Елена Гилбърт се среща с Деймън в реалния живот

Трябва да оценя представянето ти, преди да взема окончателното си решение.“"Имам само половин час, преди да трябва да бъда в съда, така че се заемете!"Тя свали бикините си и ги сложи на бюрото си.Съблякох набързо дрехите си и запълзях около бюрото й.Тя вдигна роклята си и разкри добре поддържаната си путка.Розовите й устни изглеждаха пълни, плодородни и привлекателни.Клиторът й беше подут и готов.Тя се плъзна леко назад в стола си и посочи чатала си и каза: "Кок, запознай се с вагината, тя е мокра и те чака."Дадох на пениса си няколко кратки помпи и той изскочи до пълна ерекция.Плъзнах мъжеството си дълбоко в нея, докато животинските ми инстинкти ме превзеха.Движех се нагоре и надолу, забивайки все по-дълбоко в нея.Тя изсумтя заедно с моя ритъм.Тя разкопча роклята си и се измъкна, за да се измъкне от нея, докато аз продължих да я гърмя, без да пропусна.Пробих семето си дълбоко в нея с безброй оргазмични импулси на взаимен кулминационен момент с човек, когото срещнах току-що преди три минути.Определено имахме привличане един към друг, така да се каже напълно физическо, но все пак връзка.Слязох я от коня и тя взе няколко листа Kleenex, за да изтрие тежкия ми товар със сперма от капещата си путка.Тъкмо щях да се извиня, че направих такава бъркотия, когато тя ме спря: „Не се притеснявай, всичко в офиса ми е охранявано. Умът ми полудее, мечтаейки да бъда петел на този изтънчен , изключително интелигентни жени. „Ето“, каза Ан, „ Това е нашият бутон за повикване, натиснете го, когато прецените, че сте готови отново." Отпуснах се, поглъщайки се в умопомрачителното преживяване, което току-що имах. Забележка на авторите: Всички герои са измислени и са на възраст над осемнадесет години.Сестра Ан пристъпи напред с малка лента в ръката си и направи няколко измервания на чувала с топката ми, докато докторът си водеше бележки.„И така“, каза докторът, виждам, че минаха пет дни, откакто си еякулирала, „Добре, топките ти изглеждат пълни и трябва да вземем добри проби.“ Намерих употребата на думата „Проби“ за интригуваща, може би тя е използвала множествено число по погрешка! Вниманието й най-накрая се насочи към моя пулсиращ член, тя го взе в ръката си и медицинската сестра използва ролетката, за да провери дължината, обиколката и обиколката на натъпканата ми глава.

Тя сгъна роклята си и я постави на бюрото си до бикините си. Трябва да вземем още две проби, за да измерим намаляването на обема между вашите еякулации. Броят ви на сперматозоидите е висок, еякулирате като кон и изглежда нямате проблеми с постигането на солидна ерекция.""Те също не откриха никакви полово предавани болести или признаци на лекарства за ЕД."„Тим, ще ти дам основите, след което ще отговоря на всички въпроси, които може да имаш“, каза тя с усмивка, докато аз погледнах в ярко сините й очи, като се влюбих в нея.„Просто казано, имам нужда от петел, за да придам на всички вид, че са женен. Тя застана пред мен, облечена в нищо освен прозрачната си блуза.

като зад кулисите на кампанията или в офиса й след избори.Тя иска деца... "Бет ще ми помага със следващите две екстракции", каза Ан.

