запознанства в лас вегас сингъл

Ей Джей седна до чантата й и погледна телефона си в тревожните минути, които прекара в очакване да има правилна първа среща с тази нова жена.Ако това беше нов член на списъка на жените на BCW, тя искаше да не поздравява по този начин нов член на списъка, който беше на върха, и се надяваше да изглади тази неудобна ситуация.„Така че това да си шампион при жените означава ли, че можеш да гледаш как други жени борци се къпят?!”Новата жена каза със строго изражение... Алекса Блис.
Не искахме да ти кажем причина а), нямаше да ни повярваш и б), ние не искахме за да ви дам толкова FOMO."— обясни Пейдж.„Ами, да. Изглежда, че има малко твърдост."- каза Беки Линч.„Джей Джей беше права, тя е прекрасна.“— каза Пейдж.„Да, една нощ с нея би била доста блажена, не сте ли съгласни?“— попита Беки.— Мисля, че ще я посрещнем с отворени обятия, нали, Саш? Саша?Беки и Пейдж се обърнаха към Саша, която седеше точно зад тях отзад и гледаше шоуто, когато осъзнатата Саша си отиде.Това беше, защото Саша се насочваше към офиса на генералния мениджър Даниел Брайън, за да поиска да бъде първият човек, който има мач с Алекса Блис.— По дяволите, Саша.— каза Шарлот, като се изстреля и се отправи към офиса, осъзнавайки защо Саша толкова бърза.В рамките на няколко минути Даниел Брайън се озова с шестима членове на списъка на жените на BCW в офиса си – Саша Банкс, Беки Линч, Шарлот, Пейдж, Кейтлин и шампионката при жените, Ей Джей Лий, всички разговарят помежду си и всички искат Брайън за едно и също нещо."Даниел, аз бях тук първи, първо попитах, искам да бъда първият й опонент!"— извика Саша, опитвайки се да говори за останалите пет.„Саша, на кой му пука, че ти си първият, който дойде тук, и аз искам да се изправя първа срещу Алекса!“— намеси се Пейдж."ДОБРЕ!"Даниел трябваше да крещи, за да накара шестимата да се успокоят.„Обичам ентусиазма на всички към новото момиче и съм доволен от това колко нетърпеливи сте всички да накарате Алекса да се докаже срещу всеки от вас. портал, момчета, време пътували през“. Все още имаме проблеми да повярваме.“— отвърна Кейтлин.„Вие, момчета, пътувахте през времето и срещнахте момичетата от „GLOW“, Зоя и Liberty Belle, и тях?“AJ потвърди.„Ние също се борихме с тях и ъъъ, имахме огромна лесбийска десетка запознанства в лас вегас сингъл. Може би тя ще изчезне от нищото, в което очевидно се е появила. Не, гордея се с вас, момчета, че върнахте нашите...

Никога не сме се срещали, но не вярвам, че си чак толкова гад.." "Не, не... Какво сте правили, откакто сте тук?“— попита Шампионът.„Просто се мотая, правя ранно обучение тук. Наистина се вълнувам да бъда в списъка."Новодошлата се представи.„Добре дошла, Алекса. Не я видяхме."— каза Пейдж.Сега Ей Джей ставаше подозрителен и малко разочарован.„Мислех, че правите обучение преди шоуто.
*Не съм свързан с World Wrestling Entertainment.Докато истинските имена на WWE се използват в тази серия, друго име се използва за хранените, тъй като в него съществува различен списък.Също така не знаех, че има независима федерация, наречена BCW, когато започнах тази серия, така че очевидно също не съм свързан с тях.Тази история и сериал са измислици. Какъв по-добър начин да докажеш, че си прав? Изглежда, че Бейли имаше мач за титлата в първия си мач.""Добре, ето какво ще направим.

