здрави граници в отношенията за запознанства

Ник засега. „Кой е знакът, кога, къде?... те не трябва да знаят за това, нали знаете?" "Разбирам напълно.„Целта“ е Дядо Коледа, Дядо Коледа.„Кога“ ще бъде веднага след зазоряване на Коледа.„Където“ ще бъде между частното летище в покрайнините на Сейнт Никълъс Сити, Калифорния, и пътя, водещ към Лайтхаус Пойнт.Мога да ви дам всички пощенски кодове, от които се нуждаете.Можем ли да правим бизнес?" „Bada bing bada boom!", интонира Мани, „Можеш да продължиш и да поръчаш цветята", протягайки голямата си ръка, за да разклати споразумението с Ник. клиенти и да гарантират, че запазват основната си анонимност.Мани си припомни, че той вече е уредил защитата си - направете тази застраховка - сметката за този месец само преди няколко дни, така че те не му се обадиха отново толкова скоро.Мани нямаше нищо против да плаща текущата ставка за защита, при условие че е разумна, дори далечни братовчеди трябва да си изкарват прехраната и ако някога реши да си плати данъците, той аргументира, че застраховките ще бъдат приспаднати.Мани вдигна тежкото си тяло от скърцащия си стол и заобиколи старото си бюро.Когато стигна до вратата, водеща към външния му кабинет, вратата му вече беше бутната от другата страна и Мани се срещна лице в лице с последния си посетител.Той също беше изграден от широка страна, но беше бягал - направи това на едро измъкнато - към мазнините, а не към основните мускули и кости, които съставляваха по-голямата част от...

Въпреки че първоначално братята и сестрите бяха доста безразлични един към друг веднага след повторното им запознанство в началото на предишния празничен сезон, Ники бързо започна да я намира изключително приятно да бъдеш наоколо.Бела беше остроумна и пълна с прекрасни идеи, безупречно ловка в основните фини детайли във всички области, свързани с празнуването на фестивала в средата на зимата.Не само, че Ники намираше Бела за лесна за окото, тя беше очарователна, дори омагьосваща и те се бяха сближили един с друг в тази среда с тенджера под налягане, в която с две ръце доставяха Коледа на вечно бъдещите деца по света.И двамата обаче осъзнаваха всеобхватното си взаимно физическо привличане, което очевидно беше много по-интензивно, отколкото би било социално приемливо навсякъде извън селските райони на Кентъки и Бела благоразумно се отдалечи от Северния полюс в началото на Нова година и се премести в дома за пенсиониране на родителите им край океана. и кафява обвивка, моля ... Ти си може би най-добрият в това, което правиш здрави граници в отношенията за запознанства. Неговите писма и желание никога не бяха удовлетворени или дори предложени... Накратко искам да сключа договор за хит.

до сега.Ники се притесняваше, че ако не успее да достави всеки един подарък тази Бъдни вечер на всяко добро малко момче и момиче преди зората на коледната сутрин, уникалното чудо, което беше магията на Коледа, може да бъде загубено завинаги.В настоящия момент той не беше сигурен, че може да достави нито един подарък на едно хубаво момче или момиче.Това може да е последната Коледа и ако беше, всичко зависеше от него.Сега последната капка тази сутрин бяха последните уроци по летене, които се беше опитал да проведе с елените.Беше толкова катастрофално, колкото и всичко останало, до което се бе докоснал досега през този сезон.От една страна, всички елени бяха твърде дебели, за да летят.Ники отчасти обвиняваше себе си за това.Той откри, че има зелени пръсти и кухненската градина на Северния полюс е несезонно продуктивна - с помощта на хидропоника той получава двоен добив на арктически мъх и е абсолютно до шията на елфите в буйни зелени върхове на ряпа, а северните елени просто пасяха прекалено много за месеца и бяха с много и много килограми наднормено тегло и се нуждаеха от спешни диети, за да имат някакъв шанс да отслабнат до нормалното си летно тегло преди Бъдни вечер.Времето на Ники бързо изтичаше.Смяташе, че има само един шанс да спаси Коледа.Това беше да посети баща си, предишния Дядо Коледа, в неговия дом за пенсионери край брега на Калифорния, и да го попита директно дали може да помогне или в краен случай да позволи на сестрата на Ники Бела да помогне да премине през празничния сезон?Бела винаги е имала желание да помогне с коледния бъркот още от малка, докато като дете Ники мразеше Коледа като рициново масло и избягваше всеки аспект от семейния бизнес толкова дълго, колкото е възможно, като предприемаше курс след това. Мани си спомни, че е изброил това желание в писмото си за Дядо Коледа всяка година в продължение на, добре... Той беше мъртъв човек, който вървеше. Дядо Коледа, известен още като Ники Клаус, знаеше, че има сериозни проблеми тази година. Всичко, което трябва да знаете, е кой е знакът, къде е той ще бъде и кога да правиш това, което умееш най-добре, прав ли съм?"„Не знам. години. Виж Бъд, ти ченге ли си или носиш тел?“„Може и да не ме познаваш, но аз те познавам много добре, Манфредо Лудовико Бертони.
за този бизнес трябва да се погрижите, а, мистър Ник?" Ник, както той се нарече, се наведе през бюрото, доколкото огромният му корем би му позволил да се наведе, и прошепна: „Ела по-близо и ще ти кажа.“ Мани се наведе заговорнически и Ник много тихо каза: „ GI Joe, издание на Submariner от началото на 1980-те.В оригиналната си кутия, с резервен комплект плавници.Това предложение може да бъде опаковано с подарък в луксозна хартия и да бъде оставено под елхата ви като подарък от Дядо Коледа, ако искате, или може да бъде доставено от американската поща под обикновена кафява обвивка.Плюс вашата стандартна такса за удар и разумни разходи от джоба, естествено." Мани беше шокиран. семейството ...
Защото нито един уважаващ себе си мачо от италианско мафиотско семейство никога не е имал кукла, което е точно това, което може да се тълкува като плач на висок глас, така че той никога не е получил такава, въпреки че това е любимата му несподелена играчка. Това беше само на Ники вторият коледен сезон начело и първият, с който се беше опитал да се справи напълно сам и вече виждаше, че това ще бъде неограничено бедствие.