запознанства от ниво 2

„Путка ти е толкова мокра, стегната и перфектна, и о, боже Влизам по-дълбоко." Тя започна да казва "Да.да.ох.Да." Тогава всички разговори спряха.

Проблемът му е, че изглежда не полага никакви усилия в работата си, когато дори си прави труда да я предаде."Той направи пауза.„Много студенти се оплакват от цялата работа, която трябва да свършат. Той спря и я погледна надолу .
Усещането за безвремие спря и всяко движение спря. Той спря, плъзга се почти докрай и бавно, тласък след тласък, задейства члена си все по-дълбоко и по-дълбоко в нея. Това е и най-приятното, особено с този сегмент от изучаването на биологията."Учителят се обърна към нея и сложи ръце на гърдите й.Тя потръпна и се наведе в докосването му.Той започна."Човешките женски са единствените бозайници, които имат големи гърди, дори когато не кърмят млади, за да привличат и поддържат интереса на мъжете."Тя постави ръцете си върху неговите.„Мислиш ли, че циците ми са големи? Продължават ли да те интересуват? Трябва.

Коя част от биологията ви интересува най-много?"Тя се усмихна.„Това е лесно. Той не може да се движи напред, докато не спре да се движи назад.
Повече истории трябва да са такива.. Единственият начин наистина да научите нещата чрез практически опит. Ти продължи да се взира в тях по-рано тази вечер.“Той стисна нежно.— Със сигурност са запознанства от ниво 2. Те се люлееха и блъскаха, клатеха се и ахкаха, все по-бързо и по-бързо, дъхът им спираше, докато се движеха към тази цел. Доста са красиви.„Те са по-красиви, когато наистина можеш да ги видиш.“И с това тя свали горнището си и разкопча сутиена си."Това по-добре ли е?""Абсолютно. Нали?"Тя се върна на работа, но вместо да смуче члена му, наведе главата си по-ниско и започна да облизва топките му."Момче, това са хубави топки."Той издаде нов стон.Тя взе единия в устата си, засмука за кратко и след това повтори процеса с другия.Той отново започна да стене."Нещо грешно?"— попита тя с палаво изражение на лицето.След това тя седна."Ами други видове любовна игра? Знаеш ли, като ядене на путка?"„Е, това е нещо друго, което можем да покрием“, каза той.„Моля, легнете и разперете тези свои прекрасни бедра.“Тя се усмихна и направи точно това.Учителят се изправи в позиция, пое дълбоко дъх и вдиша аромата на нейното вълнение.„Феромоните са много важни“, каза той.„Вдишването на аромата на путката ви ми дава индикация, че наистина сте възбудена и сте готови да бъдете облизвани и изядени по този начин.“И той отиде на работа.Първо, той прокара език около устните й, завършвайки цяла верига.След това той насочи вниманието си към нейния клитор, който беше зачервен и натрупан и очевидно силно стимулиран.Той започна да облизва и смуче клитора й, а тя изстена.След това той се премести надолу по нейната цепка до дупката.Той отново пое аромата й с дълбоко дъх и започна да плъзга езика си в путката й.Тя издаде още по-силен стон и той осъзна, че това наистина я накара да тръгне.Той втвърди езика си, доколкото можеше, и започна да го пъха навътре и навън.Тя изстена отново, по-силно и хвана главата му с две ръце и го зарови по-дълбоко в путката си.Той продължаваше да блъска и облизва, наслаждавайки се на вкуса на нейното вълнение.Соковете й се стичаха, но той знаеше, че това е само загрявката.Време е за основното събитие.Той издърпа лицето си от буквата „Y“, образувана от треперещите й крака, и се отдалечи, докато тя издаде лек стон на протест.

„Вярвам обаче, че имаш нужда от повече уроци.“ Тя кимна. Оценките му са толкова ужасни, че има опасност да падне и това може да провали шанса му да завърши и да влезе в колеж."„Няма причина той да не може да получи поне B“, каза Учителят."Той очевидно е много ярък, с много въображение. „Това просто подготвяше нещата за най-важното от всичко.“ Той се усмихна. Човешката сексуалност е частта от биологията, на която винаги съм се радвал наистина.

Всичко, което си струва да направите, означава, че трябва да сте готови да работите в това. И аз съм готов да направя всичко необходимо, за да помогна на сина ми да премине този клас.“"Е, първото нещо е да го накараш да свърши възложената работа.
Той усети как путката й блика със спермата, с която току-що я беше напълнил, дълбоко в сърцето й. „Харесва ли ти как се чувства?“ ахна той. Гърдите ти са невероятни."Той се наведе и взе лявото зърно в устата си и започна да го облизва и смуче.Дъхът й спря, тя хвана главата му и я притисна към себе си и изстена леко.След това изведнъж тя го отблъсна.— Не толкова бързо.