AJ смяташе, че този нов новобранец е сладък.Очевидно имаше характер, иначе не би се пошегувала със случайния поглед на Ей Джей за част от секундата.На всичкото отгоре да видите и другата страна на Alexa също беше страхотно.Тя имаше красиво лице с красиви сини очи.Разбира се, Ей Джей щеше да си попречи да каже нещо на Алекса за външния си вид, като се има предвид колко много от нейния Ей Джей току-що беше видял, за първи път, когато се срещна с нея.Тя седна до съблекалнята за няколко секунди, преди Пейдж, Шарлот, Саша Банкс, Ема и Кейтлин да влязат.Ей Джей прочете израженията на всичките им пет лица и усети, че нещо е различно в тях.В същото време Пейдж и Кейтлин забелязаха странно изражение на лицето на Ей Джей, когато влязоха в съблекалнята."Хей."— каза Ей Джей на връстниците си, като вдигна поглед много бързо."Какво става?"— попита Кейтлин.— Изглеждаш сякаш те уплашихме.Тя откри странно изражение на лицето на Ей Джей, но Ей Джей откри нещо в изражението на лицата на другите петима."Ха."Ей Джей отговори.— Щях да ти кажа, че и петте изглеждате уплашени.„Не знам, всички изглеждате, виждали сте някои неща днес или нещо подобно. Да, предполагам, че скоро ще се срещнеш с всички останали тази вечер и ще ме уведомиш, ако имаш нужда от нещо.“AJ каза.„Благодаря. Страхотно е най-накрая да те срещна и да съм тук. AJ спря, когато Алекса Блис влезе в съблекалнята, свежа от вълнението от показването на нейната промоция.Ей Джей се радваше, че спря присъдата си, когато го направи.Това беше за всички, с изключение на първия път, когато Ей Джей се срещна с русокосата жена, и макар че всички току-що я бяха видели на екрана, всички те смятаха, че тя е изключително привлекателна лично."Хей, момчета, аз съм Алекса, ще дебютирам след няколко седмици. интересна среща с новото момиче.
аз не отговарям на това. Обичах някой от вас да ме бие, но искам да го променя "Беки каза.Въпреки че успя да чука Лита след мача на Военните игри, но това беше по заповед на ветерана и Беки искаше да спечели прикрепен към споразумение мач, откакто загуби първия."Харесва ми, че всички имаме тази идея."AJ каза.„Има нещо в нея, че просто не искам да я представям по начина, по който направихме Ева.“Ева Мари беше новобранецът, който пет жени от BCW приветстваха, като всяка се редеше с нея.Ей Джей имаше предвид последната част и тя можеше да каже, че останалите пет са съгласни.Познаваха Алекса само от няколко минути, но имаше нещо ценно в нея, което Ей Джей почти изобщо не искаше да въвежда в споразумението, но ако тя или някой го направи, не го правете твърде травмиращо.Следващата седмица по RAW, списъкът на жените на BCW е в съблекалнята им, подготвяйки се за това, което бяха нетърпеливо и нервно, ще кажат на новобранеца.Когато Алекса Блис влезе, Ей Джей Лий, Беки Линч, Шарлот, Кейтлин, Пейдж и Саша Банкс станаха от мястото в съблекалнята, в което се намираха, и се приближиха до Алекса и Ей Джей отвежда нея и останалите пет в друга част на стаята.„Алекса... аз просто, да. След две седмици това ще бъде предизвикателство от шест пакета, където победителят ще се изправи срещу Алекса Блис в първия си мач."Даниел записва мача за две седмици от тази вечер.Всички кимат с глава в знак на съгласие.Шестимата от тях състезателно се гледат, преди да се върнат в съблекалнята.Всички те искат да информират Алекса каква може да бъде съдбата й.„Много подъл Саша, но ми хареса креативността.“Ей Джей каза, когато всички разбраха за какво е целият този разговор с генералния мениджър."Какво? Просто, наистина исках да бъда първият й опонент."каза Саша.„Мислиш ли, че само защото си шампионът означава, че получаваш първи удари при всеки новобранец?“Ей Джей и Саша, разбира се, имаха предвид споразумението в списъка на BCW.Един от списъка достигна, където предварително договорените мачове имат уговорка за подчинен и доминиращ сексуален контрол, датираща от епизод на RAW рулетка на RAW миналата година.„Хей, аз не.. Това е два пъти тази година новобранец ме изненада."AJ разбира се намекваше за Asuka, вносът от Япония, който AJ трябваше да надживее, за да спечели първата женска Royal Rumble.Докато това ново момиче се шегува за този инцидент, AJ не можеше да не се сдържи, но все още се чувства неловко и малко срам.„О, помислих си, ъ-ъ, мислех, че всички може би сте знаели, че идвам скоро.“Мистериозното момиче отговори с известно объркване.Ей Джей поклати глава, опитвайки се да разбере какво недоразумение може да се е случило.„Да, ъъъ, това е първият път, който чувам за теб, ъъъ...“ „О.. „Здравей.

