е отборно забавление за запознанства невероятно състезание

Във всички случаи двойката би се представила по подобен начин в този тип."„Значи друг тип би била по-мъжествената жена с по-женствената жена?“"Да, прав си, напълно, но ще има вариации, които отразяват цялостната схема сред мъжете и жените."— Мисля, че знам какво искаш да кажеш, но моля, разясни по-подробно.Тя беше възбудена от нашата дискусия - нещо беше ударило акорд.Очите й вече са по-ярки, по-малко объркани, а върху горната й устна имаше нотка на влага.(„Ще почувствам тези устни на клитора си днес или иначе“, помислих си аз.) „Е, всеки член на двойката може да бъде по-доминиращ, като другият осигурява повече енергия за обслужване на връзката.
Нагоре-надолу, грубо, не нежно. (Забележка за проницателния читател: В цялата тази история термините „domme“ и „sub“ се използват за обозначаване на активни и пасивни роли в правенето на любов. Много интересна и сексуална събуждаща история.Продължение би било прекрасно.Не съм сигурен, че съм чел нещо подобно.Обикновено намирам, че натрупването е толкова вълнуващо, колкото и самият секс, но във вашия случай е обратното.Много възбуждащо.Сега трябва да започна да чета другите ви истории.. В моята страна нещата са малко по-сложни.
Те може да изследват доминирането и подчинението, но ще откриете, че споделят и двете роли еднакво. Подкрепящият партньор се подчинява на ласките на другия и показва удоволствие, но в отговор на усилията на другия. Не спирай, докато не изкрещя. Не забравяй кой кого чука!"Ръцете ми под краката й, по някакъв начин постигам това, дърпайки полата и се изплъзвам сантиметър по инч.Тя язди лицето ми, наслаждавайки се с устата ми и някак си пръстът й плъзга прашката ми настрани и усещам един пръст, после два вътре в мен.Мъхтя от удоволствие, под нейното смилане."Така, нали? Като моите пръсти в путката ти, моята малка кучко?"Кимам с глава и издавам звук в знак на съгласие.Тя чука пръстите си вътре в мен и разтрива G-точката ми.Пъшкам и ръката й притиска лицето ми в нея и тя избухва навсякъде над мен, крещейки от удоволствието си: „О, мамка му, да, майната му, майната му, да.Тя се извива и ляга до мен на работния плот.Тя ме прегръща с ръка и ме притиска към рамото си, като едната ръка хваща кръста ми, а другата се движи от едната гърда към допълнителното зърно и обратно, все още щипейки и стискайки.Малки целувки танцуват по лицето и косата ми.Затварям очи и се гушкам в нея.— Скъпи?„Можеш ли да ме целунеш, наистина, много добре, тогава...“ Тя се навежда над мен, гледа ме в очите, а руменината от оргазма й все още сияе върху това красиво лице.„Моля, моля, върнете пръстите си обратно в мен?“Тя се смее: "Разбира се, любов моя.
