Най-добрата агенция за запознанства в Сингапур

нали?"Стоейки там за момент, Синди все още увита в ръцете му, Пол осъзна, че има път до стаята му, без никой да ги види.Тъй като имаше една от малкото частни стаи в общежитието, му беше даден ключ за отделна врата, която да използва, когато гостите оставаха в стаята му, докато посещават кампуса.Тази вечер щеше да го използва за много специален гост.Хващайки Синди за ръката, той се усмихна: „Да, има начин за влизане и излизане. Искам да кажа, че изглеждаш доста приятен човек и определено имаш мозъка да правиш каквото си поискаш... А сега да отидем да се забавляваме“.През останалата част от нощта Пол не можеше да откъсне очи от Синди;усмивката й, блясъкът в очите й, грациозността на движенията й се вкорениха в паметта му за нощта, докато изведнъж тя почти свърши.Когато групата обяви последната песен, светлините угаснаха и Пол погледна Синди;въпрос в очите му.На което тя отговори с леко кимване с глава.Въпреки че танцуваха няколко бързи танца заедно, това беше първият им бавен и Пол се почувства нервен, докато не почувства как Синди се стопи в ръцете му.Усещането на тялото й срещу неговите развълнувани емоции и желания, които той не можеше да контролира, когато членът му започна да се втвърдява.Ръката му се плъзна по открития й гръб и се опря в цепнатината точно над задните й части, докато кракът му сякаш се плъзга между нейния сякаш по собствена воля.Придърпвайки я по-близо, той усети как меките й гърди и втвърдените й зърна се притискат към него.„О, Боже, Пол. Нямам родители с юмрук, пълен с пари, за да ме изпратят в колеж, така че това е друго нещо, което си сбъркал, когато си помислил, че съм един от „красивите хора““.Пътуването до партито премина бързо, тъй като Пол и Синди продължиха да споделят малки разговори за себе си и бъдещите си планове.Когато пристигнаха, Пол паркира колата и бързо излезе, за да отвори вратата на Синди.Подавайки ръката си, той й помогна да излезе от колата и веднага беше възнаграден с усмивка."Джентълмен, като допълнение към всичко останало. „Е, за един свалих около 50 паунда, но по-важното е, че се озовах да се забъркам с ... „Пол, това, което се каня да поискам от теб, може да да ме вкара в много неприятности, всъщност може да ме уволнят, ако някога кажеш нещо...
Добре ли си?"„Синди. е, не е важно с кого се забърках, но се забърках с някой, който разбра, че съм много уникален и красив човек сам по себе си.Той ми помогна да осъзная, че това, което мисля за себе си, е по-важно от това, което другите мислят за мен." Синди тихо се приближи зад Пол и отговори шепнешком: "Случайно мисля, че си много специален човек." Изненадана от нейното присъствие и коментар, Пол се завъртя на стола си и откри, че се взира право в гърдите на Синди.
Никога преди не съм бил с жена. Като го видя, тя стана от седалката и бързо се отправи към колата му, докато той излезе и отвори вратата за пътника за „Здравей, красавецо“, измърка тя, докато го целуна по бузата, преди да влезе в колата.

Всички вие, "красиви хора", които гледате надолу в носа си в някого, само защото изглежда различно, или се облича различно, или трябва да работите, за да преминете през училище, защото родителите им не са имали пари, за да ви платят Най-добрата агенция за запознанства в Сингапур. Повълнуван от мислите, Пол продължи да седи на мястото си, без да каже и дума.
Толкова е голям и твърд."Обвивайки ръката си около него, тя стисна и капка предварителна сперма се появи на върха.Бързо се наведе напред, тя протегна език и облиза капката."Ммммм, многоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо. Започнах да ти казвам по-рано, но се страхувах, че ще мислиш по-малко за мен, но аз никога не съм… добре, знаеш.
Това наистина ли се случваше? Щеше ли да изведе най-красивата жена, която някога е познавал, тази вечер? Погледна надолу към лист хартия в ръцете му, той осъзна колко е вярно и се усмихна.