запознанства със стюардеса на авиокомпанията

Станах по-наясно с долната част на тялото й, тонизираните й крака и стройно телосложение с тази красива и естествена извивка на бедрата и чатала. Обикновено не посещавам тези неща, но доктор Тейлър ме покани и реших, че това ще ми помогне да стана по-ефективен в работата си.“— Вече сте изключително ефективна, лейди — каза мис Ейми, обръщайки се към мен."Сара без H е скромна. С препукнал глас казах: „Моля, госпожице Алиша, приемете ме като официален под на Източната програма за медицински сестри Тя ми кимна победоносно. Тя ме имаше, но все още ми беше трудно да увия мислите ми около целомъдрието запознанства със стюардеса на авиокомпанията.

„Добре!“ каза госпожица Алиша, „но трябва да направите още една крачка от това.Искам да ме попитате учтиво дали ще ви приема като официален подразделение на Източната програма за медицински сестри.Направете го всъщност на колене.Това ще бъде забавно и подходящо официално." Веднага коленичих и вдигнах ръцете си в молитвено движение. Всичко се чувстваше малко поразително, но след това се появи нещо.
Така че позволете ми да ви разкажа за програмата: „Нашата програма се основава на основното убеждение, че най-доброто начин да излекувате мъже като себе си е чрез разумното и задълбочено прилагане на Женското над мъжкото господство.В тази връзка ние вярваме в женското интелектуално, умствено и особено – както мисля, че вече сте свидетели – сексуалното надмощие.Моята организация изпитва голяма гордост и радост от практикуването на това изкуство.Вече сте наясно с една от основните заповеди, CFNM.Но програмата надхвърля това.Ще бъдете назначен на началник и във вашия случай госпожица Алиша вече се е доброволела да ви вземе под крилото си, което ви прави изключително късметлия." Очите ми срещнаха тези на госпожица Алиша. „Е, няма нужда да губиш време, Джейсън.Моля, последвайте госпожица Линг до другата стая, за да можете да се съблечете и след това можем да се върнем с останалите дами." "Не изглеждайте толкова изненадани", каза тя подигравателно.
"Вече очаквах, че ще се присъедините към програмата и постави колан за целомъдрие през нощта за случая.Предстои ни натоварен час.Трябва да направим церемонията по въвеждане и след това да ексфолираме правилно гениталиите ви, преди да ви сложим новия колан.Нямаме време за губене!" "Следвайте ме", каза госпожица Линг, изкривявайки пръста си в неизказан ред, докато се придвижваше към зоната на банята. „Считай се за официално ПРИЕТА, Джейсън.Сега не се ли чувстваш прекрасно?Нека празнуваме и официализираме процедурата, като платим вашето обучение!И тогава можем да започнем." Тя ме накара да стоя и аз я последвах до бюрото, където госпожица Линг седеше до компютър и една от онези нови машини за таксуване, на които трябва само да размахате кредитната си карта.
Ако повечето от нашите клиенти показват този вид самосъзнание, целият този процес би бил много по-лесен. Ако беше възможно, госпожица Алиша изглеждаше още по-прекрасна от този ъгъл. И докато аз тръгнах да я последвам, тя се обърна назад с усмивка на лицето , гледайки покрай мен, сякаш не бях там към нейния старши колега. Тя ме изведе от стаята и в приемната.