напишете страхотен профил за запознанства

Добре. твърде много.Той трябва да знае какво е направила, но тялото и усещанията й стават твърде силни, за да устоят.Тя се плъзга по тялото му, докато не коленичи пред него на пода, докато той продължава да седи на леглото.Тя държеше ръката си върху твърдия му член и сега го поглежда назад с усмивка на лицето си.„Обичам това“, казва тя съблазнително, докато езикът й се протяга, въртейки се около главата на члена му, докато той въздиша, затваряйки очи за момента и се наслаждавайки на усещането.След това тя се навежда напред, с гърдите си до крака му, докато поглъща главата на члена му в устата си, докато езикът й играе с върха."Обичам да смуча петел, скъпа напишете страхотен профил за запознанства.
нека просто поговорим за това по-късно“, подканя го тя, смилайки путка в гладната му уста, докато той обгръща езика си около клитора й и преплита през устните й, извличайки интензивни стенания от нея, докато членът му за момент изскача от устата й, слюнката се влачи по пълните й червени устни.— Наистина си възбуден тази вечер, нали?— пита той, докато пъхна три пръста в путката й.Те се плъзгат лесно в добре намазаната й путка.Той отново плъзга с език по клитора й и облизва устните й, причинявайки неволни тръпки по тялото й."О да!"тя стене, облизвайки покрай вала на члена му.— Цяла нощ съм бил възбуден.„Хм“, казва той, докато тя отново поема члена му в устата си.Затваря очи, поемайки усещането за момент.Той отново облизва устните й, опитвайки соковете й, въпреки че продължава да забива трите си пръста по-дълбоко в путката й.— Какво ще кажете, когато танцувахте тази вечер?Тя задържа члена му за момент, преодоляна от това, което той й прави, докато соковете й се стичат върху устните и езика му.„Да, скъпа... „Значи, ти не направи нищо друго?“ „Ъ, добре...“ тя започва, възбудена от цялото преживяване и без да се замисля много върху думите си. не тази вечер, скъпа. „Е?“ попита той, облизвайки я bпохапва и смуче зърната си, което я кара да стене от удоволствие.„Доста се държах прилично“, предложи тя.— Поне докато Рон не ме сграбчи отзад.— Рон... В началото не го видях.
Той ме изведе навън. от работа?— попита той, докато продължаваше да обръща внимание на гърдите й.Тя увеличи движенията си върху члена му, невероятно възбуден.„Да, скъпа“, отвърна тя."Това беше просто разгара на момента, скъпа. Нека поговорим за това по-късно.“Той сграбчи задника й, докато се натискаше в нея, заземявайки члена си в мокрото й путка, дори когато се отблъсква назад, преобръщайки я.Тя каца по дупе на леглото, но той все още е дълбоко в нея.Тя изглежда изненадана за момент, но след това се усмихва.„Не мога да повярвам на това, което чувам“, казва той, като се позиционира между краката й, които бързо се издигат около гърба му.„О, скъпа“, стене тя, когато той отново започва да я блъска."Бях толкова зле...