Тя беше привлекателна по свой начин, няколко излишни килограма, но все още много привлекателна. Рецепционистката си тръгна и чух щракане, когато тя заключи вратата след себе си.
Тя махна снопа хартия, за да открие дълъг тънък метален прът с мъниста. Не мина много време, преди да натисна бутона за повикване, един човек има второ чувство, когато става въпрос за мъжеството им, и знаех, че имам още един товар в мен, който може да бъде повече от първия.Пенисът ми беше твърд и поклащаше в очакване. Тя отново погледна часовника си, след което колебливо ме слезе от коня. Анджи накара рецепционистката си да го подпише като свидетел, тогава беше подпечатано с нотариален печат Елена Гилбърт се среща с Деймън в реалния живот. „Както можете да разберете от моите цитати, аз съм много фокусиран върху моята адвокатска кариера и също планирам да се кандидатирам за Конгреса следващата година.“ „Въпросът е Не искам хората да се намесват в сексуалния ми живот, както биха направили, ако смятат, че съм необвързана.Работя много дълги часове и амбициите ми няма да се променят.С петел на моята ръка мога да изпълня сексуалните си желания и ако е съпругът ми, никой не би си помислил нищо за това.Ако те избера, ще трябва да напуснеш работата си, да се преместиш при мен и да станеш моят домашен съпруг.Искам деца, така че ще бъдеш като нормален татко да си останеш у дома за тях.Ще трябва да подпишете стандартен предбрачен договор и да получите здравословна месечна издръжка и собствена кола.Погледнах я с разбиране, тъй като всичко изглеждаше логично, намеренията й бяха ясни.„Да, в бележката ти пишеше още два теста днес, мога ли да попитам какви са те?“„Първият тест, който вече преминахте, зарязахте всичко, за да стигнете до тук след половин час, което показва отдаденост на идеята да бъдете петел. Тя избърса вагината си, напоена със сперма и се облече. Тя ме хвана за ръката и заведе ме до дивана и ме накара да легна. Тя ме яхна силно, спирайки само да си погледна часовника закачане на стръв. Анджи се изправи и й предложи ръката, аз протегнах ръка и я разтърсих. Без да почука сестрата влезе в стаята, но тя не беше сама. Тя го постави към устните си и добави щедро количество слюнка. Бях малко без дъх, когато влязох през стъклената врата.Любезно изглеждаща млада дама с топла усмивка ме поздрави на бюрото си: „Вие трябва да сте TC Johnson, седнете и Анджи ще бъде с вас скоро.“Едва седнах, преди рецепционистката да ме накара да я последвам по коридора и в голям офис с черни кожени мебели от орех.Стените бяха украсени с множество грамоти и цитати в рамка.Зад бюрото седеше дама от тридесет и нещо.Тя имаше дълга черна коса и носеше син бизнес костюм с горнище, обожавано с големи месингови копчета.Тънката й копринена блуза придаде секси нотка на нейния ансамбъл.Тя носеше изискани очила с тъмни рамки, които й придадоха облика на високо интелигентния човек, изобразен на стената й.„Добре дошли, г-н Сийбърс, „Аз съм Анджи Харисън, седнете и ще започнем!“ „Чакай, как ми се обади току-що“, попитах аз, малко стреснат.

Никога не мога да кажа кога ще ме ударят поривите. "Първо, трябва да подпишете споразумение за поверителност, така че всичко, което ви кажа, никога няма да напусни тази стая." Прочетох простото споразумение и го подписах с малко колебание, нямах търпение да чуя защо някой ще се опита толкова много да намери петел. Това е мястото, където ще правим по-голямата част от нашия секс. Започнах да извивам гърба си, когато усетих, че настъпва кулминация.Лекарят забелязал: „Ан, пригответе чаша за проба, мисля, че е готов за първата си проба.“Тя изплю члена ми и започна да ме гали с кръгови движения нагоре и надолу, докато движеше пръчката навътре и навън.Странно, знаех точно за какво говори, опитах се да си поема дъх достатъчно дълго, за да отговоря, Ан донесе две чаши за проби, една като щит за пръски и една за събиране на пробата.Доктор Филипс изплю члена ми още три пъти и ускори движението си.„Оооо Боже, ето го“, казах с изсумтяване.Напъхнах краката си в стремената и започнах да гърмя ръката на доктора.Лекарят извади сондата и двете жени, всяка с чаша, се настаниха пред мен.Чашата на Ан беше държана над главата на члена ми под лек ъгъл, другата беше изправена и точно под нея.Сякаш по сигнал струята ми изригна, удряйки дъното на първия съд, след което се плъзна надолу и капе във втория.Моята мъжествена помпа туптеше в постоянен ритъм, всеки импулс изпращаше смесица от облекчение и удоволствие към мозъка ми.Докторката задържа пениса ми неподвижно, притискайки главата между палеца и показалеца си.Приливите бавно намаляха и след това спряха.Сестра Ан премести ръба на стъклената си чаша директно под отвора на уретрата ми, докато докторът изстискваше всяка капка сперма от постоянно изпускащия се пенис.Оставах без дъх, опитвайки се да възвърна самообладанието си.И двете чаши бяха преместени на тезгяха, където Ан изтегли топчетата от моя еякулат в спринцовка.Тя показа пълния съд на лекаря.„Добре, г-н Джонсън, сега просто се отпуснете за няколко минути, след което ще трябва да се напрягате отново. Тя скочи върху мен и се наби върху чакалния ми прът.