да, ти си моята кучка, прави каквото ти кажа. Този път тя прекъсна контакта, както подобава на доминиращата роля.Оставих очите ми да останат затворени още малко, за да може тя да види колко съм доволен от тази роля, колко удоволствие ми доставя с доминацията си.Когато ги отворих, тя се усмихваше.Малко задъхан й казах: „О, боже, има малко буч във всички нас“.Тя се засмя: "и ти се записваш добре, госпожице."„Или може да греша за теб. Ще те напляскам, ако го направиш."Ръцете ми намират буйното й дъно и я притискат към лицето ми.Тя е естествена, небръсната и аз започвам с облизване на косата, наслаждавайки се на нейната текстура.Бавно си обикалям в кръг, хапя, облизвам и смучех косата и нежната бяла плът отдолу.Чакам, докато я чуя да въздъхва от удоволствие и тогава езикът ми намира центъра на устните и ги разделя, всмуквайки влагата, която намирам, и навлизайки в нейната путка.Носът ми натиска копчето й и тя поставя ръка върху главата ми и насочва вниманието ми към клитора.„Харесва ми плоския език върху него. вашето общество, но никога не бихме могли да се справим с една дума за двойка жена-жена.""И така, кои са променливите, които трябва да бъдат взети предвид?"„Има жени, които желаят еднаква връзка с друга жена. Доминиращият партньор е по-активен в предлагането на нежна физическа стимулация. Доминиращата роля включва, че ме прегръщаш, целуваш ме. Били ли сте някога с друга жена?""Не, всичките ми връзки са били хетеросексуални..." "Тогава поемете подкрепящата, по-пасивна роля. Моля, приемете ги като фигури на речта, а не като злоупотреба с техническите, по-конкретни значения на тези думи в официалната BDSM литература.) „Възможно е да се стигне до тук от там, но не е възможно да се стигне оттук. Кожата ти е с най-красивия нюанс, загоряла и изглеждаща здрава."Изчервих се от нейния комплимент, отместих поглед и после отново към нея.Очите й се вгледаха дълбоко в моите.Тя се пресегна и погали косата ми, усещайки я нежно през ръката си, пръстите й галеха фината текстура.„Винаги съм обичал блондинките и имаш само намек за червеното в тези ярки светлини. Това не е неизвестно тук, но много по-често в моята страна.""Просто съм изненадан. Откъдето идвам, процентите са по-балансирани.“"Моля продължете."Всъщност устата й беше отворена.Виждам мозъка й да се движи зад прекрасните й зелени очи.„Помислете за всички възможности.
Това е пасивно действие, което те подготвя да подкрепиш връзката ни.“„Просто съм объркан. Просто ще отговарям на действията ти е отборно забавление за запознанства невероятно състезание. Не мога да се върна в моята страна.“Моята интервюираща е доста объркана, състояние, в което тя ще остане през цялото интервю.Мога само да се надявам, че тя записва и докладва думите ми точно и пълно.Нашите светове са толкова различни.Тя е красива, с тъмна коса до раменете и светъл тен за контраст.Кожата й е бледа, ефективна палитра за нейния грим на камерата.Тя ми се усмихва и се чудя дали се е обличала толкова очарователно или е било естествено.Блузата й е с цвят на есенна орхидея, полата й е очарователен гоблен, който привлича вниманието към тънката й талия и пълни ханша, далеч от бюста й, който вероятно е смятала за малък.(„Днес ще целуна тези гърди или ще умра“, помислих си аз.) Тъй като тя не може да измисли отговор, продължавам.„Изглеждам ви като жена, която поражда (!) всякакви очаквания и предразсъдъци, които свързвате с тропа, който носите за моя пол. Или по-мъжественият, или по-женственият може да бъде подкрепяният или подкрепящият партньор.“"Леле мале."Ако исках да я съблазня, работеше.Тя обмисляше възможностите.„Мисля, че демонстрацията е наред туристическа връзка. Каквото искаш..." Но тя заспива първа.Определено купол, или, може би, ще видим.Галя я доволно по ръката...
Поддържаният партньор получава удоволствие директно от по-покорният и е на второ място доволен, ако забележи удоволствието в партньора."„Още повече, отколкото си мислите. Не съм се влюбвал толкова добре, твърде дълго."Бях приел поза на подчинение, за да я насърча, ръцете ми бяха скръстени в скута ми, кръстосани крака и стъпала под стола.„Бих искал да продължа изследването на моята доминираща страна, но нямам никаква практика, на която да се върна.“"Разбира се! Просто ми направете това, което бихте желали, че един голям алфа мъжкар би направил с вас, ако знаеше какво наистина искат жените!"Тя всъщност се изкикоти, най-женствен жест, подчертан от това, че тя сложи ръка на гърдите ми.Забелязах, че палецът й е намерил, че е вътре в блузата ми, поглаждайки меката плът под него."Ти си красива, знаеш ли, не само интересна, защото си ми чужда. Има шест вида жени, които предпочитат да бъдат интимни с други жени. Разочарована, тя вика: "Дръпни си полата, кучко. Искате ли да бъдем равни, или да изберете доминираща... Ти си по-красива, отколкото си мислех.""Правете каквото искате с тях.
"Ти се справяш толкова добре, колкото моят топ, бих предпочел да продължиш.