разлика между брак и среща

Няма нищо на този лист, което да казва, че целувката трябва да се случи в магазина и не искам да ме виждат всякакви хора, така че отиваме до колата ми.

Всичко това трябва да бъде наблюдаван от старши член на екипа."Али четеше бързо, така че имаше време да прочете цялото описание, преди да види ръка, посягаща към хартията.Тя бързо дръпна хартията и вдигна поглед, за да види друг млад мъж, много приличащ на хокеист.Младият мъж протегна ръка, за да му предадат хартията, но Али не му обърна внимание и отново попита: „Кой си ти?“Младият мъж каза: „Аз съм Брандън. Хайде да отидем в стаята ми. Искам да усетя как стискаш члена ми, докато идваш“.Чувайки това, Али избута ръба за трети път и тя направи каквото беше поискано.Тя дойде и стисна члена му ритмично.Това беше неговото унищожение и той също стенеше за освобождаването си.Той спря да гали клитора й и просто остави ръката си да лежи върху горната част на путката й, докато забавяше.Когато и двамата свършиха, той извади, стана и отиде до тоалетната, за да свали презерватива и да го изхвърли.Той се върна с топла и мокра кърпа и нежно избърса лицето и торса й, за да я охлади."Колкото и да е хубаво това, наистина трябва да се върна в стаята си.
Не трябва да четете този вестник“.Али сгъна хартията и я прибра в собствения си джоб.След това тя погледна Брандън и, като сложи ръце на бедрата си, предизвикателно каза: „Няма нищо написано на този лист, което да казва, че не може да ми го покаже, така че не нарушава никакви правила“.След това тя се обърна към Тревър и попита: "Как се казваш отново?"— Да, Тревър.Обръщайки се отново към Брандън, Али каза: „Сега, мисля, че Тревър тук е някак сладък и има сериозна нужда от помощ, така че искам да му помогна. "Да, веднага идвам.

И ти отговаряш на това описание."Наистина, Али имаше дълга тъмнокафява коса, която се спускаше до кръста.Али попита: „В правилата има ли нещо, което казва, че не можете да ми покажете списъка?“Тогава Али каза: „Покажи ми списъка и ще ти помогна“.Тревър се поколеба.„Част от това, което трябва да направя, включва да те докосна и да те целуна.Али се усмихна: "Мога да се справя. Аз съм старшият играч от Cougars тук, за да видя как той изпълнява задача.
Живея много близо до тук."След това той я целуна нежно и каза: „Надявам се да те видя отново на моите игри“.След това той излезе и Али заключи вратата след него, усмихвайки се.Тя се върна в леглото и заспа с огромна усмивка на лицето.Обичам историите със спорт и наистина се наслаждавам на по-възрастната жена и младия коне.Направи добра работа Неутрона.Винаги има място за подобрение, но беше добро четиво.Продължавай така.Поне тази история има спорт, различен от идиотския футбол.Но авторът трябва да се противопостави на желанието да пропилее почти пълно от типа "УГИИЕЕЕЕЕЕЕССССССССССССССССССССССССССССССС!"когато средно четеният разбира емоцията с "ДА!". Какво трябва да направиш?"Тогава Тревър каза: "Имам цял списък. Но това, което не пише, е „документ“. Но трябваше да избера жена на поне 40 години с дълга коса. Ще кажа на треньора, че можеш да играеш тази вечер."Тревър отговори: "В 7:30 е. Накрая трябва да я погалите по дупето и френски да я целуне. И Тревър, качете се на предната седалка“.След като влезе, Али се наведе над средната конзола, докато Тревър направи същото.Устните им се срещнаха и Тревър се пресегна, за да обхване лицето на Али и да играе в косата й, докато я целуваше.И каква целувка беше.Али усети, че ток преминава през нея, както никога досега.Само с тази една целувка тя се възбуждаше повече от всякога.Тя беше шокирана от собствената си реакция.Когато Тревър се отдръпна, Али беше разочарована.Можеше да го целува с часове.Али отвори очи и погледна Тревър.Той също изглеждаше разочарован.Те се взираха един в друг за няколко мига и магията беше разбита от Брандън."Е, новобранец, ти го направи.

