сайт за запознанства Hsv 2. сайт за запознанства Igala

И да се забавляваш добре, става ли?“„Добре. благодаря Марлин. Татко ме потупа с любов по бедрото.„Хайде, приятел. Но, хей, няма да е зле да й напомня от време на време за всички неща, на които я научих, които доказват, че не съм просто безполезна старица“, засмя се Джийн."Добре. Все още имаш цял ден пред теб“, каза той през смях.Когато отидох зад ъгъла към офиса си, бях малко изненадан, че вратата ми беше затворена.Знаех, че не съм го оставил така.Огледах се и видях всички мои служители, включително моя асистент Хауърд, на производствения етаж, готови да продължат работния си ден.Вдигнах рамене и завъртях дръжката на вратата.Нещо ми каза да внимавам, така че отворих доста бавно вратата и надникнах около нея, за да погледна вътре.Зад бюрото ми седеше Нанси.Тя изглеждаше сияеща в тен бизнес тоалет, който беше с размер-два твърде малък.Големите й цици заплашваха да експлодират предната част на блейзъра, а копчетата се напрягаха, за да задържат месестите кълба, хванати вътре.Нанси се усмихна и се изправи, заобикаляйки бюрото ми, предлагайки ми изглед към дългите си, изтеглени крака.Полата й беше къса, но очаквах това.Тя обичаше да доказва, че носи чорапи вместо найлони и не оставяше никакви съмнения през повечето време.Дългата й червена грива течеше, докато се движеше грациозно в петите си.Тя се приближи до ръба на бюрото ми и зае поза.„Здравей, Нанси. Искам да кажа, така или иначе го изхвърлих. Това обикновено не се случва. Изглежда, че сте доста добър в това да ни накарате да виждаме нещата по различен начин, когато става въпрос за отношенията ни."— Леле, Жан, там няма натиск, нали?Смях се.„Знаеш какво имам предвид. Какъв страхотен начин да започнете съвместния си живот.“Седнах и хапнах нещо, седях срещу Марлин.Имаше това прекрасно изражение на лицето си.Мисля, че той се гордееше с мен точно толкова, колкото и собственият ми баща.— Предполагам, че това е товар от ума ти, нали Нийл?попита той."Да, наистина е така. Така че не стигна до пощенския център до рано тази сутрин. Но изглежда ли странно, че няма да се насладите на плодовете на цялата работа, която сте вложили в това?“„Всъщност, аз наистина не гледам на това по този начин.
По-конкретно, той искаше да знае дали ще се интересувате да се съберете. И ако ти не подпишеш проклетото нещо, ще го направя.

Искаше да спомена, че той и Джил, приятелката му, ще дойдат за сватбата. това е невероятно, Нийл!"— каза той, докато разглеждаше договора.„Знаех, че можеш да направиш това. Нито за работата, нито за договора...нищо. Добре, отказвам се сайт за запознанства hsv 2. сайт за запознанства igala.

Това е много по-забавно. това е нова идея. Обадих се на приятел. Но честно казано, не ми е удобно да гоня млад човек... И ако не се лъжа, ти си сгодена... И отново благодаря, че ни сближихте. Приятно прекарване и безопасно пътуване“, каза тя, когато започна да ме подминава.Тя се обърна секси, правейки пирует на петите си, карайки плавната си къса пола да се вдигне малко на вятъра, който създаваше.— Да — каза тя;блясъкът в очите й е по-пакостен от преди.Останах с впечатлението, че тя реши, че внезапно съм променил решението си.Вдигнах ръка и й се усмихнах нежно, като й дадох да разбере, че не съм.— Просто исках да ти кажа, че говорих с Марк онзи ден.„О, това е хубаво“, каза тя, опитвайки се да бъде стеснителна, но малко се оживи.„Да.
Никога не бих си помислил да го направя по този начин. Ти НАПРАВИ задника си, въпреки че търсиш по-добра възможност за кариера. Ще се видим в къщата. всичко беше пораснало!Всъщност не бях толкова сигурен, че годишните приходи на моя отдел няма да надминат тези на главния завод.Практически изтичах до предните офиси;спирам първо при баща ми, за да споделя новината с него."Уау... но опитайте се да я накарате да се справи добре с това, ако можете.

Измина много време, откакто се върна в офиса ми“, казах аз, чудейки се защо е там.„Здравей Нийл. Предпочитам те да ме преследват.

Но защо не ме попита сам? Защо го направи?“„Не съм съвсем сигурен. Ще ги сложа в ръчния си багаж“, казах аз, когато станах и се върнах в стаята си, за да си взема багажа.Минута по-късно татко натовари нещата ми в багажника си;Пакетът с документи, които трябваше да се върнат при Карол, държеше здраво в силната хватка на Марлин.Татко щеше да ме заведе до летището няколко часа преди края на работата, за да успея навреме.Тъй като с Ан карахме обратно, нямаше причина да взема колата си.Петимата застанахме отвън до колата на татко, знаейки, че е време да се върна на работа.Получих голяма мечешка прегръдка от Марлин и му благодарих отново, че направи допълнителната миля за мен, буквално.„Това е нашето бъдеще във твоите ръце, Марлин“, казах аз, имайки предвид Ан и себе си.„Нито вали, нито киша, Нийл. и аз го напусках.Поне аз така си мислех.Беше почти обяд и все още не ми се обадиха от Марлин, че компенсационният пакет е пристигнал.„Може би няма да ходя никъде“, помислих си аз.Бях казал на Карол, че имам нужда от пакета до 10 сутринта.Това щеше да даде време на Марлин да го занесе в къщата ми, така че татко и аз да можем да го разгледаме по време на обяд.Бях планирал всичко, но всичко зависи от това, че пакетът пристигне навреме.Наближаваше единадесет часа и през деня не се беше случило нищо съществено, освен обикновеното.Надявах се на много повече от „обикновен“ ден.Надявах се на необикновено.Татко се отби в офиса ми около 10:30 ч., като метна глава около вратата.— Нещо?попита той.Поклатих глава и казах: „Не.

Трябва да тръгвам.