треньор по запознанства на Match.com

Ще опитам“, И тя се втурна в съблекалнята.Грабнах находките си и избрах съблекалнята до Джен.„Харесва ми“, каза тя на обикновена черна рокля, която носех.„То крещи „Аз съм тъп и не съм лежал завинаги“.Завъртях очи и се погледнах отново в огледалото, проверявайки тялото си от различни ъгли.Беше скучно и дълго време не бях правил никакви действия."Така?"— каза Джен, докато държеше ръцете си във въздуха и се завъртя."Харесва ми. Не си правил купон от много време.“Той плесна с ръце.Вятър разкъса къщата, издуха няколко свещи и затръшна врати, заклещи всички.Музиката спря и хората стояха неподвижни, зашеметени от трика.Дарий се издигна над тълпата и погледна надолу към страхливите им лица."Моите гости. Няма да те убия, ти ще бъдеш като мен. Ооо! Просто крещи омагьосване и нощ, пълна със забавление. Има много червени маски. Бъди по-конкретна."Този с дългата кестенява коса, тъмни очи, пищни устни, фино тяло..." "Джен! Разбрах. Можеш да се присъединиш към нас, да се насладиш с нас, да бъдеш като нас.“Тя се свлече на земята.„Започнете празника си“, казах аз на Дарий, „Сигурно си гладен. Благодаря ви, че дойдохте. Бал с маски. Забавна вечер за необвързани.

Това би било добре за теб. О, боже, ще умра."Тя завъртя очи.— Да, ти си — каза той и се усмихна злобно.— Казах, че ще умреш.Той ме погледна.— Искаш ли да направиш почестите?— Разбира се — казах аз."Мина доста време и имам нужда от малко свежа кръв."Грабнах Миранда и я целунах по устните, като потеглих кръв, докато ги хапех.Тя се опита да се пребори, докато я притисках към стената.Облизах лицето й, докато ридаеше.Тя се разплака, когато я разкъсах от отмъщение и засмуках силно, предизвиквайки изтичане на кръв.Обичам, когато това се случи.Източих тялото й и я хвърлих настрани като парцалена кукла.— Тя така или иначе не струваше нищо.Обърнах се към Джен, която държеше Дариус.— Ще бъда нежен към теб, скъпа.Видях страха в очите й.„Ти винаги си бил най-добрият ми приятел. Изглеждаш фантастично!!"Усмихнах се: „Трябва да направя добро впечатление“.Вълнообразната ми кестенява коса се стичаше покрай раменете ми и блещукаше на светлината.Устните ми бяха сладко червени, а очите ми опушени и знойни.„Да тръгваме жена котка.“Измърках, докато плъзгах маската си върху лицето си.Хванах я за ръката и я измъкнах през вратата и надолу по улицата.„Като ги направиш мръсници“, засмя се тя и ние тръгнахме надолу към имението.Когато наближихме имението, настръхнах.Външната част на имението беше стара и готическа, тъмна и зловеща.Беше заобиколен от порта, която стоеше висока и горда за всички, които се приближиха до нея.Входът беше отворен, за да могат гостите да влизат. Повръщаният звук най-накрая спря.

За теб."Тя завъртя очи.Обърнах се и повдигнах вежди.Нямаше гръб към роклята и едва пред.„Добре. Или да кажа Лексус. Прегледах пощата, докато вървях по алеята и влязох в къщата.Повечето бяха сметки, какво още е ново и списание.Докато хвърлях пощата на плота, видях как плик пада от купчината на пода.Вдигнах го.Пликът беше наситено пурпурен и имаше черна панделка, която го завързваше, и върху него нямаше обратен адрес.Отворих червения картон и седнах.Беше покана.Сърдечно сте поканени на маскарад, който ще се проведе в нощта на Хелоуин от 19:00 ч.
