Matchmaking Gdc 2017. Matchmaking Gdc калкулатор

Не можах да спра руменината, която се прокрадна по лицето ми. от време на време свиркане или майната си, но ми плащаха сто-две само за да ме търкат, нали знаеш.Е, когато спрях да работя в клуба, трябваше да започна да зависим от Дон и въпреки че го мразех, никога не казах нищо.— Не — възрази тя.„Изобщо не беше така.Той настоя да се погрижи за мен.Дори когато се карахме за това, той продължаваше да упорства.Е, преди около месец попаднах на едно момиче, с което ходех на училище на име Алексис.Обядвахме в много скъп ресторант и тя плати.Когато я попитах какво прави, за да може да има по-хубавите неща в живота, тя ми разказа за кариерата си, работеща за дама с име Мадам Надя, която се специализира в „утешителни мъже“, както тя се изрази.Тя ме накара да се срещна с госпожата и се оказа, че тя държеше бордело…“ „Всъщност това е наистина елегантно място“, твърди Шер.„Е, накратко, започнах да работя за нея същата вечер през уикендите, докато Дон беше в клуба.През последния месец, работейки само два дни в седмицата, вече направих около шест хиляди долара, момиче!През седмицата съм у дома, а през уикендите отсъствам.Мога да се грижа за себе си и просто да се отпускам, когато съм вкъщи.Обичам го по дяволите!”— Шест хиляди долара?— попитах аз любопитно.— Само да се чукам?„Е, мъжете имат определен вкус.Ние им даваме това, което искат“, каза ми Шер.„Момчетата мръсни топки ли са?“— попитах аз, а интересът ми нарасна още повече.— Всъщност не — отвърна Шер.„Повечето от тях всъщност са наистина хубави.Богатите момчета също.Те дори са готови да платят ДОБРИ ПАРИ, само за да седят и да говорят с нас.Дори вече имам няколко редовни."Замислих се за минута.Шест хиляди долара за около осем дни бяха много по-добри от това, което правех като сервитьорка.Направих по-малко от половината от това за цял месец!Определено ми беше интересно.— Мислиш ли, че можеш да ме свържеш с мадам Надин?— Надя — поправи ме Шер."Не знам.Мислите ли, че бихте могли да се справите със секс с много различни мъже?„Прецаках няколко приятели на Дон“, информирах я.„Толкова съжалявам да чуя това, горкичко“, пошегува се тя с мен.— Е, нека видя дали имаш каквото е необходимо."Какво?"казах тъпо.„Искаш ли свирка?“пошегувах се аз.— Не, глупако — каза тя.„Позволете ми да видя пакета ви...Събличайте се.”„Мадам е много внимателна към това кой работи за нея“, обясни Шер.„Тя ще иска да види тялото ти.Просто ще й дам нещо, което да продължи.Така че се съблечете."Донякъде нервно, направих, както ми беше инструктирано.. Сексуалният привлекателност е много важен проблем в борделото. Когато те отново почесаха моите, все още бях в шок, че една жена ме целуваше. Истински ли са?“"Да, истински са", казах аз, като сложих ръка на хълбока си с нагласа.

Главата ми се въртеше! Започнах да я галя в отговор, играейки в косата й... ”"Е, благодаря за предупреждението", казах аз, когато тя приближи лицето ми по-близо до нейното.
Тя започна да се приближава до мен, след което промени решението си и спря. Момчетата ще го харесат."Освен това ме хвана неподготвен фактът, че зърната ми се оживиха от нейното докосване! Тя също забеляза, но само се усмихна и не каза нищо. "О, това е безценно", каза тя, възхищавайки се на факта, че ме е накарала да се изчервя.

