запознанства пр.н.е. и реклама

Веднага започнах да се опитвам да се включа в таблата за съобщения на група онлайн, защото изглеждаше безопасен начин да се занимавам.

„Но това не те ли прави ужасен човек?" попита тя. Ако има нещо добро свирене, това е“, отвърна тя, препъвайки се в думите, излязли от устата й.Вървейки до театъра, я ухажвах.държах врати;Погледнах я с горещина в очите.Усещах как сексуалното напрежение нараства между нас и подхранвах пламъците, доколкото можех.Избрахме най-новия общ екшън филм.Открих, че тя е съгласна с моето лично кредо, че филм, гледан в театър, трябва да е достатъчно лъскав, за да оправдае цената на билета.Нямам нищо против доброто кино, но не изпитвам нужда да го гледам на голям екран, ако по същество хората говорят.Другата ми причина да избера безсмислен екшън филм беше, че щеше да има много шум, за да скрия всички шумове, които бих могъл да извлека от Джесика.Бях се забавлявал в киносалоните и преди, дори стигах до малко гали и докосвания с друг човек.Бях мастурбирала (често) в кината преди без никакви лоши последици, но това не беше в дневния ми ред точно в този момент.Исках да видя докъде мога да стигна, докъде ще стигне тя с мен.Просто имах това чувство, това вътрешно усещане, че това ще бъде приключение и за двама ни, само ако го започна.Тъй като беше седмична вечер, театърът не беше претъпкан, което отговаряше напълно на моите планове.Просто имах нужда да я озвучи, само още малко.Не исках да правя това в тъмното на театъра.— Искаш ли пуканки или нещо подобно?Попитах, след като си купихме билетите и влязохме във фоайето с аромат на масло.„Не, не съм гладна и мразя да пия на кино. Бракът ми не е пречка за отношенията ми с жени. Знаех, че щях да бъда джудже от нея, ако не нося сандали с 3 инча токчета.
И аз съм винаги е имал нещо за момичета с малко dykiness към тях. За мен поне да си покорен не означава да си пасивен запознанства пр.н.е. и реклама. Това е лудост. Мога ли да те заведа на филм? Можем просто да видим какво се играе от другата страна на улицата и да отидем оттам? "Тя изглеждаше шокирана, но и поласкана и в този момент разбрах, че я имам.За веднъж моят тъп подход напред проработи.Бях я замаяла с философски и сексуален жаргон, разклащайки защитните й сили, преди да закача куката.Бях доста развълнуван да разкажа на Учителя всичко за това.Но първо се надявах да имам повече да Му кажа.„Разбира се. Агресивният е обратното на пасивен, а не подчинен. „Сериозно обаче, решението ми да отстъпя вземането на решенияg правомощия на моя съпруг ми дава доста голяма свобода и е неразделна част от моето щастие.Трудно ми е да вземам решения, докато Той е доста добър в това." "Прочетох този ред", въздъхна тя. Цялата ни връзка беше изградена върху предпоставката за господар и роб, макар че в началото го формулирахме като доминираща и подчинена. На някакво ниво се съгласих с нейното недоверие, защото на някакво ниво трудно можех да повярвам, че живея живота, какъвто бях. Особено за римейкове, защото вече знаете как завършват.“„Да, но мразя, когато визуализацията показва всички добри части, така че когато отидете да гледате филма, не остава нищо, за което си струва да платите.“Джесика кимна и се прозя демонстративно, протегна ръце над главата си, изпълнявайки класическия ход и обви ръката си около раменете ми.Сгуших се до нея, навеждайки глава примамливо близо до гърдите й, докато гледахме визуализациите.Бях доволен от търпението.Имахме цели 90 минути за игра..

Поне това исках."Тя се усмихна, когато й погледнах с надежда.След това светлините започнаха да намаляват.Огледах се и се зарадвах да видя, че все още е празно, но за нас.„Обичам визуализациите“, каза Джесика, като се облегна назад и погледна към екрана.„Те винаги са много по-добри от истинския филм, който рекламират. Тя ми напомни за младо момче скейтър. Бих предал връзката ни, ако пасивно позволявам на Него да направи грешен завой, ако знам, че нашите дестинацията е в друга посока. стара тениска и износени дънки пасваха на равните й универсални спортни обувки, но цялостната визия беше небрежна. Реших да дам честен отговор, въпреки че чувствах, че това завинаги ще ме маркира в очите на всеки като недосегаем изрод.