купете уебсайт за запознанства

Малка забележка, преди да прочетете тази история: Конструктивната критика е добре дошла, но ако възнамерявате да ме засегнете в коментара си, можете да не коментирате изобщо.Котето беше възбудено.Беше изминал месец от последното посещение на Джеси и ръката й просто не вършеше работата.Тя беше започнала да тренира в местния женски спа център и фитнес зала, въпреки че беше напълно доволна от извитата си фигура.Тя спря пред огледалото в цял ръст и прокара пръсти през косата си.Тя беше отишла в салона за красота миналата седмица и го отрязаха точно под ушите си.Тя забеляза размазана фигура зад себе си и се обърна в нейната посока.Беше Уилоу, нейният инструктор по пилатес.Уилоу имаше невероятна червена коса, която висеше над бедрата й, и дълга гъвкава фигура.Тя имаше меки праскови и кремав тен и коси очи, които бяха маслинови.Устните й бяха естествено буйни и пълни и Котето често си беше мечтало да целува тези устни и усети как коремчето й трепне, когато Уиу прокара бързия си малък език по тях.Тя остави погледа си да се отклони надолу и можеше да види гърдите си, здраво очертани в тънкия материал от ликра на нейния ловджийски зелен костюм.Гърдите й не бяха големи, но бяха хубави и закръглени и Котето можеше да види как буйните й зърна се притискат към плата.Сякаш усещаше погледа на Котето, тя се обърна и се усмихна в нейната посока.Дълбок руж разцъфна върху гладката й кожа от млечен шоколад, когато тя наведе очи и се усмихна отново.Тя често си беше мечтала да бъде с жена и изглеждаше, че Уилоу винаги е била обект на нейната привързаност.Тя поклати глава и след това бързо се съблече от пудра синия си комбинезон и се отправи към сауната за членове.Точно когато стигна до вратата, усети мека ръка на голото си рамо.Беше Уилоу.„Как си с кукла?“ попита Уилоу в спокойния си маниер.„Добре съм“, отговори Котето и докато си разменяха любезности, тя забеляза, че Уилоу бавно месеше мускулите си.„Искате ли да се присъедините към мен в сауната за служителите“, попита Уилоу.„Това е много по-лично от това, което тя бързо се втурна, когато забеляза несигурността на Котето.
Без да й даде шанс да отговори, тя я хвана за ръката и я поведе покрай салона. След като влязоха в сауната, стана ясно какво точно е се случва тук купете уебсайт за запознанства.
Въпреки че беше мъгливо, беше лесно да се каже, че именно тук треньорката идва на лесбийските срещи, за които е чувала слухове. Имаше жени на стената и те бяха напълно голи. Те се целуваха страстно и търкаха телата на другия.
Котето усети как ръцете на Уилоу се извиват около кръста й, за да обхванат гърдите й. Тя се облегна назад в прегръдката на другата жена, докато мека целувка беше притисната към тила й. Тя щракна ухото си с върха на езика си и след това го засмука нежно в устата й. Котето започна да стене от удоволствие. Тя се обърна с лице към любовника си от Сапфик и започна да гризе устни, за които толкова често копнееше. Уилоу отведе котенцето до масата далеч отзад и я настани.
Котето започна да леяn назад, докато тя легна на масата.След това Уилоу се качи на Котето и започна да я целува по врата, след което бавно се спусна към гърдите й.Тя взе лявото си зърно в устата си и започна да го смуче.Котето започна да се гърчи и да стене от удоволствие.Сякаш за да изпробва водите Уилоу нерешително плъзна пръст в тесната кутия на Котето.Стонът й едва се чуваше над морето от стонове и ахкания в стаята.Без да спира движението си, тя започна да се целува по гладкия корем на котенцето и все още по-ниско до бръснатата й путка.Тя прокара език по копринено гладката кожа, след което зарови в кадифените си гънки.Тя започна нежно да гали втвърдения си клитор и след това увеличи темпото си, за да съответства на движенията на пръста си.Уилоу бавно извади пръста си и постави два на негово място.Тя нежно засмука красивата розова перла между меките си устни и мърка срещу нея, изпращайки вибрации през тялото на Котенца.Котето започна да смила котенцето си по лицето на Уилоу, натискайки бедрата си, за да съвпадне с езика й.Уилоу се пресегна, за да хване гърдите на Коте, като ги месеше, докато смучеше и целуваше клитора си.Котето изви гръб и движеше бедрата си по-бързо и по-силно, докато езикът на Уилоу я чукаше.След това котето сграбчи главата на Уилоу и я пъхна в путката й, когато дойде.Въпреки това Уилоу не спря да се пляска по котката на Котето.Котето дори нямаше време да се възстанови от първия си оргазъм, когато Уилоу работеше върху това да я накара отново да свършва в устата си.„О, боже, да, майната ми“ извика Коте срещу нарастващия си оргазъм.Уилоу увеличи скоростта си и на практика удряше малкото котенце на Коте, когато тя дойде дълго и силно.Тя щипа силно зърната си и Котето изпищя с трескава звучене, когато дойде за втори път.„О, Боже мой, Yesssssssssssss……………..” По-късно, след като се изкъпа, Котето спря до шкафчето си.Когато го отвори, за да свали обувките си, тя забеляза малка розова бележка, която виси.Тя хвърли поглед из безлюдната съблекалня и после я отвори.Там, написани с доста лилава калиграфия, бяха адресът и телефонният номер на Уилоу.Харесвам това, защото е за реална среща... благодаря за спомените.