каква е следващата стъпка след среща

Не мога да направя това каква е следващата стъпка след среща.
Нямаха бар там, така че хората влизаха и излизаха цяла вечер, пиеха напитки и посещаваха тоалетните . Можеш да имаш дупето ми за рождения си ден и смятам да имам толкова забавно като теб."Франсис изглеждаше шокирана за секунда, след което се усмихна и каза: „Бих искала да направя и твоя рожден ден хубав“.Последните ми въпроси имаха за цел да прокарат някои твърди граници.Попитах ги дали са готови за напляскване.Тина веднага каза „да“ с усмивка, но за моя истинска изненада Франсис се изчерви и каза: „Моля, сър.

Тя каза, че си твърде много, за да се справи, но беше толкова гореща, че можех да я чукам над кухненската маса веднага след това Трябваше да я убедя да се прибере, но взех мобилния й номер и ще й се обадя. Сега е въпрос на чест. Нямаше нужда да я питат.

Хубави пухкави устни. Имаха работа и малко свободни пари, които да похарчите за алкохол. Членът ми не е толкова чувствителен, колкото беше преди и имах удоволствието да говоря на много дами, така че тя имаше трудна работа. Тя е твоето момиче, казвам ти."Достатъчно добър.Уредих интервю в апартамента си след четири седмици и изпратих имейл на другите две момичета с инструкции.Трябваше да дойдат в апартамента ми в неделя следобед за интервю за работата.Ще им бъдат платени £15 разноски.Те трябва да са готови да съблекат дрехите си и да отговарят на въпроси как биха свършили работата, ако бъдат избрани.Казаха им да потвърдят, че разбират изискванията и да потвърдят, че ще дойдат.Във времето преди интервюто вълнението ми нарастваше.Двете имейл момичета потвърдиха, че идват и Тим каза, че сестра му наистина е готова за това.Той й беше казал да се съблече за него като практика за интервюто.Очакваше тя да му каже да се махне, но тя само се изкикоти и веднага каза ОК.Те отидоха в спалнята на Тим, където Тина направи наистина секси лентичка.Когато тя свали целия си комплект, Тим го натисна малко, като й каза да разтвори устните си и след това да се наведе и да разтвори задника си.Той беше изумен колко отстъпчива е Тина.Изобщо не като сестрата, с която беше свикнал.Когато той й каза да разтрие клитора си, Тина се захвана направо и се поработи усилено.Тим си извади хуя.Като каза на сестра си да седне на леглото, той я събуди, докато не изстреля товар върху циците й и тя изпъшка в огромен оргазъм.Нещата между тях никога повече няма да бъдат същите.Не можех да се сдържа.Исках да знам повече."Страхотно. Все още не съм се занимавал с това.

Докато ръката му продължаваше да разресва изгарящата кожа, Тим осъзна твърдата ерекция в панталоните си и лицето на сестрите му, сгушено в скута му. Тя е една гореща кучка."Тим призна, че веднага след като Глория си тръгна, се опитваше да погледне през ключалката, за да види какво правим.Той видя малко голите момичета, но не можеше да чуе какво се случва.Разказах му цялата история и как наистина ще бъда щастлив с Тина за рождения си ден, но просто трябваше да разбера малко повече за Франсис.В този момент си спомних, че Тим е успял да ми вземе три момичета и аз му дадох останалите пари.След известно обсъждане решихме с подъл план да завършим деня добре и за двама ни и да ми позволим да имам брилянтен рожден ден.„Съжалявам, дами, но не можах да избера между вас. „Ти прецака този човек вофиса, нали?" "Не, не съм го чукал.Грант ми купуваше напитки цяла нощ, така че някак си му дължах, но той все пак е наистина добър, така че му предложих BJ." "Късметлия.Това беше дълго време за удар и изглеждаше доста разрошен.“ „А, добре.да.Нещата станаха малко сложни." "Уееееее.Смуках му члена и след това, когато той каза, че свършва, отместих устата си.Мислех, че ще извади кърпичка или нещо подобно, но той дръпна главата ми назад и каза, че трябва да глътна спермата му.Не исках това, така че обърнах лицето си настрани и той хвърли лепкавия си товар по врата ми." "Ъм, не.Той си свали колана, наведе ме над бюрото и ми препаса задника.“ „Искаш ли да взема този човек и да го бия.Той не може да прави такива неща на сестра ми." "Не, не Тим.Моля те.той е хубав.Той беше прав според мен.Беше добре.Боли ме дупето, но се чувствам добре." "Ще ми покажеш задника си, когато се приберем.Трябва да видя това." Тина мълчеше до края на пътуването, но когато стигнаха там, тя отиде направо в спалнята на Тим с него софтуер за бързи запознанства. Посочих към шкафа с напитки и го попитах дали няма да има нещо против да ни донесе по питие.Въпреки възрастта си имах толкова твърдо убождане, че не смеех да се изправя, докато не омекна малко.Оставяйки момичетата в салона, заведох Тим в кухнята за чат.„Какво направи с Глория? Тя беше адски възбудена, когато влезе тук.