съвет за среща с барман

Докато се подготвях за следващото изпукване на камшика, бяхме прекъснати от звука на телефона ми, който звъни от другата страна на стаята.Моят похитител пусна камшика на пода, където лежеше до греблото и ездата, на която бях подложен преди това, докато вървеше към звука на телефона.За първи път от толкова часове, най-накрая получих почивка от постоянното наказание, което той нанасяше върху задника ми.Сълзи се търкулнаха по лицето ми от пулсиращата болка, която усетих в гърба си, когато осъзнаването на затруднението ми най-накрая започна да потъва. Стоях в средата на голяма бяла стая с ръцете ми здраво вързани зад мен, свързани с въже към кука в покрива, която държи ръцете ми да сочат нагоре.Освен това бях задържан с друго въже, като единият край беше вързан около гърдите и раменете ми, а другият край държеше коленете ми вързани заедно, което ме принуди да се наведем.„Изрежи тези сълзи“, отсече той от другия край на стаята.„Прекарах твърде дълго време за грима ти, за да го развалиш толкова скоро.Изпуснах въздишка от смущение, която беше приглушена от пръстена, забит в устата ми.Очевидно беше, че бях в безсъзнание дълго време, като се замислих какво беше успял да ми направи през това време.Последното нещо, което си спомням, беше да седя в бара, в който бях, когато една сервитьорка ми донесе коктейл, с любезното съдействие на анонимен патрон.Предположих, че е от сладката брюнетка, която гледах в сепаре в ъгъла, което сега знам, че не е така.Следващото нещо, което знам, че се събудих в тази стая вързан и облечен като момиче.Разглеждайки облеклото си, видях, че нося розов корсет с ръкави, поддържащ тежък чифт фалшиви пластмасови гърди, които сякаш бяха залепени по някакъв начин.Отдолу имаше чифт розови бикини с панделка от двете страни на ханша и чифт високи до бедрата бели и розови чорапи, които се съединяваха с корсета ми чрез жартиера.Накрая на краката ми имаше чифт розови помпи на висок ток с панделки на глезена и пръста.Преди дори да успея да разбера напълно какво ми се е случило, го видях да влиза в стаята.Облечен в черни ботуши, тесни черни кожени панталони и черна маска за домино, той ми хвърли голяма усмивка."Добро утро сладурче."В ръката му имаше руса перука.„Събуди се, преди да завърша малкото ти преобразяване. Няма проблем“.Въпреки приглушените ми протести, той накара перуката на главата ми.Вътре перуката беше студена и лигава.Той изчака момент, преди да дръпне перуката.Не помръдна от главата ми.„Отлично, лепилото подейства както се очакваше.
Не би трябвало да е изненада, като се има предвид колко добре се държат тези твои нови цици“.Той бръкна в задния си джоб и извади две розови панделки и продължи да връзва новата ми коса на косички.След това той отново бръкна и извади още малко въже, с което завърза моите свински опашки заедно и след това ги завърза за въжето на лактите ми, като държеше главата ми вдигната и обърната напред.Той отдели малко време, за да се възхити на работата си, преди да изчезне от погледа ми зад мен.Изпитах чувство на страх, когато той смъкна бикините ми отзад, разкривайки дупето ми.Знаеш какво се случи след това.Гледах как той рови из изхвърлените ми дрехи, търсейки телефона ми.Накрая го намери в един от джобовете на дънките ми."Здравей? О, хей, Алекс".Очите ми се отвориха широко, когато осъзнах, че ме търси съквартирантката ми.Опитах се да привлека вниманието му, като изкрещях името му, но нямаше полза благодарение на гегата.„Кой съм аз? Имената ми... Марк. Да, приятел съм на Даниелс съвет за среща с барман. Да, той е тук с мен, здрав и здрав среща с някой.
Можеш ли да говориш с него? Съжалявам, Даниел не може да се обади в момента. Той е малко вързан."Издадох последен, победен стон.— Разбира се, мога да му предам съобщение.Той ме погледна с нахална усмивка, докато премести телефона в другата си ръка и го вдигна до ухото си с рамо.Сърцето ми се сви, докато го гледах как започва да разкопчава колана си.Започнах трескаво да крещя отново в махалата си от страх.Сега знаех защо той избра този пръстен запушалка за мен.„Абсолютно, непременно ще му предам това съобщение. Благодаря, че го провери Алекс.“До този момент коланът му беше разкопчан и той започна да разкопчава мухата си.„Добре, внимавай Алекс“, каза той, докато затвори телефона и го хвърли настрана.„Значи, името ти е Даниел, а? Това питаше твоят съквартирант, когато се прибираш. Имам чувството, че след като приключихме тук, никога няма да искаш да се прибереш у дома, нали така, Даниел?“Много ми хареса това, продължавай все така.Малкото му облекло звучи сладко, надявам се да продължиш с това Обичам го ..... който не говори много.

Emma xx Има своя собствена категория и това ще пасне много добре там.Нито един от елементите на изкривяването не го квалифицира за тази категория, когато лицето е дрогирано, отвлечено, държано против волята му и нападнато, без да се съгласи с тези дейности.Можете да се свържете с модераторите и да поискате преместването му в тази категория..