AJ каза, криейки факта, че тя също я е видяла под душа.„Саша, Шарлот, не сте ли срещали Алекса?“И двамата поклатиха глава.„Не, петимата сме предимно заедно, откакто влязохме, все още не сме виждали това ново момиче или някой друг от списъка.“„Но Саша, вие не бяхте на ринга?“Тя се опита да потвърди... Надявам се, че не си помислил...“ Тя започна.„Мислех, че тук няма никой, след това чух водата да се включи и си помислих, че нещата вървят от само себе си и чух друг странен шум.“Нервна, Ей Джей говореше много бързо, опитвайки се да намери правилните думи, но тя увери Ей Джей, че не смята, че всъщност се опитва да получи шоу, и се опита да осветли ситуацията.— Още веднъж извинете за натрапването.— Извинявай, ако те стреснах.Тя каза, когато Ей Джей не каза нищо.„Ще бъда нов член на списъка и получавах ранна тренировка тук по-рано и имах нужда от душ и си помислих, че това е женската съблекалня... Ей Джей хвърли очи назад - Защо изобщо надничаше през пространството в завесата?Ей Джей се надяваше, че не търси твърде дълго.Тя се кълнеше, че беше само половин секунда, тя просто разследваше, просто се уверяваше, че не си въобразява нещата.Тя не беше... Така.Тя каза.Ей Джей хареса стила на хумор на това момиче и беше облекчен, но все още имаше неловко напрежение в стаята, тъй като тя и Ей Джей никога нямаше да забравят, че това беше първото им взаимодействие.Ей Джей отне няколко секунди, за да каже всеки отговор, който не е зловещ „нямаш представа.“... Приятно ми е да се запознаем."Петимата от тях, които не я срещнаха, й стиснаха ръката и бяха много приятелски настроени.Тъй като това беше първата среща с нея, те решиха, че би било по-подходящо да изчакат втората среща с нея, за да й кажат какво може да трябва да издържи, когато дебютира."Здравей отново."AJ я поздрави, след като се срещна с всички останали."Чух, че дебютирате след две седмици. Вие, момичета, може би всички живеете под царуване на терор тук и не казах само защото видях за първи път я имам, просто имах предвид, че вие ​​дори не сте я срещали и вече говорите за...“ каза Ей Джей. Петимата бяха на *a* ринг днес и тренираха, само не този на арената...

Нещо става, защото влязох тук, видях чантите на твоите момчета, излязох, но си забравих телефона, така че веднага влязох, а след това, когато влязох, дори петнадесет секунди по-късно, това ново момиче беше под душа и не чух никого, когато влязох за първи път."AJ припомни.В стаята настъпи тишина, докато Ей Джей изглаждаше историята си, всичко, което искаше, беше тази дискусия да се добави логично, макар че нямаше смисъл за останалите пет.„Чакай, Ей Джей“, започна Пейдж, „Видял си новото момиче да излиза от душа, колко е гореща?“— Тя беше... И може би затова никой от нас не знаеше за пристигането й, защото тя не беше от тази времева линия до днес."AJ отговори с друга теория за цялата тази афера.Същата вечер по RAW те показаха винетка, рекламираща скоро дебютиращата Алекса Блис, така че тя беше истинска.Тя наистина дебютираше.Промоцията демонстрира нейните атлетични способности и базирани на висока гъвкавост движения, заедно с някои блестящи видео ефекти.Противно на промоцията за Ева преди няколко месеца, която беше по-скоро демонстрация на нейния външен вид и красота.Повечето от съблекалнята гледаха зад кулисите и всички изглеждаха заинтригувани."Вече я харесвам. Трябва да се срещна с още няколко души, за да официализирам новата си сделка тук, но беше страхотно да се запозная с вас.“— каза Алекса и излезе от съблекалнята. Дупето на тази жена..