как да изтрия акаунта си на униформени запознанства

Ти ще бъдеш моята храна, Роуз. GODDD! Аз съм C.. ING!!"Роуз изкрещя, докато бедрата й се обвиха около главата ми, а бедрата й се издигнаха от леглото, докато тя почти ме удави в соковете си, докато серия от оргазми разтърси нейния свят!Когато Роуз най-накрая се строполи обратно на леглото, не й дадох шанс да си поеме дъх.Беше минало много време и за двама ни и имах нужда да се заровя в нея.Помислих си, че може да протестира, когато започнах да бутам и излизам от нея, когато в очите й започнаха да се образуват сълзи.Забавих се, питайки я дали е добре.Тя кимна и се усмихна, ускорявайки темпото си, срещайки ме тласък за нуждащ тласък."Господи, да, добре съм! Уес, ти ме изпълваш.

Сигурен съм, че има нужда от теб.“— Бих искал да се запозная със Сара, Роуз.Признавах, че до мен се появи Тамара като моя собствена булка на година.Бременна в шестия месец със светещия тен в млечен шоколад, аз направих представянията.През цялото време мечтаеше за възможностите, които има бъдещето, ако Сара се окаже толкова покорна, колкото майка й, моята Роуз и Тамара.Това, което е зряло, не е необходимо да се подчиняваш, за да изпълниш... Устните ти са в пълен разцвет тук долу, скъпа.“Путката й беше розов розов цвят, ухаещ и молещ да бъде вкусен.Проследяването на външните устни с езика ми накара Роуз да стене и да се опита да набута главата ми вътре в нея.Тя започна да избутва бедрата си, тялото й молеше за още.Като й дадох повече, устните ми изписаха "Sexy Rose", преди да й дам бърза целувка и интензивно сучене на клитора."G.. Нищо отдолу.
Сара току-що се разведе и се върна у дома. Шегува се, че съм го носил на ухото.“Роуз си призна."Знам, че това е грешно, но имам нужда от мъж! Уес, имам нужда от теб, ако ме имаш!"Чувайки искреното отчаяние в гласа й, аз бързо съблякох дрехите си, грабнах Роуз в прегръдките си и я занесох в леглото й.Като я постави нежно върху него, косата й се разпръсна в контраст с възглавниците в цвят шампанско.Тя ме погледна с очакване в очите."Красив!"— прошепнах, лежайки до нея.Една пълна със страст целувка, която я остави без дъх, започна обиколката ми из тялото й.Хапвайки тила й, целувайки пътя си през долината на деколтето на Роуз, устните ми целунаха първо лявата й гърда, после дясната, вкусвайки плътта й.Улавяйки зърната си с размер на гумичка и ги сучеше, карайки Роуз да започне да се задъхва, докато удоволствието се излива през тялото й.Докато целувките ми минаваха по корема й, езикът ми заобикаляше секси нейния пъп.Роуз изскимтя и се изкриви, докато закачих силно надясно в горната част на подрязания й триъгълник, покривайки всеки сантиметър от краката й с целувки.Надолу и назад, докато носът ми беше на сантиметри от димящата й путка.„Това трябва да е причината да се казваш Роуз. Чувстваш се толкова добре! Моля те, не спирай!"Нейното признание и стягането на недоизползваната й путка, докато тя се молеше, ме накараха да разбера, че Роуз има покорен характер.Направих й няколко силни тласъка.— Няма да го направя, скъпа.
Днес съм на четиридесет и просто наистина трябва да знам дали все още мога да се обърна. Знам, че бях ужасно напред по-рано, като поставих крака си в чатала ти.“Роуз спря, като си пое дълбоко дъх.„Никога не съм правил нещо подобно преди.
Искам да ми покажеш уменията си за смучене на член и да ми дадеш глава как да изтрия акаунта си на униформени запознанства. Благодаря ти, Уес.“Роуз въздъхна, целувайки ме, докато раздигнахме потните си тела и се върнахме към душа.Този ден започна лято на сексуално подчинение като никой друг, който някога съм имал.Роуз и аз се чукахме в басейна, на леглото на дъщеря й, в навеса за инструменти, плевнята, колата й, дивана и разбира се, нейното легло, масата за хранене и душа.Измислих правила, които тя да спазва и тя направи каквото й беше казано.Тя трябваше да носи възможно най-малко дрехи и беше в сила забрана за бельо, освен ако не беше абсолютно необходимо.Освен това получавах глава поне веднъж дневно от нейната талантлива уста.Тя призна за аферата ни на Джералд и той всъщност ми благодари, че угодих на Роуз, както вече не можеше.Той призна, че Роуз вероятно щеше да се разведе с него, ако не бях дошъл и не й дадох „това, което желае и заслужаваше“.Сара завърши и се върна у дома, а Роуз ме помоли да сложа край.Тъй като не бях безчувствен задник, направих, както тя поиска, за да защитя Сара от истината, че родителите й не са на същата сексуална страница и че майка й ми е покорна.По време на разговора ни вчера Роуз ми прошепна.„Сънувам ни често. мъжка глава."„Уес, ще правиш ли любов с мен? Моля те!“Молбата й излезе шепнешком.„Роуз, както виждаш от реакцията ми, ти си повече от способна да завъртиш повече от главата на всеки мъж. Разбираш ли, Роуз.Ударих я по дупето и зарових члена си в нея толкова дълбоко, колкото можах.„О, Уес! Точно това искам. CKKK MM.. О, това, което правя, е да те съблазня. Не пица. Това ли трябва да чуеш, за да те накарам да продължиш да ми правиш това?“Членът ми й даде моя отговор, удряйки дупката й колкото се може по-силно."Wes! О! F..