Ти каза, че си тук, за да станеш свидетел как Тревър изпълнява задачата, нали?"Брандън кимна.Али продължи „И на хартия също пише „свидетел“, така че можете да свидетелствате, няма проблем. Дай ми малко?"Брандън слезе от колата и Тревър посегна към Али и я целуна отново.След това той се дръпна и каза: „Бих искал да те видя там тази вечер“.Тревър даде на Али още една бърза целувка и каза: „Моля?“Али каза: „Ще се уредя да остана в града тази вечер. Наистина бих искал вашата помощ, за да мога да играя тази вечер и отсега нататък."След това той прошепна: „Толкова се радвам, че си тук, не мога да си представя да правя това с напълно непознат, но другият човек трябва да мисли, че си напълно непознат.“Тя протегна ръка и каза: "Здравей, аз съм Али, как се казваш?"Тревър се усмихна, стисна ръката й и каза „Тревър“.Тогава Али попита "Разбира се, че ще ти помогна. Така че вие ​​не сте тук, за да получите доказателство и документирате задачата, вие сте тук да свидетелстваш. Ето ти пръчката“.Тревър беше отговорил "Благодаря".Тогава Али беше казала: „Сега се подмивай под душа“.Тревър се усмихна и игриво каза: „Ще тръгна по-бързо, ако дойдеш с мен“.Тогава Али възкликна: „Достатъчно възрастна съм, за да ти бъда майка, не ме карай да се държа така! Влез под душа сега и не смей да се върнеш и да отидеш където и да е, а ела застани до мен, за да гледаш останалата част от играта! Не искам повече проблеми тук, разбираш ли?"Тревър се засмя и отиде под душа, казвайки: „Не знаеш какво пропускаш!“Тревър се изкъпа бързо и беше дошъл да застане до Али, за да гледа остатъка от мача.Бяха говорили по това време и много пъти след това.Тревър продължи да флиртува игриво с Али всеки път, когато бъде изгонен от игра, но това никога не е минавало покрай това.Али знаеше, че Тревър е бил приет в университета тази година и ще се пробва за техния отбор.Така че Али, спомняйки си игривия Тревър, се заигра и попита дали тя не пречи на нещо, което той иска да погледне.Тревър каза: „Чудех се дали бихте искали да ми помогнете“.Али се усмихна и каза: „Съжалявам, не работя тук“.Тревър погледна нервно над главата й и после отново я погледна."Знам и не мога да попитам някой, който работи тук.

Просто се предай.“И той отново я целуна.— отвърна Али.Той беше прав, тя го искаше.Не беше правила секс от месеци, въпреки че живееше с гаджето си, нещата се влошиха до степен, че те просто не го правеха вече.Така че да, тя го искаше.Отново тя се дръпна и каза: „Няма да правим това в колата. Искаш ли да ни видиш да играем?"Али се усмихна: „Не знам как да гледам „нас“, но бих искал да гледам теб“.Брандън ставаше нетърпелив.„Хайде, новобранец, трябва да тръгваме или и двамата ще бъдем на трибуните тази вечер.“Тревър погледна Брандън. Ще бъде по-бързо за мен просто да тичам вкъщи.

Гореща си. Така че ти ще бъдеш очевидец, а не фотограф. Но от тук до там, дръж ръцете си за себе си, нали? Трябва да бъдем дискретни“.Те се отправиха към стаята на Али.След като влезе, Тревър бутна Али към стената и я целуна, разтривайки моменталната си ерекция в долната част на корема й.Али беше впечатлена от това, което можеше да почувства.И двамата, без да трябва да си казват нищо, започнаха да се събличат.Али се съблече до бельото и сутиена, а Тревър се спусна до боксерките си.Те се целуваха и галиха телата на другия, гладни един за друг.Тревър маневрира Али към леглото и я бутна на леглото.Той проправи път надолу по тялото й, като едва спря, за да целуне горната част на гърдите й и си проправи път към путката й.Той смъкна бикините й и целуна горната част на обръснатата й путка.След това той започна да ближе цепката й и накрая натисна езика си по-дълбоко, за да стигне до клитора й.Той се съсредоточи върху пулсиращия й клитор и натисна два пръста в мокрото й путка.Али вдигна дупето си от леглото и срещу нетърпеливите му уста.Тревър засили облизването си и скоро Али беше изтласкана от ръба на освобождаването си.„УГГИИЕЕЕЕЕССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС!— извика Али.Тревър успокои облизването й.И започна да се целува обратно.Накрая той бръкна под нея, разкопча сутиена й и започна да целува гърдите й.Той положи леки целувки около двете гърди, дразнейки се около зърната й.Когато най-накрая се съсредоточи върху лявото й зърно, като погали другата с ръка, Али изви гърба й и се притисна към устата му и изстена от удоволствието си.Тогава тя каза: „И аз искам да вкуся теб“.Тревър се обърна и облегна лицето й, оставяйки дебелия си член да виси на устните й, докато собствените му устни се върнаха да работят върху устните й.Али целуна върха на члена му и след това го погълна в устата си.Али едва успя да вкара една трета от него в устата си и беше впечатлена от размера му.Въпреки това тя се движеше напред-назад по члена му, облизвайки главата и дръжката, доколкото можеше.Междувременно Тревър отново се фокусираше върху клитора й и също я чукаше с два пръста си.Скоро Али беше на ръба на втория си оргазъм.Али изстена и след това трябваше да спре да смуче члена му, за да извика отново за освобождаването й.Тревър спря да ближе путката й и се изкачи от леглото.Бръкна в задния джоб на дънките си и извади презерватив.Той бързо разкъса пакета и го търкулна върху твърдия си член.След това се върна на леглото и се разположи между краката й.Едва се беше върнала от оргазма си, когато Тревър притисна дебелия си член към отвора за путка.Той се набута бавно, сега охкайки се от нейната стегнатост.Когато натисна колкото се може повече от члена си в путката й, той се легна върху нея и нежно я целуна.След това той започна бавно да се дърпа и да се натиска обратно.

