога досега не съм бил чукан така...“ Докато вървяхме към душа, знаех, че не съм приключил с Либи.Исках още.Скочихме под душа с парна вода, която се излива върху нас.Разтрих цялото й тяло със сапун и отново започнахме да се целуваме.Имах чувството, че съм готов да отида отново.Докато се целувахме, започнах да си играя грубо с циците й.Дръпнах зърната й, захапах ги и стиснах големите й гърди.Либи хареса това повече от мен и изкрещя: „Вземи ме отново“.Обърнах я и я бутнах към стената на душа и я чуках отзад.Тя работеше с клитора си, докато аз трескаво бутах члена си по-бързо и по-дълбоко в нея.Точно преди да дойда, тя изпадна в оргазъм и аз извадих и издухах товара си по цялото й дупе.След като приключихме, се върнахме до леглото и се сринахме.Преспахме през нощта до следващата сутрин и тръгнахме за следващото пътуване.Това каране беше много по-малко наситено със събития от предишната вечер, но накрая се срещнахме в хотела за още една дива цака.Либи отпадна преди последния ден.Тя не беше готова за подобни събития.Но в последния ден, когато прекосих границата, тя беше там и ме чакаше да се върна в стаята си и да си смуче члена, да ме чука на цици, да ме язди на обратната крава и ми позволи да я ударя отзад три пъти повече нощ.Това може би беше най-доброто ми каране някога.А Либи беше още по-добро каране..