Светът му сякаш свършваше, главата му експлодирайки, топките му се свиха, когато той започна да навлиза дълбоко в нея, изстрелвайки огромни парченца от своята същност в сърцевината на самото й същество. Това би трябвало да улесни продължаването на урока."Тя кимна и стана от дивана.Върнаха се в спалнята и затвориха вратата.Той съблече ризата си и тя се приближи до него.— Нека помогна — каза тя дрезгаво и започна да разкопчава колана му и да разкопчава панталона му.Ръката й спря, когато ципът беше спуснат и тя леко стисна бързо растящия му член.— Хубаво.Тя бръкна в слиповете му.Той имаше собствен отговор на нейните ласки.Той се пресегна и разкопча дънките й, разкопча ципа и започна да бута не само дънките, но и бикините й надолу по краката.И двамата спряха и приключиха да съблекат дрехите си.Той отново се удиви на циците й и нарастващата му реакция към тялото й я накара да се усмихне.„Готов съм да продължа обучението“, каза Загрижената майка и отиде до леглото."Водните легла са хубави. Имам го предвид.Тя отново облиза устните си и се усмихна.Той я погледна в очите, след което погледът му се насочи надолу и видя деколтето и гърдите й, напрегнати в материята на ризата й.Той потръпна малко и отново я погледна в очите.Тя отново се усмихна.Той се реши.„Повече от желание съм да ви преподавам по биология. Наистина обичам да смуча пишки, особено големи като твоя."Преди Учителят да успее да реагира, Загрижената майка се размести на леглото и започна да взима твърдия му член в устата си.Тя облиза главата си, след което натопи езика си по главичката и той изстена.Тя се усмихна и след това започна да поема дръжката в устата си, всеки път малко повече, докато той беше наполовина погълнат между устните й.Тя започна да клати глава в ритъм.Тогава тя погледна към голямото огледало до леглото.Тя извади члена му от устата си и заговори."Много обичам да гледам това. Препоръчвам да започнем веднага. Това е физика, а не биология, но принципът важи и тук."Тя хвърли дълъг поглед към Учителя.„Принуждавах го да направи това и той най-накрая започна да ме слуша. Свали си и ризата.Той започна да се съобразява и след това спря."Имам по-добра идея. Те са хубави за много неща."След това тя смъкна чаршафите и легна на леглото.Той се приближи и легна до нея.„Човешката сексуалност е невероятно нещо“, каза той."Мъжете са визуални същества. Имам проста философия – трябва да свършиш работата, за да научиш каквото и да било. „Разбира се, че обичам да се чукам.Особено харесвам шибаните големи пишки като твоя.Сега!" Учителят се усмихна и се подчини. Тя също започна да вика, когато стените на путката й започнаха да пулсират и да се свиват в гигантски спазми.

Това ще бъде ли лабораторен час?“Той веднага отговори."Абсолютно. Но се страхувам, че има твърде много основания да компенсира, за да получи наистина оценката си там, където трябва да бъде. Той се засмя.
"Аз също нося тази брачна халка." Той хвана ръката й и целуна пръстена. Учителят чу звънеца на вратата му.Той остави своя плановик за уроци и документите, които оценяваше на масичката си за кафе, стана и отиде да отговори на призовката.Той отвори входната си врата, за да намери загрижената майка, която чака търпеливо, навреме за срещата им, за да обсъдят проблемите, които синът й имаше в часовете си по биология.Той веднага забеляза как е облечена.Загрижената майка беше ниска и солидна с кестенява коса, а големите й гърди бяха подчертани от доста тясната риза, която носеше.Това беше риза в стил Хенли, с прикрепена само половината от копчетата, което позволяваше доста деколте.Гледката веднага го порази и той осъзна, че това може да се превърне в много интересна вечер, ако е готов да рискува да загуби работата си.Начинът, по който се държеше и аурата, която излъчваше, помисли си той, може би си струва да рискуваш.— Влез — каза той.„Добре дошли в моя дом“.Тя се приближи и премина във фоайето.Когато тя минаваше, той протегна ръка, за да я насочи, докосвайки гърба й.Той усети нещо, което беше почти токов удар, когато влезе в контакт с нея, шок, който отекна през цялото му тяло.И той усети подобна реакция от нея, колебание и може би лека тръпка, когато тя влезе до него в хола.Тя спря и се обърна с лице към него, тъй като ръката му все още беше в контакт.Плъзна се от гърба й настрани, докато стояха доста близо един до друг.„Оценявам, че ме виждаш след учебните часове“, каза Загрижената майка.„Съжалявам, че не можах да дойда в редовното време за подобни срещи, но трябваше да работя. Той се усмихна леко и попита "Какво искаш да кажеш?"Тя се приближи и сложи ръка на вътрешната страна на горната част на бедрото му.— Всичко, което смятате за необходимо, съм готов да направя.— Наистина.