и какво трябва да направи по въпроса.Докато тя продължава да смуче члена му, той усеща, че натискът започва да нараства.Той се навежда напред, целува дупето й и около бръснатата й путка.Тя стене върху члена му, обичайки усещането.„Скъпа“, пита той, невероятно привлечен от това, което тя му прави, докато продължава да я целува и облизва по бузите, надолу покрай пукнатината й и навсякъде около входа на путката й.Тя потръпва в очакване, движи бедрата си към лицето му, подтиквайки го да оближе путката й.„Трябва да знам...за бикините...“ „Мммммм“, стене тя, докато облизва върха на члена му.Червилото й става по-размазано...отново."Скъпа, аз..." тя започва, но след това отново пъха члена му в устата си, без да иска да казва твърде много.„Толкова съм... Може би твърде много.Тя се спря, осъзнавайки, че може би е казала грешното нещо.— Какво искаш да кажеш, скъпа?— попита той, като прокара ръка по бедрото й.Тя въздъхна отново, когато кракът й леко потрепна от топлото докосване на пръстите му, които бавно се издигнаха нагоре.— О, нищо — отвърна тя колебливо."Просто съм доста уморен и предполагам, че говоря направо."— Изглеждаш, сякаш си танцувала?— попита той, решавайки да опита друг подход.— Да — каза тя с усмивка.Той знаеше колко много й харесва да танцува, а тя беше облечена толкова секси, че признанието й беше достатъчно, за да накара ума му да се лута... о, скъпа, трябва да спра сега.
Скъпа, толкова се запалих, че не можех да го спра."Докато съпругът й увеличава инерцията си, тя избухва в нов оргазъм, забивайки ноктите си в гърба му, докато стене и крещи от страст.Въпреки че не може да повярва на това, което чува, той продължава да я чука все по-бързо, тъй като усеща наближаването на собствената си кулминация.След това той се изтегля, обръща я и натиска главата й в меките възглавници на леглото.Той веднага плъзга члена си между проверките на дупето й, пробивайки путка отзад, докато започва енергично да чука нейния кучешки стил.Тя започва да се задъхва и стене отново, усещайки, че отново започва да достига кулминацията си.Но тя все още има време и се наслаждава на това, което мъжът й прави с нея.„Скъпа“, казва тя през панталони, докато си поема въздух, усещайки как мъжът й продължава да я блъска с нарастваща ярост, докато тя разплита мръсната си история.„Тази вечер бях толкова палав. Той държеше ръцете си на бедрата ми и започна да танцува близо до мен, отзад. „Само малко дразнене в началото, скъпа“, уверява го тя, дори когато се движи по-бързо върху твърдия му член. Той започна да ми шепне колко добре изглеждам и колко добре се чувствам. „Скъпа, опитах се... като си помисли как трябва да изглеждаше, подскачайки наоколо в горнище, което не можеше да държи гърдите й на място. Дори не се върнахме до колата му, преди той да влезе в мен. .или как трябва да се е чувствала на близки танци.— Със сигурност го направих.Той продължи да приближава ръката си към чатала й.Тя внезапно пребледня и сложи ръка върху неговата, спирайки всяко по-нататъшно напредване."Ъ... Тя правеше това да изглежда толкова факт, че беше изненадан.
Уморен съм."„Това трябва да е била някаква гледка“, отбеляза той, движейки ръката си обратно нагоре по корема й, движейки се нагоре, „ти се движиш в този секси тоалет“.Тя се усмихна, припомняйки си колко секси се чувстваше в дрехите си и комплиментите, които получаваше от дансинга.— С кого танцувахте?Тя се усмихна на комплимента, въпреки себе си.Знаеше колко добре изглежда.„Не знам“, отвърна тя, като отпусна глава назад, когато той обхвана гърдите й, движеше ръцете си около тях и обръщаше специално внимание на скованите й зърна, които пробиваха през много тънкия й горнище без сутиен.— Не съм сигурен за имената им. Не исках да карам, ако пия твърде много."„Разбира се, скъпа“, отвърна той, научавайки повече, но искаше да научи още повече.Презрамките й за спагети се плъзнаха по раменете й, а пръстите му започнаха да се търкат в голите й гърди, което я накара да стене тихо и да започне да диша тежко.„Звучи като интересна вечер“, каза той."Искаш ли да ми кажеш за това? В крайна сметка се прибра доста късно."Тя се обърна, притискайки гърдите си към гърдите му, докато го целуваше страстно, притискайки пълните си червени устни към неговите и пъхна езика си дълбоко в устата му.— Мммм — изстена тя.— Нека поговорим за това по-късно.Тя явно беше възбудена, но криеше нещо и той искаше да знае какво.„Радвам се, че промени решението си, скъпа“, каза той през горещите целувки.Тя прокара ръце по гърба му, забивайки ноктите си в горната част на гърба му, докато се навеждаше напред, седнала в скута му.От своя страна той прокара едната си ръка надолу по гърба й към дупето, а с другата ръка погали гърдите й, което извлече стонове от нея.„Ммм, скъпа“, отвърна тя, докато засмука езика му в устата си.Тя се усмихна, като забеляза реакцията на нарастващата му ерекция, притискаща горната част на бедрата й.Усещаше влагата, която наводнява путката й, дори когато хладен въздух нахлуваше в полата й.Тя се пресегна надолу, разкопчавайки боксерките му, когато членът му изскочи, бръквайки в полата й.Фред наведе глава, когато тя се наведе напред.Той засмука едно от нейните дъх в устата си, а езикът му се въртеше около зърното.След това той премина към другата гърда, докато тя въздъхна силно, наслаждавайки се на вниманието, което гърдите й привличаха тази вечер.Докато той се наслаждава на гърдите й, ръцете му се подават надолу, обгръщайки дупето й през тънката й пола.След това той обръща задната част на полата й нагоре, достигайки до голото й дупе.Ръцете му спират в този момент и стават сковани, когато осъзнава, че тя не носи бикини."Какво?!"— възкликна той, като отдръпна леко устата си от гърдите й, но гласът му все още е приглушен.— Къде са ти бикините?Лиан все още е уловена на собственото си желание.Без да се замисля, тя отговаря: "Не знам.

Съжалявам. Съжалявам, скъпа."Те не могат да издържат повече и и двамата избухват в умопомрачителен оргазъм, докато той стреля със спермата си дълбоко в нейната гладна путка.Тя свива путка около члена му, всмуквайки го, докато той започва да се забавя.. и полата си."— Мислех, че каза, че не носиш това на работа?— попита той, докато гърдите й подскачаха примамливо пред устните му.„Съжалявам“, отвърна тя, поставяйки пръсти в малко „в“.— Само малка бяла лъжа, скъпа.Докато ближеше гърдите й, езикът му се въртеше около всяко от нейните зърна.„И така, какви неща чухте на работа?“— попита той, като реши да направи каквото може, за да разбере повече.„О, скъпа“, отвърна тя, смилайки путка в члена му, докато тя започва да стене."Беше горещо. Докато продължавахме да танцуваме, ръцете му бяха навсякъде по мен, търкаха задника ми и в бикините ми. Стана по-трудно да се преборя с тях."„Това означава ли, че не го направи?“, пита той, опитвайки се да остане фокусиран, но усещайки как нивото му на интензивност се увеличава от нейните движения и ръцете й върху топките му. много възбудена“, отговаря тя.— Не можех да се сдържа."Наистина ли?"— пита той, продължавайки да облизва путката й, карайки тялото й да потръпне, докато оргазъмът стреля през нея."Разкажи ми."Тя се обръща, изкачва се над съпруга си и се набива на твърдия му член.Той въздъхва при усещането за нейната гореща, мокра путка върху твърдия му член.Въпреки че са женени от няколко години, усещането да влезеш в куката й все още е непреодолимо.„Имам нужда от теб вътре в мен“, каза тя с глас, изпълнен с отчаяние, когато го погледна в очите."Тялото ми се нуждае от това.
„Добре“, каза той, внезапно осъзнавайки сухотата в гърлото си, дори когато се взира в гърдите й, забелязвайки поредица от хиксове и следи от ухапвания, стърчащи от тях. Получавах толкова много комплименти на работа заради горнището си...