сутиена и бикините си."Чувствайки, че е за достатъчно добра кауза, направих, както ми беше поръчано. Тя дръпнадалеч от мен, за да можем и двамата да си поемем дъх.Тя започна да се съблича точно пред мен, говорейки на бавната музика, която постоянно звучеше по радиото.Тя ме бутна на леглото и ми показа защо момчетата винаги идваха да я видят в стриптийз клуба.Тя завъртя бедрата си и предизвикателно се въртеше, докато се събличаше заради мен.Когато тя беше напълно разкрита, ръката й се отклони към гладко избръснатата й путка и два пръста изчезнаха между устните й.Седях, омагьосан от това, което правеше.Тя отиде до мен и потърка същите тези два пръста по устните ми.— Вкуси — настоя тя.Хипнотизиран, я оставих да плъзне пръстите в устата ми.Вкусът беше необичаен, но всъщност добър.— Харесва ли ти това, а?- каза тя, докато облизах соковете от пръстите й.„Ще имаш още“, обеща тя.„Но засега искам да те вкуся.Тази вечер ще те накарам да пееш.”Тя разтвори краката ми, докато седях на ръба на леглото.Тя коленичи пред мен, докато държеше краката ми широко отворени.Усещах топлия й дъх върху сега болната си котка.Това пулсираше за нея в моето очакване и вълнение.Много бавно, дългият й език намери клитора ми без помощта на ръцете й.Сякаш по рефлекс гърбът ми се изви и се изви към лицето на Шер.Изстенах неудържимо, докато тя безмилостно държеше краката ми колкото е възможно по-далеч един от друг, докато ме ближеше неистово.Паднах на лакти и залюлях подгизналата си чанта към устата й.Тя изстена от удоволствие от вкуса ми, пъхайки дългия си език дълбоко в путката ми.— О, мамка му, Шер!извиках аз.„Да, скъпа.. нещо подобно. „Аз просто нищо."— Какво има, Шер?— попитах аз, приближавайки се до нея, напълно забравяйки, че съм гола: „Просто никога досега не осъзнах колко си красива.“"Благодаря ти", казах й аз учуден. и скочих вътре. Ако срещнеш госпожата, опитай се да облечеш нещо секси... Застанах гол пред Шер, попитах: „И така, мислиш ли, че съм достатъчно добър за работата?“„Мисля, че да“, отговори Шер, като ме погледна, сякаш ме вижда в съвсем нова светлина matchmaking gdc 2017. matchmaking gdc калкулатор. „Памучните бикини определено ще имат да отидеш обаче.
коприна или сатен... След като най-накрая се свързах с братовчед ми Дон, който живееше в малък град в Арканзас, се преместих при него.Той беше на двадесет и три и беше барман в стриптийз клуб, наречен Phantasms.Единственото, което го интересуваше, беше да се увери, че аз получавам моята половина от наема и комуналните.Чаках маси сутрин в Международната къща на палачинките, докато се фокусирах върху музиката си вечер.След няколко месеца бях събрал достатъчно пари, за да си купя прилична музикална клавиатура в близката заложна къща.По принцип живеех на работа и у дома.От време на време Дон щеше да има приятели.И в някои нощи, докато Дон работеше, един от приятелите му ставаше мой личен приятел.Хей!Харесва ми да се свалям, както всички останали добре!Всичко беше нормално в живота ми, докато не срещнах приятелката на Дон, Чероки.Чероки беше стриптизьорка в клуба, когато тя и Дон започнаха да се срещат, но той настоя тя да се откаже, така че тя го направи.Грижеше се за нея при нужда и дори й плащаше за известно време наема.Шер беше индианка с дълга синя черна коса, бадемови очи и набор от гърди, които биха направили всяка жена зелена от завист (около 36 DD, предполагам).Хубаво дупе също.Тя беше много хубава, не беше супер модел зашеметяваща, но имаше онзи определен вид в себе си, който някак си викаше, знаете ли.. за запознанства с номера на групи в WhatsApp. „Нищо“, отговори Шер, гледайки към пода. Толкова са мили. Това няма да работи. "Сега не ставай толкова буйни", пошегува се Шер. „Хубаво“, похвали Шер. След това привлече вниманието си към леко подстриганата ми женственост. „Надъжен също. „Симоне, наистина трябва да говоря, преди да избухна“, ми каза тя, идвайки да ме види един четвъртък вечер, докато Дон беше на клубът."Може ли да поговорим?"„Разбира се“, казах й, като се наместих удобно в леглото си.„Знам, че поемам голям риск с нашето приятелство, като ти казвам това, но...“ Тя се поколеба.Седях тихо, усещайки, че има още.Когато тя не каза нищо, аз попитах: „Това ли е всичко?“"Защо?"Исках да знам.„Чукаш ли някой друг“, попитах аз.Тя се поколеба още веднъж, преди да отговори: „Да.Но преди да се ядосате, моля, позволете ми да ви обясня, добре.„Давай“, предизвиках го аз, скръствайки ръце на гърдите си.„Казах ти как беше, когато с Дон се срещнахме за първи път“, започна тя.„Събличах се почти две години, когато се свързахме и правех добри пари.От време на време трябваше да надхвърлям събличането...