идеи за имена на домейни за запознанства

аз... и ми хареса.
Качи се на кръста с лицето надолу."Застанала грациозно с едно движение, тя изящно се приближи до кръста на Сейнт Андрюс, като камерата го следваше, спускайки се, докато не погледна между краката й.Путката и бедрата й бяха покрити с вискозна течност.Тя имаше тънки големи срамни устни и дълги малки срамни устни, което правеше путката й да изглежда като червена орхидея.А тя тръгна по устните, разтрити напред-назад, подути и заклещени между бедрата й.Не можех да не ги контрастирам с тези на Клер, тъй като тя имаше голяма празнина между бедрата си, което подчертаваше доста добре нейната путка, помислих си.На екрана момичето беше легнало на Х на кръста, с широко разперени ръце и крака.Закачих белезници на китките и глезените й, след което започнах да регулирам въжетата.Започнах с глезените й, затягащи въжетата, докато тя се принуди да се плъзне надолу, така че слабините й да се окачат над пространството точно до центъра на кръста.Момичето се бореше срещу тази поговорка: „НЕ, моля, не господарю“.Погледнах Клер, за да видя как се справя.Беше свита на стола, с ръце около коленете.Тя гледаше развълнувано как се развиват нещата.Устата й беше отворена, както на екрана на момичето.Тя изглеждаше загубена в собствения си свят.Стори ми се, че забелязвам нотка руж на врата й.Тогава забелязах, че тя не е сложила гащи.Обратно на екрана, приключих с регулирането на китките, така че крайниците на момичетата да бъдат опънати.След това взех кожата от нейната опашка и я завързах за верига, висяща от тавана, така че главата й да беше издърпана нагоре и подпряна.Камерата се завъртя, за да заснеме лицето й.Изражението й беше предпазливо, но възбудено.Издърпването на камерата ми показа, че отивам до една стойка и избирам бич от селекция от камшици.Състои се от дебели въжета.Отидох при момичето, аз й го показах и казах: "Ще ми броиш. Не е като да те извадят от модела на покорство. Не бих си позволил да повярвам, че знам всичко за теб. Хайде да се настаним по-удобно.
Време е за твоето наказание. Обзалагам се, че ще има голяма сметка за почистване на този стол.“— Хайде да си лягаме. Просто проверявах."„Това ли е единствената причина? Ще се радвам да ви дам достатъчно, за да се настроите някъде, а вие можете да запазите дрехите, които сте купили. Но в края на краищата това е, което определя много покорни хора."Главата й, която беше сгушена в гърдите ми, се напрегна да ме погледне.— А?Усмихнах й се, прегръщайки я до себе си.„Няма двама еднакви хора. Трябва да решиш вместо мен."Усмихнах се тъжно на обърнатото й лице."Трябва да реша? Това не казва ли всичко?"Мислех.— Съмнявам се.
Никога не се знае. Купихте ли нещо за носене у дома?Добре, защо не отидеш да се облечеш и да се срещнем в медийната стая.Тук вдясно е точно надолу по коридора.Застанахме и тя посегна към халата, но аз я държах.— Не, върви както си.Като направи грациозен реверанс, тя произнесе с много тържественост: „Да, милорд идеи за имена на домейни за запознанства. Никога преди не съм приемала подобни поръчки. Стана късно и мисля, че можеш да използваш останалото.Хванах я за ръката и й помогнах да стане.Наистина имаше голямо петно ​​върху стола и облегалката на полата й, но тя явно игнорира и двете.Краката й отначало леко се поклащаха, но тя бързо се изправи.Горе се накара да отиде в стаята си.Все пак държах ръката й, казвайки: „В моето легло, моля“.Тя не се оплака, но каза: "Какво се случи с без шибане?""Кой е казал нещо за това.