среща с някого

Първото нещо, което забелязах, беше как кожата й мирише точно така, както изглеждаше: Тъмно сладка с нотка на подправка, която просто не можех да назова.Върху естествения й аромат се носеше онази смес от цигарен дим и продукти за красота, която за мен е „желание“, откакто започнах да снимам жени в малкото студио в стария си колеж.Поех дълбоко дъх, за да се насладя на миризмата, докато Тя хвана очилата ми между палеца и показалеца си, разглеждайки ги любопитно, сякаш бяха някакъв ценен артефакт.„Само малко, госпожице“, казах тихо, чувствайки се без дъх, докато държах очи надолу.— Само отблизо.Меките й бледи устни се извиха в усмивка...
от вида, който обикновено казва „Знам нещо, което ти не знаеш“.Тя нежно постави рамките на тоалетката, на която се облегна. Изражението й премина от срамливо забавление към напълно сериозно, когато се обърна отново към мен.Стиснах устни и преглътнах трудно, осъзнавайки колко по-висока е Тя от мен, факт, който само ме накара да се поддам на нейните команди.— Коленичи — каза тя, положи ръце на раменете ми.Когато паднах на колене, очите ми разгледаха дължината на Нейното тяло, едва облечено в черен халтер, момчешки шорти и лачени ботуши (Защо не облизах тези проклети ботуши!).Настанявайки се на пода, погледът ми се срещна с дебелия вал на члена й, матирана гума и здраво закопчан.Бях Я снимала да го носи втория ни ден в града заедно и веднага бях възхитена от красотата му.В основата си беше страхотно широк, но се стеснява грациозно до тесен връх, изваян, за да имитира действителна глава на пениса.Поех си отново дъх и ароматът на Нейната кожа отстъпи място на миризмата на Нейния пол.Знаейки, че тя е толкова развълнувана, ме накара да се усмихна.Имам достатъчно его, за да се наслаждавам да се обръщам към когото и да се подчиня по този начин.Бедрата й избутаха члена й към мен, докато го гледах.„Отвори“, нареди тя, като взе шепа от косата ми в ръка.Протегнах се с език, галяйки върха на члена й, наслаждавайки се на тъмния вкус на твърдата гума, докато я погледнах нагоре.Тя разхлаби хватката си и ме погледна надолу.
Изражението й беше смесица от изненада, наслада и обич.Взех дължината на Нея в устата си, дишах рязко и завъртях езика си около дръжката.Не знам дали някой от нас беше подготвен за интензивността на това, което правехме - нямам представа колко време бяхме там, но всичко започна да лети, да се втурва, да се сблъсква: ръце, езици, дъх, стенания, въздишки. ..Ръцете й върху лицето ми, в косата ми, увещават, галят, насилват, водят ме нагоре-надолу по гладкия вал.Моят, държащ се за кръста и бедрата й, върховете на пръстите минават по мястото, където бедрата й се спускаха към нейната могила, надявайки се да намеря чувствително място, което да добави към нейното удоволствие.Всичко това, докато пълних устата си с Нейния член, бавно, после бързо, после отново бавно, после отново бързо, стенейки... задъхвайки....
въздишайки... Всеки нов момент, прекъснат от "щракването" на Нея Камерата на майстора, което само го направи по-вълнуващо и за двама ни.Всички ние.не знам колко време продължи -- минути?Часа?Имаше ли значение?Внезапно почувствах тръпка по цялото тяло (накарах ли я да дойде? Нараних ли я по някакъв начин?), когато тя ме хвана за раменете и ме бутна назад към подножието на хотелското легло.Без да съм сигурен къде се намирах, помъчех се да фокусирам очите си, спомняйки си, че очилата ми седяха на горната част на скрина, на километри разстояние заради всичкото добро, което ми направиха.Мисля, че тя осъзна, че трябва да я видя, трябваше да знае къде съм, защото тя коленичи до мен и приближи лицето си до моето.Тя сложи ръка на сърцето ми, което вече препускаше.— Успокой се, успокой се — каза тя тихо.— Добре си. Ти си в безопасност.Тя се опита да успокои гърдите ми, надигайки се, докато се мъчех да си поема въздух.„Просто искам да Ви угодя, госпожице“, казах аз (мисля, че аз) почти паникьосано.„И ти го...„Ти си прекрасен мъж.

Толкова раздаващ се и бездънен среща с някого. Ти си невероятен артист и невероятен човек подложен на емоционално насилие. Обичам те“, каза тя, а гласът й потъна в гърлен шепот.„Обичам те“, каза тя отново, почти безшумно, докато аз бавно се възстановявах.— Благодаря, госпожице.— прошепнах в отговор."Ще ме целунеш ли? Моля?"Тя вдигна очи, търсейки разрешение от Учителя си.Докосването на устните й до моите е последното нещо, за което мога да ти кажа.Дори не мога да ви кажа как се върнах тук в собствената си хотелска стая. има ли сайт за запознанства за учители.