Съжалявам."— Може би ще мога да се компенсирам по друг начин.Тревър имаше тази очарователна усмивка на лицето си, докато го казваше.Той посегна към нея и я целуна.Целувката стана по-дълбока, по-взискателна.След това Али се отдръпна."Тревър..." Тревър я спря.„Шшшшш. Едно момиче понякога трябва да черпи вдъхновение! Така че нека погледнем тук. Сега ме прегърнете, играйте с косата ми с една ръка и оставете другата си ръка да се спусне до дупето ми, така че да махнем това от пътя.

Покажи ми списъка."Тревър бръкна в джоба на палтото си, извади сгънат лист хартия и го подаде на Али.„Вашата задача, ако искате да играете в нашия отбор, е да изберете жена на поне 40 години, с дълга коса разлика между брак и среща. накарайте тази жена да препоръча книга от секцията за еротика и вие трябва да купите тази книга.
НЕ бива да правиш никаква снимка на мен или на изпълняваната задача. Али се смяташе за късметлийка въпреки събитията.Пет седмици преди това тя и гаджето й бяха решили да се разделят.С раздялата той я изкупи от къщата, която са споделяли, и тя си намери апартамент в рамките на една седмица и беше наличен за бързо притежание.Бяха си разделили мебелите и тя беше отишла с колата до града, за да пазарува мебелите, от които се нуждаеше за апартамента си.Късметът й беше във факта, че The Brick имаше разпродажба и тя бързо намери това, от което се нуждаеше, всичко беше на склад и всичко на разпродажби.Тя щеше да влезе във владение на апартамента в понеделник, а мебелите щеше да бъдат доставени в петък.Това й даде поне три пълни дни за боядисване, почистване и преместване на кутиите и другите си мебели.Така че до края на следобеда Али реши да отиде в Главите, за да разгледа книгите.Тя беше в магазина може би 10 минути, когато чу мъжки глас да казва „Преструвай се, че не ме познаваш“.Тя вдигна поглед към Тревър, бивш играч на Джетс.Джетс бяха юношески хокейен отбор в родния й град, на около час и половина източно от града.Тревър беше играл три години за Jets, докато Али беше доброволец за отбора.Нейната отговорност беше да отваря и затваря вратата за техния отбор, така че да опознае всички играчи по лица и имена.Тя не ги беше виждала извън пързалката, освен по време на плейофите, когато автобус с фенове пътуваше с отбора за гостуванията и след това чакаше след мачовете, за да насърчи или развесели играчите.Тревър беше донякъде скрап, така че Али трябваше да му отваря вратата няколко пъти, тъй като беше изгонен от игрите.Веднъж той беше изгонен от играта и другите играчи й дадоха неговите ръкавици, шлем и тояга и когато тя отиде да му ги даде на вратата на съблекалнята, го намериха да върви по коридора към другия отбор. И двамата искаме това. Освен това винаги мога да играя в косата ти повече от пет пъти!"И той заигра в косата й още веднъж.Тогава той си спомни: „Мога ли да имам вашия телефонен номер и имейл адрес?“Али бръкна в чантата си и намери държача за визитни карти.Тя извади карта от държача, грабна писалката си и написа номера на мобилния си телефон, както и личния си имейл адрес на гърба на картата.След това тя подаде картата на Тревър."Заповядай!"Тревър взе картата, показа я на Брандън и я сложи в портфейла си.След като Тревър купи книгата, те се отправиха навън.Брандън ги настигна и каза: „Забравяш за момчетата с целувки“.Али се обърна към Брандън: „Не, не сме.