недостатъци на срещата с мъж рак

Кажете на всички, че Авернус е помагаше в охраната, като кръвен магьосник и всичко останало. Докато можем да го храним, мисля, че в крайна сметка мога да го събудя."Усмихнах се, изпитвайки истинска надежда за първи път от известно време.„Значи отиваш в Кръга. Ще се отправим веднага от Кръга с каквато и да е помощ, която Ървинг или Греагоар могат да осигурят, ще уредим по някакъв начин архитекта и след това ще се преместим за постоянно.„Въпросът обаче остава: как ще преместим Архитекта безопасно?“Зевран и Конрад се присъединиха към нас, очевидно доволни от всичко, което бяха направили на Архитекта.„Мисля, amore mio, че просто трябва да можем да го качим на количка. Кой знае какво е намерил Леви досега? Може би обаче бихме могли да кажем на всички, че го държим в кулата на Авернъс.

Мисля, че останалите трябва да ескортираме Архитекта до върха — и двамата трябва да заемем малко войски от Арл Натаниел, за всеки случай“, предложи Алистър.— А може би и вие можете да доведете Фарен до Пика със себе си. "„Той вече одобри увеличаването на размера на постоянната армия и използването им за патрули и отбрана, тук и в банора“, увери ме Нейт.„Ще помоля за доброволци, но като се има предвид, че повечето от тях са били фермери преди, ще имаме нужда повечето от тези хора да се приберат у дома, ако искаме реколтата да бъде донесена преди първото истинско застудяване. Е, ако се върна в Кръга, мога да го намеря отново. Един от Транквил е талантлив алхимик. И би трябвало да можете да държите под око маната му, mia sorella, нали? Въпреки че какво ще правим с него, след като отровата изчезне, не знам. След като се справим с няколко неща и се настаним в Солдиърс Пик, ще продължим да патрулира през Амарантин за известно време, за да сме сигурни.

Има някои документи в моя... И има ограничители за ръцете, които също предотвратяват хвърлянето Греагоар ще помогне, независимо дали му харесва или не — тамплиерите ни дължат — завърши мрачно Андерс.Едан трепна."Андерс, съжалявам. закуска недостатъци на срещата с мъж рак. Но може би някои от нас биха могли да отидат, да помолят Ървинг и Греагоар за помощ? Имам някои мисли, които искам да обсъдя по-късно, но мисля, че най-доброто нещо, което можем да направим с архитекта, е да вземем го до Солдиърс връх."Едан кимна.„Това е и моята мисъл.