онлайн филипински сайтове за запознанства

Открихте какво направих снощи и бяхте напълно бесни.Каза ми, че ще бъда наказан за неподчинение на пряка заповед.Каза ми, че не трябва да флиртувам с никого на партито снощи, но не можех да устоя.Не можах да устоя да се изправя срещу момчетата, докато танцувахме.Никога не съм мислил, че ще ти се върне, но сигурно си имал шпионин на партито, защото тази сутрин се събудих от този имейл от теб.Ти беше много лошо момиче.много съм разочарован от теб.Не можете дори да се подчинявате на проста заповед.Сега ще бъдеш наказан за явното ми неподчинение.Когато се прибера тази вечер, ти ще бъдеш на колене с лице към вратата.Искам да носиш черния дантелен сутиен и прашки.Знаеш комплекта, който ти купих за Коледа.Искам също ръцете ти да бъдат вързани зад гърба ти.Ще се прибера до пет, по-добре бъдете готови, иначе ще ви накажа още по-лошо.Прекарвам по-голямата част от деня си, като се уверя, че всичките ми задължения са свършени, така че да нямате други причини да ми се сърдите.Изведнъж поглеждам часовника и разбирам, че е четири часа и че ще се прибереш след час.Тичам към банята.Включвам душа, докато грабвам крема за бръснене и бръснача.След това скачам под душа, знам, че ако не се обръсна напълно до голо, изобщо няма да си доволен.Уверявам се, че няма косми никъде по ръцете, краката или путката ми.Когато свърша с душа, изскачам и бързо се изтривам с кърпа.Хващам четката си и прибирам косата си на опашка.Обичате косата ми по този начин, защото ви улеснява да издърпате главата ми назад, за да подчертаете всяка точка, която се опитвате да направите.След това се втурвам в спалнята ни с надеждата, че няма да е трудно да намеря бельото, което искаш да нося, защото вече е четири и половина и ще се прибереш след половин час.Ако не съм в положението, в което ми заповядахте, тогава със сигурност ще изтърпя вашия гняв и имам достатъчно неприятности.За щастие намирането му не отнема много време.Бързо нахлузвам прашката, регулирам струната в дупето ми.След това се закопчавам в сутиена и се уверявам, че гърдите ми са поставени перфектно в чашките.Хвърлям поглед към часовника.Четири и петдесет е.— О, мамка му.Ще се прибереш след десет минути.Грабвам белезниците от най-горното чекмедже на нощното шкафче до леглото ни и хуквам долу.Когато стигна до дъното, коленича и стискам ръце зад гърба си.Сега всичко, което мога да направя, е да те чакам да се прибереш.Нямам дълго да чакам, защото малко след като коленича чувам ключа в ключалката на входната врата.Поставяте куфарчето си на масата близо до вратата и закачвате палтото си на куката за палтото.„Добро момиче, направи точно това, което господарят ти ти каза.
Знаеш, че това не оправдава непослушанието ти снощи.“— Все пак трябва да бъдеш наказан за това, което направи снощи."Сега, мръсницата ми, ти се изправи и ме последвай в хола. Любимото ми шоу предстои. Ще седнеш на пода и ще правиш точно както ти кажа. Първо ще ти отключа белезниците."Следвам те в хола и сядам на пода в краката ти.Поглеждам към вас в очакване на допълнителни инструкции.„Мисля, че бих могъл да използвам табуретка онлайн филипински сайтове за запознанства. Стани на ръце и колене. Ще останеш в това положение, докато не ти кажа, че можеш да се движиш.“Коленича на ръцете и коленете си, докато ти поставяш краката си на гърба ми.Оставам в тази позиция през цялото едночасово шоу.„Какво е чувството да си табуретка за човешки крака?“"Неудобно Учителю.

Гърбът също започва да ме боли. Мога ли да сменя позицията?"„Радвам се, че това ви е неудобно, защото може би сте усетили това, което почувствах снощи. Да, може да станете ръцете и коленете си. Поставете тялото си в скута ми.“Правя точно това, което господарят ми казва.Изведнъж усетих как ръката му се спуска надолу по голото ми дупе.Скачам малко от скута му.— Тогава не смей да мръднеш още един сантиметър. Разбираш ли ме?Той удари другата ми буза, за да подчертае мисълта си.„Още десет шамара и мисля, че трябваше достатъчно да си научиш урока.

Искам да ги преброиш вместо мен. Знаеш колко се вълнувам, ако преброя, може просто да загубя следата.“Той удари ръката си по лявата ми буза.— Добро момиче — каза Учителят.Следващият му удар падна от дясната ми страна.Той редуваше бузи, докато продължаваше да ме напляска, докато стигна до последните два удара."Ти беше толкова палаво момиче снощи, мисля, че тези последни два удара трябва да са някъде, което ще помниш дълго време. Обърни моята лоша малка мръсница."Настръхвам, но правя точно както ми се казва.Знам точно къде възнамерява да удари последните два удара.Той прокара пръст по цепката ми."Ти наистина си уличница оригинални бързи запознанства. Мокра си. Е, нека видим как ще се насладиш на това."С това той вдигна ръка и я остави да се удари върху силно възбудената ми путка.„Забравяш да преброиш това, което означава, че ще трябва да го направя отново.
Той отново ме плесна по устните. „Добре, това е последното.Да видим къде да те ударя по-нататък.Може би просто трябва да спра в девет, закачен достатъчно, за да сваля бдителността си.Той остави последния удар да падне точно върху моя силно чувствителен клитор."Значи научихме ли си урока, мръсница?"„Ще флиртуваме ли някога отново със случайни мъже?“"Няма но.

Време е за лягане, имам дълга дума утре и имам нужда от сън.""Да, господарю."Това трябва да е друга част от моето наказание, си помислих, докато си лягахме.Просто искаш всякакви неща да изтръпнат, нали?Исках това, защото е хубава история, но и защото никога не сте използвали думата „смилане“..