Прочетох отново поканата.Отзад имаше упътвания за имението, но всички, които живееха в града, знаеха къде се намира.Имаше толкова много противоречия около тази къща, плюс градът беше малък.Не разбрах, че някой се е нанесъл в къщата наскоро, но партито звучеше забавно, малко страховито, но забавно.Обадих се на моята приятелка Джен, за да видя дали е получила покана и да попитам какво мисли за това.„Взех един! Звучи толкова вълнуващо треньор по запознанства на match.com. Приятно парти."казах, като бутнах роклята си надолу, докато стояхме и гледахме тълпата."Страхотен."Той си тананика.„Видях те да танцуваш с този мъж. Познахте ли го?“„Не. Това не е забавно, освен ако не си лесбийка."Очите й срещнаха моите.— Не си бил на среща от цяла вечност.Тя каза съществено.„Не споделям личния си живот с всички, защото е просто такъв, личен!“Тя ме дразнеше.„Там ще има момчета“, насочих вниманието си към Бренда.— Чух, че Брад идва.Бренда се изчерви.„Той не те харесва“, казах аз и продължих да работя, докато тя напусна.Съботата дойде и часовете отлетяха.Джен дойде в къщата ми, за да се приготви и щяхме да отидем до имението, тъй като беше краят на моята улица.Плъзнах се в роклята си, прокарах ръце по тялото си и усетих електрически заряд.Надникнах през прозореца и видях сиянието на пълната луна.Нощта винаги идваше рано през есента."Мда."Тя ме погледна: "Уау. Имам нужда от почивка“, каза Джен, стискайки ръката ми."Удар."Отидохме до купата с пунш и си наляхме напитките.Сладко с малко ритник, помислих си, докато го допивах.— Мисля, че в него има алкохол — казах безгрижно."Без майтап."— каза Джен саркастично и ме побутна.— Той се взира в теб.— Джен. Добре?“Сълзи се стичаха по лицето й и виждах, че спиралата й е съсипана.— Всичко е наред, скъпа.Внимателно преместих главата й настрани и забих зъби във врата й.Тялото ми се стопли, докато смучех кръвта й.Вкусът беше като рай, течно блаженство на езика ми.Спрях и я облегнах на стената.Обхванах лицето й.— Ще ми благодариш по-късно.Тръгнах да търся още кръв.Пих и пих, докато вече нямаше с какво да се храня.Почувствах удовлетворение, докато избърсвах остатъците от кръв по лицето си."Каква изненада."- казах, докато облизах кръвта от лицето на Дариус.Той захапа езика ми и го засмука.— Е, върнах се и съм твоя.- казах, докато той потърка ръце по тялото ми."Не сега."Отидох и взех Джен.Очите й блестяха, сякаш е разгадала сочна тайна.Тя облиза устни и се огледа."Чувствам се различно. Аз... Мина известно време.“Той се усмихна."Дариус.
Насладете се."Той се обърна и ни поведе към къщата.Чух Джен да крещи.Хората се тълпяха в стаята, някои бяха облечени в луксозни дрехи, а други бяха облечени в костюми.Музиката се вплита и излиза от тълпата, хората танцуваха в нейния хипнотичен ритъм.Канделабрите облекоха стаята, за да й придадат топъл и чувствен блясък.Полилеят, който висеше над стаята, светеше от светлина на свещи.Можех дори да видя как восъкът се топи и виси, само чакайки да падне при неочакван гост.Поглеждайки нагоре по стълбите, забелязах маскиран непознат.Той погледна назад иззад маската си.Намигнах и тръгнах да танцувам.Тази вечер се почувствах жив.Джен и аз танцувахме с всеки и всеки, който иска.Телата около нас се триеха, блъскаха и смилаха едно в друго в ритъма на музиката.„Лексус. Изглеждаш така, сякаш излъчваш сексапил."„Скъпи, знам. Слава богу, иначе трябваше да дойда и да убия каквото и да е жалко животно.

