безплатно свързване халифакс

Джена каза, че е видяла няколко частни зони на момчета през миналото лято, но самата не се е разголала. Майкъл попита Джена дали някога е била гола пред мъж или ако някога е виждала пениса на мъж.
Той никога не я е забелязвал като нещо повече от малката си сестра. Само да бъдеш близо до него на леглото беше специално и тя искаше Майкъл да знае, че ще направи всичко, за да се усмихне на лицето му.

Сега, когато беше в колеж от близо година и не беше забелязал много от промените й да се случват в тялото й, той си помисли, че себе си какво може да е пропуснал. Харесва ли ти това?"Нейният ентусиазъм и интерес накараха Майкъл наистина да възбуди."Справяш се добре. Тя изглеждаше доста гореща и той знаеше, че ще направи всичко за него, но тя все пак беше неговата малка сестра. Джена се събуди от звука на затръшването на входната врата.Тя погледна часовника в спалнята си и видя, че е 15:30.Родителите й се прибраха чак след 19:00 часа, така че тя помисли, че трябва да е по-големият й брат Майкъл, който се връща от класове в колежа.Обикновено Майкъл оставаше навън до късно с новите си приятели от колежа, така че Джена се чудеше защо се е върнал толкова скоро и защо затръшва вратата.Тъй като е четири години по-голям от нея, Майкъл беше казал на Джена за всички страхотни неща, които се случваха в колежа.Джена беше тъжна, защото изглеждаше, че той никога вече не е вкъщи - учеше до късно;престой с приятели през уикендите;ходене на диви партита.Вече рядко й се налагаше да го вижда.Тя искаше да може да му разкаже нещата, които се случват в нейната гимназия, но изглеждаше, че той винаги се интересуваше от по-„възрастни“ неща и никога нямаше време за нея.Въпреки че беше събудена от брат й, затръшвайки вратата, Джена беше развълнувана да види Майкъл.Тя беше вкъщи от около час и дремеше на топлото си и привлекателно двойно легло.Обикновено тя е имала къщата за себе си след училище, докато родителите й се приберат вкъщи и често си почива добре отстрани на леглото, където слънцето грееше топлите си лъчи в късния следобед.Тъй като обикновено беше сама, тя често сваляше бялата ученическа риза, сутиена и карираните шорти и просто лежеше на слънце само с белите си бикини.Наскоро тя започна да заспива, след като съблече всичките си дрехи и разтърка частните си зони, докато не се отпусна напълно и обзе от пълно чувство на задоволство.Днес Джена се излегна на слънце, без да сваля бикините си или да опипа частната си зона.Когато чу вратата да тръшне, тя бързо наметна халата си и се спусна надолу по стълбите, за да види какво може да притеснява брат й.Тя се срещна с него точно на задното стълбище.Беше в такова настроение да стигне до спалнята си на горния етаж, че току-що беше подминал покрай нея, докато се пресичаха на най-долното стъпало на стълбите.— Какво има, Майкъл?— попита Джена с обща любознателност на някой, който иска да излекува неразположението си обратно."Манди не иска да ме вижда повече. Тя е сладка, руса и има невероятно тяло. Бяхме на това парти миналия уикенд и тя ми позволи да почувствам цялото й тяло Тази вечер трябваше да ходим на кино и след това тя каза, че ще ме удовлетвори при нея.

Наистина исках да бъда с нея тази вечер."Джена попита Майкъл дали може да направи нещо, за да го удовлетвори.Той я изуми, като каза, че е твърде млада, за да знае от какво има нужда.Джена протестира и каза, че знае, че може да му даде всичко, от което се нуждае.Тя му каза, че ще разбере всяка негова нужда и иска да го удовлетвори по начина, по който той иска от нея.Тя му хвърли поглед, който вкара в главата му идеята, че може би тази негова малка сестра с русо ангелско лице е готова да изсмуче твърдия му и желаещ член или да се отпусне и да го остави жестоко да изчука по дяволите от девствената й путка.Тя не осъзнаваше напълно всички сигнали и думи, които казваше, и начина, по който се натъкваше, генерираше най-първична похот на твърдо желание в иначе достойния му характер на по-големи братя.Майкъл хвърли дълъг поглед към сестра си, застанала малко под него на първото стъпало, водещо към спалните им.Майкъл забеляза, че малката му сестра се развива в горещо малко дупе.Тя все още не беше наистина висока - само 5'2", но той забеляза, че има хубави цици под тази дреха. Тя каза, че не смята, че мога да я задоволя."„Не мисля, че харесвам този човек на Манди“, предложи Джена обратно, търсейки одобрението на Майкъл.Тя смятала, че големият й брат е най-невероятният мъж в живота й.По-висок и по-силен от баща им, който и да е от нейните приятели мъже, дори по-красив от всеки от мъжете, които някога е виждала по телевизията или филмите.Винаги е изпитвала чувства към брат си, които я караха да се чувства различно, отколкото към всеки друг мъж в семейството си, и по-силно, отколкото към всеки от момчетата, с които някога се е заблуждавала.„Знам, че когато си с мен, ме удовлетворяваш напълно, независимо какво правим. Precome изтече и се претърколи върху палеца си.Тя се усмихна, очите й блестяха."Добре ли съм? Вече свършваш малко. Тя беше нормално момиче, което спортуваше с нея приятели, понякога беше досаден, когато и двамата бяха вкъщи и винаги беше изключително близък, когато бяха по-млади. Джена винаги е била сладка и никога не е изглеждала твърде слаба или прекалено едра безплатно свързване халифакс.
Майкъл все още беше малко несигурен какво предлага Джена. Джена му каза, че не може да си представи да прави всичко заедно, което не би било приятно. Знаеш, че бих направил всичко за теб, всичко, което искаш от Манди.
Той й каза, че ако някога се чувства неудобно какво правят, тя просто трябва да му каже и те ще спрат. Знам, че ако ми кажеш от какво имаш нужда сега, ще бъда способен да ти го дам."„Е, ти не я познаваш и не би могъл да предложи това, което исках от нея. Той седна на ръба на леглото й и й каза да дойде да седне до него.