Mate1 регистрация за запознанства

Не спирай да ме чукаш.
Особено след като беше напоен със сока на путката ми", каза тя.„Сега е мой ред да ти угодя. Ще ме накараш да свърша. Защо имаш лоша оценка в моя клас?Тя попита.„Е, госпожо Бридж.

Отбийте се утре след училище и дотогава ще направя допълнителен пакет от кредити за вас. Перфектен е. О, да, да, ДА!"извика тя, когато путката й се стегна на члена ми.Забавих темпото си, докато путката й изливаше спермата си по члена и топките ми.Путката й спря да се свива и тя веднага се обърна и глътна члена ми в устата си.Тя извади члена ми от устата си и започна да ми ближе топките.Тя се погрижи да извади всяка капка от свършването си от члена и топките ми."Твоят член е толкова добър, Аштън. Искам да ми оближеш путката“, каза тя.Съблякох й панталоните и прашките.Там точно пред лицето ми беше обръснатата й путка.Веднага започнах да го лижа и смуча."О, по дяволите!"Тя възкликна, докато продължаваше да гали члена ми с циците си.След това тя пусна члена ми от циците си и веднага погълна члена ми в устата си.Изстенах силно, докато продължавах да ближа путката й.Устата й беше райска, когато започна да гали члена ми с устата си.Тя взе косата си в ръка и започна да масажира топките ми с косата си.Тя работеше с целия ми член и се чувстваше невероятно.„Ще ме накараш да свърша г-жа Бридж“, с мъка казах между облизването на сочното й путка.Тя веднага спря.„О, далеч не сме готови с Астън“, каза тя, докато се изправяше.Това беше първият път, когато видях задника й.Беше красиво и кръгло.Беше гладко и поклащащо се, когато се изправи.Тя отиде до бюрото си с високите си токчета.Докато вървеше, тя размахваше бедрата си, карайки дупето си да се разклаща още повече.Тя се наведе над бюрото, правейки дупето й да изглежда още по-голямо.Гърдите й лежаха на бюрото, защото бяха големи.„Ела тук и ме чукаш Аштън“, настоя тя.Веднага станах и се разположих зад нея и насочих члена си към нейната путка.Бавно влязох в путката й.И двамата стенехме, докато членът ми разтягаше стегнатата й путка.Най-накрая сложих члена си докрай в путката й.Голямото й дупе притисна топките ми към бедрата ми, докато хванах циците й и ги масажирах.И двамата стояхме там за секунда, докато телата ни се адаптираха едно към друго.Накрая започнах да си вкарвам члена и да излизам от мокрото й путка.„Чукай ме по-силно Аштън“, изгука тя, докато изпъва задника си, за да получи по-добро проникване.Започнах да я чукам по-силно и по-бързо.Докато увеличавах скоростта си, продължих да масажирам големите й цици в ръката си."О, да. Твоят член е толкова голям mate1 регистрация за запознанства.

Легнете по гръб“, настоя тя.Легнах по гръб и тя застана над мен с лице към мен.Тя се спусна върху члена ми.Тя взе члена ми в ръката си и насочи члена ми към задника си.Тя бавно се спусна на члена ми, когато членът ми влезе в задника й.Тя изсумтя, докато се мъчеше да побере члена ми.Изпуснах най-силния стон досега.Никога не съм правила анален секс.Дупето й беше стегнато.Аз петел бавно се плъзна навътре с помощта на нейната плюнка и прекумката ми.Тя най-накрая постави целия ми член в задника си.Тя започна бавно да се движи нагоре-надолу, като бавно гали члена ми със стегнатия си задник."О, боже. Чувства се толкова перфектно в путката ми. Виждам тази издутина всеки ден в панталоните ти. Ще се видим утре!“Следващият ден беше петък.Тъкмо бях готов за училище, за да мога да се прибера вкъщи и да се насладя на уикенда.Последният звънец бе знак за края на училището.Докато вървях към колата си, си спомних, че трябва да отида и да взема допълнителния кредитен пакет от г-жа Бридж.Обърнах се и тръгнах към нейната класна стая.Когато влязох в класната й стая, забелязах какво е облечена.Тя носеше дънки, които обгръщаха перфектно нейните 40-инчови бедра.Тя носеше 3-инчови високи токчета, които накараха дупето й да изпъкне, а циците й да се открояват.Тя носеше тениска с деколте, която се простираше през циците.Долната част на тениската й с V деколте се мъчеше да обгради бедрата й.Опитах се да погледна настрани, за да не се затруднявам.Тя се обърна и ме видя да се взирам в земята.„Аштън! Направих пакета ти за допълнителен кредит се срещат от 2 месеца. По-голям е от този на съпруга ми", каза тя, докато започна да ускорява крачката си.Това ме възбуди по някаква причина и аз протегнах ръка и хванах една от циците й с дясната си ръка, докато лявата ми хвана задника й.Тя се наведе напред, така че сега циците й бяха точно в лицето ми.След това преместих двете си ръце към голямото й дупе.Обичах да я хващам за дупето и да си играя с деколтето на дупето."Харесваш, когато ти взема члена от теб, нали Аштън? Обичам члена ти. Обичам, когато сучеш големите ми цици. Малко съм разсеян във вашия клас.“Отговорих.Когато тя зададе този въпрос, аз се поколебах да отговоря.Да й кажа ли истината?Или измислям някаква лъжа?„Ами, госпожо Бридж, честно казано, аз съм разсеян от вас.