уебсайтове за запознанства Uk Reddit

Записах номера, който ми даде“, посочи Алсео картата за игра на китката си и се усмихна."Уау. Хедър Кокс говореше в камерата, опитвайки се да обясни на всеки, който слушаше, че Алсео Ръсел има мобилния й телефон и се обажда.

Алцео имаше три прихващания, две опипвания, предпазител и два чувала, защото не беше не бърка в джоба. Галин не можеше да гледа, а баща й полудяваше на дивана до нея.
Галин наблюдаваше как Алсео трябваше да се наведе, за да чуе въпросите на репортера. Следващия път подреди всички тези глупости преди началото, нали?"След като приливът на адреналин го напусна, Алцео беше изтощен и всичко, което искаше да направи, беше да се върне в стаята си и да удари чувала.За съжаление, болките в тялото му не го позволяваха, нито пресата.След всеки мач, излъчван по национална телевизия, те трябваше да правят пресконференция.Опитвайки се да го отложи колкото може по-дълго, той прекара един час в ледената баня и още двадесет минути на масата, като терапевтът работеше по рамото, китката и гърба му.Отпуснат, но изтощен, той се хвърли под душа.Не беше там толкова дълго, колкото му се искаше, но свърши работата.Мениджърът на отбора го изгонваше навън, опитвайки се да го закара на пресконференцията навреме.Алсео се преоблече и пъхна няколко блока сух лед в чантите си.Той дръпна келтската си шапка малко по-ниско на главата си и влезе в залата за пресата.Той изчака, докато седне пред микрофона, за да обърне внимание на някой от репортерите."Как се чувства тази победа за вашия отбор?"Някой извика."Чувството е страхотно. Топките върху теб, пич."Другите момчета в сбирката бяха шокирани.Отборът му не издържа първото полувреме срещу него.Беше трудно, но те успяха да се справят.Без да се тревожи за Галин, Алсео успя да се съсредоточи и да направи това, което правеше най-добре.Просто му се искаше тя да е била тук, за да го види лично.Той хвърли два тъчдауна на двама първокурсници, вкара един и предаде топката на Уил за друг.Седемдесет и три бързащи ярда за човека при това едно тъчдаун - нещата определено се бяха обърнали.Това, което той не очакваше, беше колко репортери ще се опитат да се сдобият с него след мача.Те не само завършиха сезона с невероятен рекорд, но и отидоха на Daisy Bowl.След това NFL Draft.Но първо трябваше да премине през всички въпроси и да се надяваме да види Галин.Той се усмихна мило на Хедър, когато тя се опита да го притисне в ъгъла на връщане към съблекалнята.Не беше възможно да я чуя, защото ревът на тълпата беше толкова силен.Тя се опита да се справи с дългите му крачки, докато той излизаше от терена.„И така, Алсео, какво е чувството да се върнеш от двадесет и осем дефицит и да спечелиш големия мач за твоя отбор?“„Кой извика? Това ли беше някаква мотивация за теб да си върнеш главата в играта?“— Със сигурност беше, Хедър.Той й намигна и ускори крачка.Охраната я спряла да влезе в тунела.Искаше му се да можеше да си спомни второто полувреме на играта, но наистина мина твърде бързо, но въпреки това беше свършил работата.Съблекалнята избухна, когато той влезе. Повярвай ми. Момчетата са задници.

„Кой е?Любим човек ли е?Болен ли е член на семейството?" Той се усмихна и прокара пръсти през косата си. Всичко е в това да играя един мач. Дори и тя да не си спомня за това на сутринта.
След още една секунда и Алсео я погледна в очакване, тя извади телефона от джоба си и му го подаде уебсайтове за запознанства uk reddit. Къде е мама?""Бях изненадан, когато тя вдигна телефона."Баща й се хвърли на дивана и потупа възглавницата до себе си.— Кажи ми какво не е наред, за да оправим всичко. „Мога ли да го използвам?Важно е." Хедър погледна към камерата за част от секундата, опитвайки се да реши дали трябва. Тя не знаеше на кого се обажда, но според това, което казваше, някой трябва да е вдигнал телефона „Лин, за теб е.“ Баща й й подадетелефон, без да откъсва поглед от телевизионния екран."Кой е?"Никой не я вика тук.Никой нямаше номера.Баща му не каза нищо, когато тя взе телефона от него."Здравейте?""Хей."Тя знаеше кой е.Стомахът й се сви, а сърцето й заседна в гърлото.Тя се обърна отново към телевизора и видя как усмивката се разлива по лицето на Алсео само за нея."Хей."Секунда преди да събуди надеждите си, тя се върна към реалността.Това беше Алсео и той й се обаждаше по време на игра.Това беше същият човек, който беше получил глава от Жасмин в съблекалнята, след като прекара сутринта с нея.Това беше Алсео Ръсел."Защо ми се обаждаш?"Тя гледаше как той се поколеба секунда преди да започне.„Съжалявам кения телеграм сайтове за запознанства. Склонни сме да мислим с нашите мацки.

С победа там със сигурност ще бъдете обувка за Heisman. Ако той може не разбирай, че е задник и се извини, тогава го чукаш. Сега, качи се горе и кажи на майка си, че си тук."„Върви, знаеш, че е правилното нещо. Когато остарях, трябваше малко да коригирам идеите си и да бъда доволен от раздадената ми ръка и избора, който направих."Не беше тайна, че родителите й не бяха щастливи в брака си.Никой от двамата не говореше за това, но всички знаеха, дори домашните птици на майка й.Беше доста очевидно.„Моята мисъл е, че ако обичаш този човек или мислиш, че го обичаш, тогава му дайте малко време.