О, здравей“, каза тя на Дариъс и ме погледна ухилен.„Изглеждахте така, сякаш прекарвате страхотно време навън“, каза тя.— Да, чух те как стенеш.Миранда валсира, като каза на Дариус още веднъж: „Нещо като стенанието, което щях да чуя от тази къща през нощта преди малко най-популярното приложение за запознанства за android. И така, имаш ли рокля?“"Хайде. Беше. Обзалагам се, че куп възбудени момчета от гимназията го правят, за да могат да се свалят."Миранда се облегна на стола си и изпили ноктите си.— Не мисля, че отивам."Не си ли забелязал, че не са били питани момчета? Ще бъдат куп момичета.
Плюс много горещи необвързани момчета."Въздъхнах, нямаше бой с нея, тя винаги ме караше да ходя на събития, исках или не.На следващия ден отидохме да пазаруваме рокли, Хелоуин беше след ден.„Какво ще кажете за тази“, каза Джен, като вдигна тънка синя рокля."За теб?"— попитах аз, докато преглеждах рафтовете за продажба."Не глупав. Нямаш живот.
Чувствам се нужда."Изглеждаше готова да избухне от роклята си.— Ще се забавляваме малко.- казах му, като му дадох една последна страстна целувка.Поглеждайки Джен, казах: „Скъпа нощта е още млада, гладна съм и има град за вземане“.Посочих към вратата."След теб."Прескочихме през вратата и в светлината на пълната луна, готови за малко забавление.Хубава история.Вижте някои от моите истории за вампири: https://www.literotica.com/stories/memberpage.php?uid=753793&page=submissions Препоръчвам QB Murdered Cheerleader Missing & Lair of the Carter Brothers. беше."Дариус се ухили: "Значи, чувал си ни преди това?"Тя изглеждаше като елен, хванат в светлините на фаровете. Бяхте ли ревниви?“Усмихнах го злобно.Той се ухили и прокара палец по челюстта ми."Не."Той ме целуна нежно отстрани на врата.„Мислех, че те загубих там за минута.
Когато наближихме вратата, маскиран мъж с наметка ни посрещна."Здравейте дами. "Вие двамата. Ти не мислиш, че това ме кара да изглеждам отвратителен.“— Още не знам.Тя сбърчи нос и се погледна в огледалото.Винаги съм се възхищавал на смелостта и уникалния начин на обличане на Джен.Тя беше избрала плътно прилепнала рокля с леопардови щампи, която обгръщаше гърдите и бедрата й и попадаше до средата на бедрата.Но работата беше, че тя изглеждаше страхотно.Разкошното й загоряло тяло беше излято в роклята, а светлокафявата й коса се люлееше, докато скачаше наоколо.Изглеждаше като истинска котка, която се рови за горещо мъжко месо.„Добре“, каза тя.— Сега да намеря роклята си.Тя присви лице: — И този не е."Какво ще кажете за това?"Тя вдигна рокля.Очите ми се разшириха.Облякох роклята и тя ми я закопча.Видях как очите й блестяха в огледалото."Това е то."— каза тя и стисна устата си с ръце.Погледнах се в огледалото.Изглеждах адски добре.— О, пу — махна тя с ръка.„Те са само, за да се почувстваш невидим; всички ще те забележат в това.“Погледнах отново към огледалото.Роклята беше с голямо V-образно деколте отпред и отзад.Показа почти всички екстри, които нося.Останалата част беше обикновена, но прилепна към тялото ми като роклята на Джен и се удари около средата на бедрото.Чувствах се мощна в роклята и може би червеният цвят също ми помогна да се чувствам по-секси.След като закупихме роклите си, отидохме до почти единствената верига магазини в града, платовете на Joann.Купихме техните предварително направени маски с пайети, които покриваха лицата ни.„Чувствам се като фантомът на операта.“Казах ѝ.„Той беше секси“, отговори Джен, „Е, поне във филма“.Работата на следващия ден беше почти твърде много за понасяне.Всъщност се вълнувах от партито на Хелоуин.Изслушах клюките из офиса, за да видя дали някой друг е получил мистериозната покана."Мисля, че това е шега. Добре дошли на партито.